• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות ינואר 25 ע״ש שייקנה סילה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Daniel123 אמר:
רק מכבי אמר:
טוריאל שחקן מצוין. מזכיר מאוד את אצילי מבחינת סקילס וגם במהלך הדרך שעשה בתחילת הקריירה (ליגה לאומית).

הפועל ת"א לא מעוניינת למכור אותו.

גם על לאיוס אמרו אותו הדבר.
היו פה אוהדים שרצו פה את הפלופ הזה.
לא ראיתי שום דבר מיוחד מטוריאל.

אין בלאיוס כלום. הוא שחקן דריבל בלי תכלס. אין לו איכויות ויכולות של שחקן בקבוצה גדולה.
טוריאל הוא שחקן של "הכסף". יש לו את המהירות, את הבעיטה, היכולת לשחק על שטח קטן, ראיית משחק. אני מאוד מחזיק ממנו.

אפשר וצריך היה להביא אותו בקיץ טרום עידן ספרא וברדה.
עכשיו זה הופך להיות כמעט בלתי אפשרי.

אם אני צריך לנחש, רוב מי שמזלזל בשחקן כזה או אחר כאן, זלזל גם בדוידה.
אנשים שוכחים שכל הליגה הזאת בהתדרדרות ברמת הישראלים, וחושבים שאפשר להביא את מנור סולומון או ליאל עבדה כנראה.

צנצי טוען שטוריאל יהיה פה.
אגב שחקן שמאלי ברגל או ימני?

ToniKroos אמר:

הוא לא אמר לפני רגע שלא?

ToniKroos אמר:

https://x.com/nzenziper/status/1876576742720123035?s=46&t=QSxFdgOaFBoHUNtFLZ4k9A

ברק.י אמר:
ToniKroos אמר:

https://x.com/nzenziper/status/1876576742720123035?s=46&t=QSxFdgOaFBoHUNtFLZ4k9A
אוי קראתי את זה כמו אהבל
קיצר לא יהיה כלום הא?

דבר אחד אני אף פעם לא מבין.
מה קשה לחתוך דברים אם אתה באמת רוצה מישהו?
למה אצלנו התחושה שהכל נמשך המון זמן וקשה?
נניח אני מכבי חיפה ואני רוצה את טוריאל.
מתקשר למי שצריך בהפועל ת"א ובודק אפשרות, אם אומרים כן? מקשיב לדרישה.
נניח דורשים מיליון יורו. אני אומר 700 אלף, הם אומרים פחות ממיליון אין על מה לדבר.
אני רוצה אותו מאוד. 300 אלף יהרגו אותי? נותן מיליון וממשיך הלאה בחיים.

מכבי חיפה מרגיש לי שנאבקת על כל 100 אלף יורו ובסוף משלמת הרבה יותר ביוקר.
למשל, אבו פאני מרוויח 350 אלף יורו במכבי, מחפש לעזוב, אם אתה מציע לו 650 אלף יורו לעונה הוא נשאר כמו בונבון.
לא עדיף להוסיף לו 300 אלף יורו בעונה ולא לחפש אח"כ שנים קשרים ולשפוך כסף מיותר כמו על שואו למשל?
לא מבין את ההיגיון. באמת.

silvas אמר:
נניח דורשים מיליון יורו. אני אומר 700 אלף, הם אומרים פחות ממיליון אין על מה לדבר.

למשל, אבו פאני מרוויח 350 אלף יורו במכבי, מחפש לעזוב, אם אתה מציע לו 650 אלף יורו לעונה הוא נשאר כמו בונבון.
לא עדיף להוסיף לו 300 אלף יורו בעונה ולא לחפש אח"כ שנים קשרים ולשפוך כסף מיותר כמו על שואו למשל?

