ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
זה ממש לא על המועדון הפעם, מצטער.DelPiero אמר:אני תוהה מה קרה
לא אכפת לי מאצילי - הוא מעולם לא היה שחקן בית ושיעשה מה בזיין שלו. הוא בחר בקבוצה הפחות אטרקטיבית מכל הבחינות ואפשר להגיד את זה אובייקטיבית
המועדון הזה פשוט ממשיך להכשל במשא ומתן ושוב ושוב בורחים לנו ברגע האחרון
די, מספיק, אני לא רוצה לראות את אלבמן פה יותר. עכשיו הבייתה
The real Tsepo אמר:זה ממש לא על המועדון הפעם, מצטער.DelPiero אמר:אני תוהה מה קרה
לא אכפת לי מאצילי - הוא מעולם לא היה שחקן בית ושיעשה מה בזיין שלו. הוא בחר בקבוצה הפחות אטרקטיבית מכל הבחינות ואפשר להגיד את זה אובייקטיבית
כל זה לא מבטל את זה שאלברמן איבד מזמן את הקרדיט לדעתי
DelPiero אמר:The real Tsepo אמר:זה ממש לא על המועדון הפעם, מצטער.DelPiero אמר:אני תוהה מה קרה
אני לא מאמין למילה ממה שכתוב בתקשורת
ואני מצטער, אבל נמאס לי שלא לומדים מטעויות. אנחנו מדברים על משהו שחוזר על עצמו שוב ושוב.
סגרו איתו הכל אז למה לא חתמו ? ידעו שהבן אדם מתנדנד וידעו שהוא משחק משחק כפול, מה אתם לוקחים אותו במילה, מה אנחנו ילדים בני 5 ?
אם הוא משחק משחק כפול שלא יהיה פה. הבן אדם העדיף ללכת לבית''ר בשביל פחות כסף אחרי כל הקשר שלו עם מכבי חיפה ואתם מאשימים את המועדון? שילך להזדייןDelPiero אמר:The real Tsepo אמר:זה ממש לא על המועדון הפעם, מצטער.DelPiero אמר:אני תוהה מה קרה
ואני מצטער, אבל נמאס לי שלא לומדים מטעויות. אנחנו מדברים על משהו שחוזר על עצמו שוב ושוב.
סגרו איתו הכל אז למה לא חתמו ? ידעו שהבן אדם מתנדנד וידעו שהוא משחק משחק כפול, מה אתם לוקחים אותו במילה, מה אנחנו ילדים בני 5 ?
חזיזוש אמר:DelPiero אמר:The real Tsepo אמר:זה ממש לא על המועדון הפעם, מצטער.
להאשים את המועדון באירוע הזה זה באמת רמה אחרת
DelPiero אמר:חזיזוש אמר:DelPiero אמר:אני לא מאמין למילה ממה שכתוב בתקשורת
להאשים את המועדון באירוע הזה זה באמת רמה אחרת
זה לא עניין של להאשים, עומר בן זונה רציני, ועדיין זה קרה לנו כבר כמה פעמים בעבר שמישהו ברח לנו אחרי סיכום
חזיזוש אמר:DelPiero אמר:חזיזוש אמר:להאשים את המועדון באירוע הזה זה באמת רמה אחרת
זה לא עניין של להאשים, עומר בן זונה רציני, ועדיין זה קרה לנו כבר כמה פעמים בעבר שמישהו ברח לנו אחרי סיכום
המקרה הזה לא קשור ולא מתקרב לאף מקרה שאתה מדבר עליו (האשק, טרויסי בקסטר וכד')
DelPiero אמר:חזיזוש אמר:DelPiero אמר:זה לא עניין של להאשים, עומר בן זונה רציני, ועדיין זה קרה לנו כבר כמה פעמים בעבר שמישהו ברח לנו אחרי סיכום
המקרה הזה לא קשור ולא מתקרב לאף מקרה שאתה מדבר עליו (האשק, טרויסי בקסטר וכד')
יכול להיות, אני לא מכיר את הפרטים כי אני לא עוקב יותר מדי ולא מאמין לתקשורת.
חזיזוש אמר:DelPiero אמר:חזיזוש אמר:המקרה הזה לא קשור ולא מתקרב לאף מקרה שאתה מדבר עליו (האשק, טרויסי בקסטר וכד')
יכול להיות, אני לא מכיר את הפרטים כי אני לא עוקב יותר מדי ולא מאמין לתקשורת.
מה יש להאמין לתקשורת?
השתלשלות האירועים היא עובדתית, זו לא דעה
DelPiero אמר:חזיזוש אמר:DelPiero אמר:יכול להיות, אני לא מכיר את הפרטים כי אני לא עוקב יותר מדי ולא מאמין לתקשורת.
מה יש להאמין לתקשורת?
כתבתי למעלה שלא ידעתי על ההודעה שהוא הוציא ולקחתי הכל בחזרה ושהוא היחידי שאשם
DelPiero אמר:חזיזוש אמר:DelPiero אמר:יכול להיות, אני לא מכיר את הפרטים כי אני לא עוקב יותר מדי ולא מאמין לתקשורת.
מה יש להאמין לתקשורת?
כתבתי למעלה שלא ידעתי על ההודעה שהוא הוציא ולקחתי הכל בחזרה ושהוא היחידי שאשם