כולנו צריכים ירוק רפואי כדי להתמודד עם ההתנהלות בחלון הזהירוק רפואי אמר:איך מלמד אמור לשחק היום?
למה מעמידים אותו במצב כזה? עשיתם מהלך החתמתם אותו, כל הכבוד, עכשיו תוציאו אותו מהסיטואציה ההזויה הזאת.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כולנו צריכים ירוק רפואי כדי להתמודד עם ההתנהלות בחלון הזהירוק רפואי אמר:איך מלמד אמור לשחק היום?
למה מעמידים אותו במצב כזה? עשיתם מהלך החתמתם אותו, כל הכבוד, עכשיו תוציאו אותו מהסיטואציה ההזויה הזאת.
שמע עכשיו במחציתShocking4U אמר:גיא מלמד לא שמע על רגישויות בשריר?
רק חתם במכבי חיפה וכבר נפצעyanivst9 אמר:שמע עכשיו במחציתShocking4U אמר:גיא מלמד לא שמע על רגישויות בשריר?
Apoc אמר:לא אוהב בכללי את עסקת מלמד
זה רכש פאניקה קלאסי מהסוג שאף פעם לא מצליח
יותר גרוע מזה, אני לא מרגיש שיש להם משהו אחר לעשות בחלון
ואז יתלוננו למה בזבזו עליו כסף, אחרי שגמרו אותו נפשית וגם בקבוצה שלוKozmo אמר:דל״פ(?) - לא אוהב בכלל את ההתנהלות מצידינו. אנחנו מאמללים אותו שם בגלל פערים קטנים.
הגעת להסכם עם שחקן שרצית למשוך מהיריבה שלך, אז יאללה תהיה גבר ותביא אותו כבר ותסיים את הסאגה המביכה הזאת גם אם זה יעלה עוד קצת. אתה סוחט לו את המיץ מבחינת חשק ופשוט שוחק אותו מנטלית ומתיש אותו עד שהוא יגיע לכאן.
ככה ימרחו אותו עד היום האחרון של חלון ההעברות בשביל עוד כמה שקלים?
וכל זה בלי לדבר על הצורך המיידי שלנו בחלוץ.
לגמרי. התנהגות מאוד לא הוגנת כלפי מלמד לשים אותו בסיטואציה הזאת וזה גם יפגע בשחקן ובתפוקה שלו.Kozmo אמר:דל״פ(?) - לא אוהב בכלל את ההתנהלות מצידינו. אנחנו מאמללים אותו שם בגלל פערים קטנים.
הגעת להסכם עם שחקן שרצית למשוך מהיריבה שלך, אז יאללה תהיה גבר ותביא אותו כבר ותסיים את הסאגה המביכה הזאת גם אם זה יעלה עוד קצת. אתה סוחט לו את המיץ מבחינת חשק ופשוט שוחק אותו מנטלית ומתיש אותו עד שהוא יגיע לכאן.
ככה ימרחו אותו עד היום האחרון של חלון ההעברות בשביל עוד כמה שקלים?
וכל זה בלי לדבר על הצורך המיידי שלנו בחלוץ.
HaifaWave אמר:Apoc אמר:לא אוהב בכללי את עסקת מלמד
אין מה לא לאהוב. אין אלטרנטיבה בשוק הישראלי וזה יפנה מקום ל-6 זר מה שחשוב לא פחות מאשר חלוץ מחליף.