כי מכבי ניגשת למשא ומתן בגישה של הבחורה הכי שווה בעיר, שאי אפשר לסרב לה ושכולם עומדים בתור והכוכבים מסתדרים בשבילה

אין פה הגיון, בגלל זה אתה לא מוצא אותו. ההתנהלות אצלנו היא הרבה אמוצניאלית מרציולנית ובגלל זה גם המועדון מרגיש כאילו הוא סובל מהפרעה דו קוטבית

אם היה לי מילה בהנהלה של מכבי, הייתי כבר מזמן מחליף הרבה אנשי מקצוע ועושה שינויים מערכתיים מטורפים. אבל למכבי אין אינטרס לעשות את זה, כי להתנהל כמו עסק מצליח שכל הזמן משתפר זה לא באמת האובג'קטיב

silvas אמר:

לא ברור. תמיד המשאים ומתנים מתארכים פה מאוד ובגלל זה גם קורה שהרבה דברים נופלים למועדון בין הידיים.

אני מבין שיש מסגרות תקציב ולא רוצים לצאת פראיירים וכו' אבל אם מעריכים את טוריאל נניח ב1.5 מיליון יורו והפועל ת''א דורשת 3 אז ברור שלא תהיה פה עסקה ואפשר להתקדם

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
לא מכיר את טוריאל.

מה שחשוב זה לא לעשות מהלכי פאניקה כדי לא להעמיס את הסגל בשחקנים בינוניים.
להביא רק שחקנים שמשדרגים ושמתאימים לשיטה, גם אם זה אומר לא להביא אף אחד בינואר.

ואם אפשר להיפטר מכמה עודפים אז עוד יותר.

שורה תחתונה - אם הם יחשבו שלהתמודד על אליפות זה ריאלי העונה, זה יחזור אלינו כבומרנג.
מה שצריך לעשות זה לבנות את העונה הבאה.
לא צריך להתמודד על אליפות אבל צריך לעשות שיפורים שישפיעו כבר עכשיו על העונה וגם יעזרו לך לבנות בסיס לעונה הבאה.

אתה לא יכול להחליף בקיץ הבא 7-8 שחקני הרכב, זה לא אפשרי

נכון. לגבי זה:
1. כתבתי שצריך להביא רק שחקנים שישדרגו אותנו, כדי שבקיץ לא נצטרך להחליף עשרה שחקנים במקום שבעה.
2. יכול מאוד להיות שגם החלון הקרוב וגם הקיץ הקרוב לא יספיקו כדי לתקן. סיכוי לא מבוטל שלא נהיה רלוונטיים לאליפות גם בעונה הבאה ושזה יקח במינימום שנתיים כדי לבנות סגל כמעט חדש.

אם אנחנו משחררים לבית"ר את קנדיל אנחנו מפגרים.
אומר להם קחו קנדיל רק תמורת ירין לוי אבל כמובן שאצלנו זה לא יקרה

כובע קש אמר:

ואם הם לא ירצו ניתקע עם משכורת מיותרת?

HaifaWave אמר:
כובע קש אמר:

ואם הם לא ירצו ניתקע עם משכורת מיותרת?

אנחנו נצליח לשרוד עם החוזה שלו עד סוף העונה

HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
לא מכיר את טוריאל.

מה שחשוב זה לא לעשות מהלכי פאניקה כדי לא להעמיס את הסגל בשחקנים בינוניים.
להביא רק שחקנים שמשדרגים ושמתאימים לשיטה, גם אם זה אומר לא להביא אף אחד בינואר.

ואם אפשר להיפטר מכמה עודפים אז עוד יותר.

שורה תחתונה - אם הם יחשבו שלהתמודד על אליפות זה ריאלי העונה, זה יחזור אלינו כבומרנג.
מה שצריך לעשות זה לבנות את העונה הבאה.
לא צריך להתמודד על אליפות אבל צריך לעשות שיפורים שישפיעו כבר עכשיו על העונה וגם יעזרו לך לבנות בסיס לעונה הבאה.

אתה לא יכול להחליף בקיץ הבא 7-8 שחקני הרכב, זה לא אפשרי

נכון. לגבי זה:
1. כתבתי שצריך להביא רק שחקנים שישדרגו אותנו, כדי שבקיץ לא נצטרך להחליף עשרה שחקנים במקום שבעה.
2. יכול מאוד להיות שגם החלון הקרוב וגם הקיץ הקרוב לא יספיקו כדי לתקן. סיכוי לא מבוטל שלא נהיה רלוונטיים לאליפות גם בעונה הבאה ושזה יקח במינימום שנתיים כדי לבנות סגל כמעט חדש.

אני יודע שזה אפילו לא אמצע העונה אבל
בית"ר עונה שעברה היתה עמוק בפליאוף התחתון וב"ש סיימה 24 נקודות הפרש ממקום ראשון
אפילו בעונה גרועה שלנו אנחנו 5 נקודות ממקום ראשון.
עם שוער, חלוץ וקשר בינוניים היינו במקום ראשון

כל חלון שאלברמן ממשיך בתפקידו מרחיק את מכבי חיפה שנה מהתמודדות על תארים.

אם מלמד חותם בתל אביב אנחנו באמת הפכנו לבדיחה

DelPiero אמר:
אם מלמד חותם בתל אביב אנחנו באמת הפכנו לבדיחה
הבדיחה הגדולה זה שהוא עוד לא חתום פה.

יש להם 3 חלוצים, זיהו לפני חודש וחצי ש2 מהם בסימן שאלה לקראת העונה הבאה וכבר אז פעלו להביא אותו.

אנחנו עם חלוץ אחד בסגל, במשחק הקודם בכלל בלי חלוץ על הספסל ויש להם מתחת לאף חלוץ של 17 גולים בחצי עונה ולא מביאים אותו כאילו לא יודע מה.

הניהול המקצועי ובניית הסגל בשנה וחצי האחרונות של מכבי חיפה הוא בושה וחרפה ואף אחד לא נותן על זה את הדעת

כל הדיבורים פה על להחליף 8 שחקנים בשביל שנוכל לרוץ לאליפות זה ניתוק מהרמה הנמוכה של הליגה פה.
בש נראו נוראי בתחילת העונה למי ששכח הצירוף של קגאווה וונטורה זה מה שהקפיץ אותה רמה אחרת הם מתחרים עם הפועל חיפה על המקום הרביעי.
מספיק להביא את קורנו, ושבכר ישחק כמו באליפות הראשונה ולא כמו בשלישית ואנחנו לא פחות טובים מהיריבות שלנו.

Hulk אמר:
כל הדיבורים פה על להחליף 8 שחקנים בשביל שנוכל לרוץ לאליפות זה ניתוק מהרמה הנמוכה של הליגה פה.
בש נראו נוראי בתחילת העונה למי ששכח הצירוף של קגאווה וונטורה זה מה שהקפיץ אותה רמה אחרת הם מתחרים עם הפועל חיפה על המקום הרביעי.
מספיק להביא את קורנו, ושבכר ישחק כמו באליפות הראשונה ולא כמו בשלישית ואנחנו לא פחות טובים מהיריבות שלנו.
אתה שקוע בקונספציה ותקוע עמוק מאחורה.

הבלוק של ב''ש עם ונטורה וקנגוואה באמצע שווה הרבה יותר ממה שאתה חושב ואתה גם הרבה מאחורה בשער עם שוער שלא מסוגל לייצר הדיפה.

המגנים שלך לא טובים, יש לך בעיה בציוותים באמצע, יש לך בעיה בכנפיים, אין לך אופציות מהספסל בהתקפה והשוער שלך מהגרועים בליגה.

שים לב למשחק האחרון של ב''ש נגד מכבי ת''א, נקלעו לפיגור 2-1, המאמן מכניס 2(!!) חלוצים מהספסל שעשו לו את השוויון.

כשאנחנו צריכים גול השנה אנחנו מכניסים קשרים כי אין לנו חלוצים בסגל.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה