Shocking4U אמר:ואן אוברייםחזיזוש אמר:מתי יפסיקו פה להיות רדופים ממכבי תל אביב
מתי הם גנבו לנו שחקן ב7 שנים האחרונות
מדמון
יחזקאל
בשלושתם אני לא חושב שבאמת היינו בתמונה
אולי מדמון אבל גם שם לא באמת היה פה איזה מחטף
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:ואן אוברייםחזיזוש אמר:מתי יפסיקו פה להיות רדופים ממכבי תל אביב
מדמון
יחזקאל
Gutti אמר:ערכתי את זה כי הוא הטריל אותנו חח אמר ששואו חוזר
את יחזקאל מאוד רצינו. בכר היה נעול עליוחזיזוש אמר:Shocking4U אמר:ואן אוברייםחזיזוש אמר:מתי יפסיקו פה להיות רדופים ממכבי תל אביב
מדמון
יחזקאל
בשלושתם אני לא חושב שבאמת היינו בתמונה
אולי מדמון אבל גם שם לא באמת היה פה איזה מחטף
Shocking4U אמר:בקצב הזה הם יצטרכו לפעול בדחיפות להחתמת חלוץ זר כי לא נראה שזה מתקדם לאנשהו עם מלמד בינואר
מכבי חיפה והתנהלות מגוחכת ולא חכמה במו"מ? לא נשמע לי הגיוני..Kozmo אמר:Shocking4U אמר:בקצב הזה הם יצטרכו לפעול בדחיפות להחתמת חלוץ זר כי לא נראה שזה מתקדם לאנשהו עם מלמד בינואר
מסכים.
מקווה שאני טועה, אבל מרגיש שהתנהלנו לא נכון עם מלמד, הרבה אגו כעת יהיה כאן ולא בלתי נמנע שגם אם העסקה כן תצא לפועל זה יהיה רק בשלהי החלון אחרי שיסחטו לנו את המיץ והוא יגיע אלינו עם משקולות של ציפיות בתור השחקן שחיכינו לו כל ינואר.
The real Tsepo אמר:מכבי חיפה והתנהלות מגוחכת ולא חכמה במו"מ? לא נשמע לי הגיוני..Kozmo אמר:Shocking4U אמר:בקצב הזה הם יצטרכו לפעול בדחיפות להחתמת חלוץ זר כי לא נראה שזה מתקדם לאנשהו עם מלמד בינואר
מסכים.
מקווה שאני טועה, אבל מרגיש שהתנהלנו לא נכון עם מלמד, הרבה אגו כעת יהיה כאן ולא בלתי נמנע שגם אם העסקה כן תצא לפועל זה יהיה רק בשלהי החלון אחרי שיסחטו לנו את המיץ והוא יגיע אלינו עם משקולות של ציפיות בתור השחקן שחיכינו לו כל ינואר.
אלברמן ואיציק עובדיה צריכים להישלח הביתה רק על המחדלים שלהם באסטרטגיה כושלת מול שחקנים, פעם אחר פעם. פשוט חלשים מאוד בתפקיד שלהם
Shocking4U אמר:בסדר חכה בוא נראה איפה קנדיל ואלימלך מסיימים את החלון.חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:מה שמטורף זה שאל תשלול את זה שאנחנו עוד נסכים לזה
סורבו כבר
אני באמת משוכנע ששחר לא יבוא לקראת אברמוב וביתר אחרי עניין קינדה ואצילי
משווה וחוזר לזה שמה שבאמת מטורף זה שהם עדיין מעזים לבקש ג'סטות "יענקלה אנחנו רוצים לרוץ לאליפות תביא לנו מגן ימני ותשלים לו שכר"
מה שמטורף זה שבאמת ההלך רוח אצל האוהדים שלהם:
https://twitter.com/leeeli175/status/1878847039150399555?s=46
וזה מטורף שיענקלה ממשיך כל שנה לתרום בדרך כזאת או אחרת למועדון הזה. תסמונת אישה מוכה
Gutti אמר:ירין לוי חתם על חוזה חדש בירוק
לא מפרסמים את זה בגלל שלא רוצים שיקרעו אותו בביתר
יפרסמו את זה כנראה לקראת סוף העונה