• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות ינואר 25 ע״ש שייקנה סילה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מועדון כדורגל רציני צריך להחזיק 3 חלוצים, זה רק אנחנו בעונה האחרונה איכשהו קיבלנו בהבנה את הסטנדרט ההזוי הזה שיש פה חלוץ אחד.

KevinDurant אמר:
מועדון כדורגל רציני צריך להחזיק 3 חלוצים, זה רק אנחנו בעונה האחרונה איכשהו קיבלנו בהבנה את הסטנדרט ההזוי הזה שיש פה חלוץ אחד.
קשה לי להזכר בשנה שהיה לנו בה פחות משלושה חלוצים… כולל בשנים הפחות יפות, מה שקרה השנה זו התנהלות שיותר מתאימה להפועל חיפה

benrey אמר:
KevinDurant אמר:
קשה לי להזכר בשנה שהיה לנו בה פחות משלושה חלוצים… כולל בשנים הפחות יפות, מה שקרה השנה זו התנהלות שיותר מתאימה להפועל חיפה
ברור

אתה רואה גם שזה פוגע בקבוצה שאין שחקן לעלות מהספסל שיתן גולים

בכר מת על להכניס הרבה חלוצים כשהוא מחזיק מהם ולהעמיס את הרחב, אצלנו השנה שהיה צריך להכניס גול הכנסנו קשר אמצע ועוד זה לפני שאני מדבר על פציעות/הרחקות וכאלה

עדכון קרופסקי - אמנם לא היה וולקאם רשמי מצד הקבוצה החדשה שלו(מטאליסט 1925), אבל מבחינת כל הפבריזיו רומאנו האוקראינים למינהם(כולל הבחור שפרסם שסירוטה בדרך אלינו) הוא חתם על החוזה בשמיני לינואר.
אחרי יומיים, התחילו להגיע דיווחים שהוא עושה אצילי, אבל בגלל שכבר חתם, אז יצא להשאלה עד סוף העונה בליגה אחרת ויצטרף בקיץ ועם תקווה/ציפייה שהקבוצה תעלה ליגה.
הקבוצה שהוזכרה לקלוט אותו היא מיודעינו - ראקוב צ'סטו-זיבי עם בן לדרמן הבלתי נגמר ופאפשון המרגש.
מבחינת סכומים - גם המעבר שנפל לניו אינגלד וגם ההצעה ממאטליסט ושחטאר, מדברים על הפעלה של סעיף שחרור,בין 2.5 ל 3 מיליון יורו, שכר לא צוין, כן צוין שביחד עם מענק חתימה שיקבל, השכר יוכל להגיע לאזור המיליון יורו(רק בשנה הראשונה, בגלל המענק כאמור).
שני גורמים השפיעו על החתימה במטאליסט:
1. אחד הבעלים הוא מגן נבחרת אוקראינה לשעבר, בוגדן בוטקו(33 הופעות) שהפעיל עבודת שכנוע מרשימה.
2. לפי השמועות מטאליסט הציעו לסוכנים שמעורבים במעבר עמלות בסך חצי מיליון דולר. מאיפה הכסף של מטאליסט אתם שואלים? הספונסר שלהם בשנים האחרונות זו חברת קריפטו עם ארנק קריפטו מאוד עמוק.

