• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות ינואר 25 ע״ש שייקנה סילה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
קחו בחשבון שכל מה שאתם שומעים בתקשורת על אצילי מגיע מהקצבים, אני בטוח שזה משחקי מו"מ ובסוף הוא יהיה פה

מה זה החלוץ בדיחה הזה. אם זה מה שהצליחו למצוא אחרי כמעט חצי שנה של חיפושים זה עצוב.
פרופיל של שחקן לליגה לאומית

לא זוכר מתי בפעם האחרונה הגיע לפה שחקן בפרופיל כזה נמוך. יש לי שווי שוק יותר נמוך מרוב השחקנים בתחתית ליגת העל. איך מעדיפים אותו על מלמד כזה למשל. זה הסולטאני של החלוצים.

כובע קש אמר:
מה זה החלוץ בדיחה הזה. אם זה מה שהצליחו למצוא אחרי כמעט חצי שנה של חיפושים זה עצוב.
פרופיל של שחקן לליגה לאומית

מי יבוא לפה עכשיו אחי? רק שבורים

איפה ה1.5/2 שיגאל אמר שרוצים להוציא על חלוץ? את הפלי

https://twitter.com/kabessa9/status/1866582489424155127?s=46

קבסה טוען שהוא הוצע גם לקבוצות ליגה לאומית

איזה ליגה בדיחה, ראיתי את הסרטון כל הגולים מטעויות של ליגה א ואני מחמיא
לא ברור לי למה מועדון כמו שלנו מחפש שחקנים בליגה כזאת חלשה והמספרים שלו שם לא רלוונטים.

פיירו מעלי אקספרס. שווי שוק 250k בשיא.
אין תחתית שהמועדון הזה לא יגיע אליה.
אל תתרשמו מהגולים בתקציר, זה רמה של ליגה א'.

זה מרגיש שהביאו מישהו כדי לסמן וי במשבצת ולהמשיך הלאה

למה אז לא החזירו כבר את דוניו? לפחות אנחנו יודעים מה הוא שווה היה יכול להיות מחליף של דין.

יתן שער אחד במשחקים הראשונים, לאחר מכן עוד אחד באיזה גארבג' טיים וימשיך הלאה עם החיים שלו.
כמובן שבכל הזמן הזה יפמפמו לנו שבגלל המצב אי אפשר להביא מישהו איכותי, ושההחתמה שלו הייתה סיכון נמוך כי הוא בא בחינם ועם משכורת שהיא בגדול סיוע הומניטרי.

אלוהים ישמור הורדים אותנו עם כל הבינוניים האלה. נזק של שנים נעשה פה

לא להביא את אצילי ולהביא את השחקן הזה מרגיש כאילו עושים לנו דווקא

תכף כל השופרות של דודו ובראשם בן דור החמור המרכזי יגידו שזה זר שישי, שלא רצו להביא שחקן שיפגע בדקות של דין, שהמצב הביטחוני לא מאפשר להביא שחקנים בקליבר רציני ועוד שלל זיוני מוח מהונדסים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה