ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ToniKroos אמר:יגאל מפרסם שהושגה פריצת דרך והוא קרוב לחתימה רשמית.
אז הכל היה סביב האגו שבכר כביכול יגיד לו שהוא בונה עליו?
MH13 TILL I DIE אמר:מקצועית עדיף לשחקנים לא לבוא לפה
כותב פריצת דרך משמעותית ואז מציג את אותם תנאים שמציעים לו כבר שבוע. שום פריצת דרךToniKroos אמר:יגאל מפרסם שהושגה פריצת דרך והוא קרוב לחתימה רשמית.
Shocking4U אמר:כותב פריצת דרך משמעותית ואז מציג את אותם תנאים שמציעים לו כבר שבוע. שום פריצת דרךToniKroos אמר:יגאל מפרסם שהושגה פריצת דרך והוא קרוב לחתימה רשמית.
Kaka אמר:Shocking4U אמר:כותב פריצת דרך משמעותית ואז מציג את אותם תנאים שמציעים לו כבר שבוע. שום פריצת דרךToniKroos אמר:יגאל מפרסם שהושגה פריצת דרך והוא קרוב לחתימה רשמית.
יגאל מדבר על שכר אחר, גבוהה יותר ממה שדיווחו בהתחלה.
Shocking4U אמר:שיזדיינו כולם ובמיוחד הקצבים.
לדעתי עכשיו הם הלכו רחוק מידי, וכבר פגעו במערכת יחסים שלהם עם שני המועדונים לא משנה איפה הוא יחתום.greenguy אמר:הקצבים עושים בדיוק אותו הדבר עם כל טאלנט שלהם
אני זוכר כל קיץ שזהבי רצה שדרוג בחוזה או שהוא רצה לחזור הם אלופים בזה וזאת העבודה שלהם להוציא את המיטב ללקוחות שלהם הם בלתי נסבלים אבל יודעים את העבודה.
בכל אופן זה לא משנה נקווה שיחתום פה ונגמור עם הסיוט הזה
+1The real Tsepo אמר:לדעתי עכשיו הם הלכו רחוק מידי, וכבר פגעו במערכת יחסים שלהם עם שני המועדונים לא משנה איפה הוא יחתום.greenguy אמר:הקצבים עושים בדיוק אותו הדבר עם כל טאלנט שלהם
אני זוכר כל קיץ שזהבי רצה שדרוג בחוזה או שהוא רצה לחזור הם אלופים בזה וזאת העבודה שלהם להוציא את המיטב ללקוחות שלהם הם בלתי נסבלים אבל יודעים את העבודה.
Shocking4U אמר:+1The real Tsepo אמר:לדעתי עכשיו הם הלכו רחוק מידי, וכבר פגעו במערכת יחסים שלהם עם שני המועדונים לא משנה איפה הוא יחתום.greenguy אמר:הקצבים עושים בדיוק אותו הדבר עם כל טאלנט שלהם
הלכו רחוק מדי הפעם ושרפו את אצילי בצורה מטורפת באחד המועדונים ועשו נזק.
The real Tsepo אמר:לדעתי עכשיו הם הלכו רחוק מידי, וכבר פגעו במערכת יחסים שלהם עם שני המועדונים לא משנה איפה הוא יחתום.greenguy אמר:הקצבים עושים בדיוק אותו הדבר עם כל טאלנט שלהם
חזיזוש אמר:The real Tsepo אמר:לדעתי עכשיו הם הלכו רחוק מידי, וכבר פגעו במערכת יחסים שלהם עם שני המועדונים לא משנה איפה הוא יחתום.greenguy אמר:הקצבים עושים בדיוק אותו הדבר עם כל טאלנט שלהם
ספוילר- ישכחו את זה תוך חצי שעה
חזיזוש אמר:The real Tsepo אמר:לדעתי עכשיו הם הלכו רחוק מידי, וכבר פגעו במערכת יחסים שלהם עם שני המועדונים לא משנה איפה הוא יחתום.greenguy אמר:הקצבים עושים בדיוק אותו הדבר עם כל טאלנט שלהם
ספוילר- ישכחו את זה תוך חצי שעה