Kandaurov אמר:
עדכון קרופסקי - אמנם לא היה וולקאם רשמי מצד הקבוצה החדשה שלו(מטאליסט 1925), אבל מבחינת כל הפבריזיו רומאנו האוקראינים למינהם(כולל הבחור שפרסם שסירוטה בדרך אלינו) הוא חתם על החוזה בשמיני לינואר.
אחרי יומיים, התחילו להגיע דיווחים שהוא עושה אצילי, אבל בגלל שכבר חתם, אז יצא להשאלה עד סוף העונה בליגה אחרת ויצטרף בקיץ ועם תקווה/ציפייה שהקבוצה תעלה ליגה.
הקבוצה שהוזכרה לקלוט אותו היא מיודעינו - ראקוב צ'סטו-זיבי עם בן לדרמן הבלתי נגמר ופאפשון המרגש.
מבחינת סכומים - גם המעבר שנפל לניו אינגלד וגם ההצעה ממאטליסט ושחטאר, מדברים על הפעלה של סעיף שחרור,בין 2.5 ל 3 מיליון יורו, שכר לא צוין, כן צוין שביחד עם מענק חתימה שיקבל, השכר יוכל להגיע לאזור המיליון יורו(רק בשנה הראשונה, בגלל המענק כאמור).
1. אחד הבעלים הוא מגן נבחרת אוקראינה לשעבר, בוגדן בוטקו(33 הופעות) שהפעיל עבודת שכנוע מרשימה.
2. לפי השמועות מטאליסט הציעו לסוכנים שמעורבים במעבר עמלות בסך חצי מיליון דולר. מאיפה הכסף של מטאליסט אתם שואלים? הספונסר שלהם בשנים האחרונות זו חברת קריפטו עם ארנק קריפטו מאוד עמוק.

סכומים לא הגיוניים.
אז שורה תחתונה הפרסומים פה בארץ סתם?

לדעתי זורקים את השם שלו כי כמו תמיד התקשורת הישראלית אוהבת למחזר שמות וזה שם שהם מכירים

NOSFERATU ZODD אמר:
Kandaurov אמר:

סכומים לא הגיוניים.
אז שורה תחתונה הפרסומים פה בארץ סתם?

דעתי האישית היא שזה סתם.
אבל מצד שני, אם לפני שבועיים היית סגור בניו אינגלנד ובסוף חתמת בליגה שניה באוקראינה, אז הכל יכול להיות.

דודו עזריה לשעבר סקאוט ראשי בב״ש שהפך לסוכן שחקנים היה הנציג הישראלי של ריקרדיניו בנוסף לסוכנים הזרים.

כובע קש אמר:
הוא יהיה בסגל מחר למשחק?
לא חושב, הוא לא נרשם בהתאחדות וקשה לי להאמין שהוא יירשם בין היום למחר.

הוא גם רק חתם היום ולא התאמן או משהו כזה זה לא רציני (בטח שזה זר שלא מכיר את הליגה ולא מתקשר)

אני עדיין לא מבין למה הביאו חלוץ.
לא רואים שיש בעיה באמצע?
לא רואים שעלי השנה לא טוב?
מה קורה פה.

NOSFERATU ZODD אמר:
לא רואים שיש בעיה באמצע?
מה קורה פה.

אני גם הייתי מעדיף קשר 6 בהנחה שמלמד אכן יצטרף.
אני יכול לשער שבכר ממשיך ברצון לשחק עם שני חלוצים ובשביל זה, רצוי שיהיו לו 3 בסגל. האלטרנטיבה כמובן זה שדין בדרך החוצה ומסתירים את זה.

להחתמה הזו, מעבר לעניין העמדה, יש שני צדדים: מצד אחד, הוא כנראה עדיף על סילה, צעיר ויכול להתפתח ואמור לספק לנו דברים שאין לנו כרגע בסגנון. מצד שני, מדובר בשחקן זר לא בכושר וייקח לו זמן להשתלב, מה שיקשה עליו להרשים ולהגיע למימוש סעיף הרכישה, ולא מדובר בחלוץ מוביל בפרופיל גבוה, כך שהוא כנראה יעלה הרבה מהספסל וזר לספסל זו פריבילגיה שאין לנו.

אגב, שאפו לכל העוסקים בדבר על ההתנהלות השקטה.
מראה עד כמה לתקשורת אין מושג.
תוהה מה (אם בכלל) יהיה בהמשך החלון.

NOSFERATU ZODD אמר:
לא רואים שיש בעיה באמצע?
מה קורה פה.

באמת תעלומה למה הביאו חלוץ
אני מהמר שזה אולי כי אין לנו אפילו חלוץ אחד כרגע בסגל

אתמול אמרו אופציה במיליון אירו על ריקרדיניו ואז שינו ל1.2 עכשיו בוואן אומרים 500 אלף אירו איזה יופי שכל אחד יכול לזרוק מספר

בסוף נגלה בטוויטר מציוץ של רועי שני שאין בכלל אופציה(להלן סירוטה).

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה