כל עוד אין מחליף סגור אם הם מוכרים אותו זה שערורייה נוספת. מכירת חיסול של מכבי חיפה. קנדיל ואלימלך לא ברמה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kaka אמר:שלמה וייס מפרסם על הצעה של 2.5 מיליון יורו על פיינגולד.
צריך לארוז אותו יפה ולשלוח.
ירוק רפואי אמר:Kandaurov אמר:בעיקרון ניו אינגלנד רשעים, הכל היה די סגור עם האוקראיני היהודי שהיה מועמד אלינו בעבר ואז הוא החליט שהוא לא רוצה לעבור, כנראה שפיינגולד היה אפשרות שניה או משהו כזה.
הסכומים שנזרקים בין 2 ל 2.5 מיליון זה לא רע, אבל האם זה שווה את הכאב ראש שזה יעשה מקצועית?
אלימלך וקנדיל לא ברמה, וגם זה ימנע מבכר לשחק עם 3 בלמים(ואולי זה טוב בכלל) כי אין מישהו אחר כרגע שיכול לעשות את זה כבלם בצד ימין(פדראו נראה לי יכול אבל הוא פצוע ולא בחשבון כרגע)
אז מה האופציות שלנו במידה והוא אכן נמכר?
https://www.transfermarkt.com/ilya-krupskyi/profil/spieler/889438
אתה מתכוון לשחקן הזה??
בירקי אמר:Kaka אמר:שלמה וייס מפרסם על הצעה של 2.5 מיליון יורו על פיינגולד.
צריך לארוז אותו יפה ולשלוח.
א) תן חנו קצת מידע על מלמד וקורנו. ב) נכון שפיינגולד לא כוכב, אבל עד שאין לך מגן חדש אל תשחרר( עיין ערך סנט אטיין וקורנו)
KevinDurant אמר:אם קיבלו הצעה כזאת (2.5 מיליון דולר על פיינגולד) אפשר לעטוף בסרט ולמכור
קחו את הכסף, סגרו את העסקאות של קורנו ומלמד, תבחרו מגן ימני בליגה שהכי מרשים אתכם ותביאו אותו ועוד יישאר עודף להביא קשר 6. לא מסובך
צודק.Apoc אמר:KevinDurant אמר:אם קיבלו הצעה כזאת (2.5 מיליון דולר על פיינגולד) אפשר לעטוף בסרט ולמכור
קחו את הכסף, סגרו את העסקאות של קורנו ומלמד, תבחרו מגן ימני בליגה שהכי מרשים אתכם ותביאו אותו ועוד יישאר עודף להביא קשר 6. לא מסובך
זה לא עובד ככה.
מתוך 2.5 מיליון דולר כל אחד גוזר קופון ויש גם את הבלטה של יענקל'ה שהוא מסתיר בה את כל הכסף של חלאילי והצ'מפיונס ואצילי ופיירו וקורנו ומה לא שצריך לדחוף מתחת עוד כמה מיליונים.
הם יכולים במקסימום להוציא מיליון.
גם הפועל חיפה צריכים כבר להתקדם הלאה ולהביא לו מחליפים ולא לגרור עד זה עד הרגע האחרון.ברק.י אמר:אין היגיון עבור אף צד שמלמד ישאר בהפועל חיפה. מהצד שלהם, זה רעש במועדון ומשכורת. מהצד שלנו, זה הצורך האקוטי בחלוץ, חוסר נעימות מול מלמד שתקוע בבין לבין כרגע ושיקול בבחירת העמדה של הזר השישי שצריך להתניע מולו כבר. השאלה רק מי יחתוך את הסאגה הזו מוקדם יותר.
לגבי המגנים, אני מתקשה להאמין שיביאו גם את בן הרוש וגם את קורנו. אנחנו כבר מכירים את הנפשות הפועלות. מאמין שזה או קורנו וסייף בשמאל וקנדיל ואלימלך בימין או שיביאו את בן הרוש שיסתום חורים לשתי העמדות (במילים אחרות, יהיה מגן ימני ראשון ומשן שמאלי שני לקני).
KevinDurant אמר:גם הפועל חיפה צריכים כבר להתקדם הלאה ולהביא לו מחליפים ולא לגרור עד זה עד הרגע האחרון.ברק.י אמר:אין היגיון עבור אף צד שמלמד ישאר בהפועל חיפה. מהצד שלהם, זה רעש במועדון ומשכורת. מהצד שלנו, זה הצורך האקוטי בחלוץ, חוסר נעימות מול מלמד שתקוע בבין לבין כרגע ושיקול בבחירת העמדה של הזר השישי שצריך להתניע מולו כבר. השאלה רק מי יחתוך את הסאגה הזו מוקדם יותר.
לגבי המגנים, אני מתקשה להאמין שיביאו גם את בן הרוש וגם את קורנו. אנחנו כבר מכירים את הנפשות הפועלות. מאמין שזה או קורנו וסייף בשמאל וקנדיל ואלימלך בימין או שיביאו את בן הרוש שיסתום חורים לשתי העמדות (במילים אחרות, יהיה מגן ימני ראשון ומשן שמאלי שני לקני).
צריכים להיות פה גם קורנו וגם מגן ימני לבחירתם, קנדיל ואלימלך זה לא מספיק.
לא ראיתי מספיק את בן הרוש אז לא רוצה להתיימר לדעת אבל החלק הראשון נכון ב100%The real Tsepo אמר:לשים ליואב כץ 1.2 מיליון דולר היום על מלמד ובן הרוש והוא גם מסיע אותם לכפר גלים.
נועם בן הרוש פוטנציאל גדול מאוד, אני מאוד אוהב את פיינגולד אבל לדעתי הוא יותר מוכשר ממנו
הם אולי יביאו את עמרי בן הרושHulk אמר:לא מאמין שיימכרו את פיינגולד ולא יביאו במקומו את בן הרוש זה המהלך המתבקש.
Hulk אמר:לא מאמין שיימכרו את פיינגולד ולא יביאו במקומו את בן הרוש זה המהלך המתבקש.
בפיינגולד יש המון אופי וגישה שאני אוהב, שזה משהו שאני לא יודע לקבוע אם בבן הרוש יש (וזו תכונה מאוד חשובה לשחקן אצלנו)KevinDurant אמר:לא ראיתי מספיק את בן הרוש אז לא רוצה להתיימר לדעת אבל החלק הראשון נכון ב100%The real Tsepo אמר:לשים ליואב כץ 1.2 מיליון דולר היום על מלמד ובן הרוש והוא גם מסיע אותם לכפר גלים.
נועם בן הרוש פוטנציאל גדול מאוד, אני מאוד אוהב את פיינגולד אבל לדעתי הוא יותר מוכשר ממנו
אולי עוד 100 אלף דולר ולזרוק להם איזה שחקן-שתיים בטרייד שגם ככה פחות רוצים פה (אולי מישהו כמו אלימלך שגם ישחק שם ויתקדם אצל רוני), זרגרי, שוראנוב. דברים בסגנון הזה
מסכים אתך. צריך לזכור שגם בן הרוש סה''כ בן 19.The real Tsepo אמר:בפיינגולד יש המון אופי וגישה שאני אוהב, שזה משהו שאני לא יודע לקבוע אם בבן הרוש יש (וזו תכונה מאוד חשובה לשחקן אצלנו)KevinDurant אמר:לא ראיתי מספיק את בן הרוש אז לא רוצה להתיימר לדעת אבל החלק הראשון נכון ב100%The real Tsepo אמר:לשים ליואב כץ 1.2 מיליון דולר היום על מלמד ובן הרוש והוא גם מסיע אותם לכפר גלים.
אולי עוד 100 אלף דולר ולזרוק להם איזה שחקן-שתיים בטרייד שגם ככה פחות רוצים פה (אולי מישהו כמו אלימלך שגם ישחק שם ויתקדם אצל רוני), זרגרי, שוראנוב. דברים בסגנון הזה
מבחינת כישרון כדורגל נטו, בן הרוש טוב ממנו. לא יודע לומר אם הוא יצליח יותר ממנו פה, אבל לדעתי ממה שאני ראיתי, התקרת זכוכית שלו קצת יותר גבוהה משל פיינגולד.
אבל שוב, יש הבדל בין להראות את זה בפועל חיפה לבין פה