• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות ינואר 25 ע״ש שייקנה סילה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
דם ירוק!!! אמר:
ידיעה...
2 שחקנים זה בטוח...כמובן שאחד מהם זה חלוץ..וכנראה מגן שמאלי...
השלישי זה קשר...בהנחה שנמצא משהו מתאים.

משמח לשמוע.
מצד שני, זה לא לפחות 3 שחקנים. זה 2-3 שחקנים.
בנוסף, לא ברור אם זה חלוץ אחד עם קשר לדין או בלי קשר לדין. שלא נישאר בסוף עם מלמד ודהן.

תאכלס לא צריך מקורבים בשביל לדעת ש2 שחקנים בטוח יגיעו...אין סיכוי שנמשיך בסגל הזה.

ברק.י אמר:
hezildo אמר:
Apoc אמר:
בחלון הקודם אמרתי שאני לא מסוגל להעלות על הדעת סיטואציה כזאת ובסוף זה אשכרה קרה
הפעם לא יפתיע אותי גם אם ישחררו זר ויחליטו להשאר עם 4
הם פשוט עד כדי כך הזייה

ככה זה כשעושים סקאוטינג אקטיבי.

צחוק בצד, אחרי השושלת של בכר מאור בורג עזב.
מעבר למשמעות המקצועית שלו עצמו, המועדון איבד סקאוט אחד מתוך שניים שיש לו. בטוח שזה פגע בכמות ורמת הסקאוטינג האקטיבי. לא אופתע אם בעקבות המשאבים המוגבלים המועדון עבר ליותר סקאוטינג פסיבי (למשל, פדראו וסילה) והסתמכות על סקאוטינג אקטיבי שעשו בחלונות קודמים (למשל, נהואל).

אני בכלל הופתעתי שלא הגדילו את מחלקת הסקאוטינג אחרי העונה השלישית של בכר.

לא ידעתי את זה שנשארנו עם סקאוט אחד בלבד.
זה עוד יותר ממחיש את הכשלון של המערכת ואלברמן.

hezildo אמר:
ברק.י אמר:
hezildo אמר:
ככה זה כשעושים סקאוטינג אקטיבי.

צחוק בצד, אחרי השושלת של בכר מאור בורג עזב.
מעבר למשמעות המקצועית שלו עצמו, המועדון איבד סקאוט אחד מתוך שניים שיש לו. בטוח שזה פגע בכמות ורמת הסקאוטינג האקטיבי. לא אופתע אם בעקבות המשאבים המוגבלים המועדון עבר ליותר סקאוטינג פסיבי (למשל, פדראו וסילה) והסתמכות על סקאוטינג אקטיבי שעשו בחלונות קודמים (למשל, נהואל).

אני בכלל הופתעתי שלא הגדילו את מחלקת הסקאוטינג אחרי העונה השלישית של בכר.

לא ידעתי את זה שנשארנו עם סקאוט אחד בלבד.
זה עוד יותר ממחיש את הכשלון של המערכת ואלברמן.

לא דווח מעולם על אף סקאוט חדש ולא קיים כזה גם באתר המועדון.

לגבי הכישלון, קשה לי להאמין שאלברמן לא הרגיש צורך בעוד איש צוות, פשוט כי כל מנהל בעולם היה מעדיף שיהיה לו צוות רחב יותר. אני מאמין שהכשל כאן הוא של אלו מעליו והוא פשוט נדפק מזה ואנחנו רואים את התוצאות של זה.

הסקאוט העיקרי כרגע זה קישון אבל יש כל מיני אנשים להבנתי מצוות האנליסטים והדאטה שגם נותנים את שלהם בחלק הזה. מה שכן יש ירידה משמעותית באקטיביות של הסקאוטינג, הפניות לשחקנים וכו׳. הרבה יותר הצעות של סוכנים.

לדעתי האובדן הכי גדול בכלל הוא של אדם דיוויד. אם אני המועדון אני עושה הכל כדי להחזיר אותו לעניינים, לא פוסל אפילו בתפקיד של מנהל טכני.

אם אנחנו באמת מתכננים להשתתף בשכר של קנדיל כדי שהוא ילך לבית״ר המועדון הזה והעומד בראשו סופית החליקו על כל השכל ומשתינים על האוהדים

Shocking4U אמר:
אם אנחנו באמת מתכננים להשתתף בשכר של קנדיל כדי שהוא ילך לבית״ר המועדון הזה והעומד בראשו סופית החליקו על כל השכל ומשתינים על האוהדים

אם זה נכון אחנו נותנים שיחרבנו עלינו (עע אצילי וקינדה) וגם מחזקים יריבה לצמרת.

Smile אמר:
Shocking4U אמר:

אם זה נכון אחנו נותנים שיחרבנו עלינו (עע אצילי וקינדה) וגם מחזקים יריבה לצמרת.
אחרי הסיפור של ירין לוי ואצילי ובכללי הקהל המטונף שלהם אסור לתת להם כלום.

החלון כבר פתוח
למה דברים לא זזים??
יש זר אחד לפחות לשחרר, יש מקום לזר מהקיץ.
למה לא יודעים לחתוך דברים??

אני נותן מקסימום שבוע. אם אין חיזוק השבוע לא יהיה חיזוק בכלל
למרות שהחיזוק היה כבר צריך להיות כאן

ירוק רפואי אמר:
החלון כבר פתוח
למה דברים לא זזים??

מניח שזה נובע בין היתר משרשרת פעולות:
1. לפני שמקפיאים את נסימבה, יתנו לו הזדמנות לחפש קבוצה. במקביל, ממתינים לסנט אטיין שיביאו מגן שמאלי, כדי שקורנו יהיה על הפרק. בהתאם לעניינים למעלה יחליטו איך לפעול מול בן הרוש.
2. עד שסוגיות מלמד ודין לא יסגרו, לא יסגרו זר שישי. אם רק אחד מהם יהיה, סביר שיביאו חלוץ זר. אם שניהם יהיו, סביר שיבירו להביא זר לעמדה אחרת.

זה מתסכל והם צריכים להציב דדליינים למקרה שדברים ימרחו, אבל כנראה עדיף מאשר שימהרו להביא את בן הרוש וישרפו מקום של זר על חלוץ סתם.

ברק.י אמר:
ירוק רפואי אמר:
החלון כבר פתוח
למה דברים לא זזים??

מניח שזה נובע בין היתר משרשרת פעולות:
1. לפני שמקפיאים את נסימבה, יתנו לו הזדמנות לחפש קבוצה. במקביל, ממתינים לסנט אטיין שיביאו מגן שמאלי, כדי שקורנו יהיה על הפרק. בהתאם לעניינים למעלה יחליטו איך לפעול מול בן הרוש.
2. עד שסוגיות מלמד ודין לא יסגרו, לא יסגרו זר שישי. אם רק אחד מהם יהיה, סביר שיביאו חלוץ זר. אם שניהם יהיו, סביר שיבירו להביא זר לעמדה אחרת.

זה מתסכל והם צריכים להציב דדליינים למקרה שדברים ימרחו, אבל כנראה עדיף מאשר שימהרו להביא את בן הרוש וישרפו מקום של זר על חלוץ סתם.

המועדון הוכיח כבר המון פעמים שהוא לא יודע לעבוד בצורה פרללית מול מספר גורמים.
אז נראה סחבת מתמשכת עד היום האחרון של החלון ואז יחתום פה איזה זר גנרי שלא יתרום בכלום, נטו בגלל לחץ.

זלאטנוביץ מסיים חוזה בנתניה בקיץ, יש סיבה שהוא לא פה? אחלה שחקן. בהנחה שמלמד חותם במכבי תא….

https://twitter.com/yaniv_tuchman/status/1878402824062558584
טוכמן במילים אחרות אומר שהוא בתל אביב.

ברור שזה רק הדלפה של הקצבים… כדיי להעיר את מכבי תא. הכל ידוע

מלמד יתן תשובה תוך יום יומיים, כרגע ההצעה של מכבי חיפה גבוהה יותר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה