ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Nirgreen אמר:מה זה קשור?
אין פה כלום גם ככה שחררו אותו..
מגן ימני ושמאלי אין.
קישור אין
וגם מנהל מקצועי אין.
ההשוואות האלה שטותיות כי אותה נתניה נתנה 3-0 לבית''ר שנתנה לנו 3 שנתנו לריינה 2 שנתנו לבית''ר 4 בתרי זוזיHaifaWave אמר:המועדון הזה מתנהל בצורה חובבנית ובלי ניהול ובלי ראש שחולש על הכל
החלטות אקראיות ומזדמנות, שחקנים שלא מתאימים. פעם המנהל המקצועי מחליט ופעם המאמן, ככה זה מרגיש.
בזמן שהתקשנו מול נתניה השבוע הצהבת חוגגים מולם. פערי הרמות רק גדלים.
לא הוציאו הודעה, תדרוך לבן דור. בוא נראה שזה יוצא בעוד כמה אתרים.Daniel123 אמר:במועדון הוציאו הודעה שג׳אבר לא ישוחרר.
KevinDurant אמר:ההשוואות האלה שטותיות כי אותה נתניה נתנה 3-0 לבית''ר שנתנה לנו 3 שנתנו לריינה 2 שנתנו לבית''ר 4 בתרי זוזיHaifaWave אמר:המועדון הזה מתנהל בצורה חובבנית ובלי ניהול ובלי ראש שחולש על הכל
החלטות אקראיות ומזדמנות, שחקנים שלא מתאימים. פעם המנהל המקצועי מחליט ופעם המאמן, ככה זה מרגיש.
כשקבוצות לא מעל הליגה והליגה די מאוזנת אז תראה הרבה אירועים כאלה.
חד משמעית, פה אני מסכים אתך. אחרי 18-19 משחקים זה כבר מקבל צורה לגמרי ואתה נמצא בדיוק איפה שאתה שווה לדעתי.HaifaWave אמר:KevinDurant אמר:ההשוואות האלה שטותיות כי אותה נתניה נתנה 3-0 לבית''ר שנתנה לנו 3 שנתנו לריינה 2 שנתנו לבית''ר 4 בתרי זוזיHaifaWave אמר:המועדון הזה מתנהל בצורה חובבנית ובלי ניהול ובלי ראש שחולש על הכל
כשקבוצות לא מעל הליגה והליגה די מאוזנת אז תראה הרבה אירועים כאלה.
אני אגיד לך איזו השוואה לא שטותית - הטבלה.
רק מכבי אמר:להבנתי צנצי טועה ומטעה.
ג'אבר לא עוזב (בחלון הזה).
כן זה נכתב גם ע''י כתבים אחרים.רק מכבי אמר:להבנתי צנצי טועה ומטעה.
Nirgreen אמר:רק מכבי אמר:להבנתי צנצי טועה ומטעה.
איפה עומד עניין קורנו מה אתה שומע?
אני בטוח שאם יציעו להם פחות או יותר מה שקיבלנו עליו הם לא יעשו בעיות. הכל עניין של רצון.רק מכבי אמר:Nirgreen אמר:רק מכבי אמר:להבנתי צנצי טועה ומטעה.
המועדון רוצה, השחקן רוצה. הצרפתים עושים בעיות.
הבעיה שלי עם ההתנהלות הזאת היא שזה ברור שיש עדיפות לקורנו, ולכן גם מחכים לו. אבל בסוף יכולה להיות גם סיטואציה שהצרפתים לא יסכימו, ושוב נישאר בלי פתרון בגלל ההמתנה.
רק מכבי אמר:Nirgreen אמר:רק מכבי אמר:להבנתי צנצי טועה ומטעה.
הבעיה שלי עם ההתנהלות הזאת היא שזה ברור שיש עדיפות לקורנו, ולכן גם מחכים לו. אבל בסוף יכולה להיות גם סיטואציה שהצרפתים לא יסכימו, ושוב נישאר בלי פתרון בגלל ההמתנה.
Shocking4U אמר:אני בטוח שאם יציעו להם פחות או יותר מה שקיבלנו עליו הם לא יעשו בעיות. הכל עניין של רצון.רק מכבי אמר:Nirgreen אמר:איפה עומד עניין קורנו מה אתה שומע?
רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:אני בטוח שאם יציעו להם פחות או יותר מה שקיבלנו עליו הם לא יעשו בעיות. הכל עניין של רצון.רק מכבי אמר:המועדון רוצה, השחקן רוצה. הצרפתים עושים בעיות.
זה לא רק זה. הם גם צריכים למצוא מחליף.
בניגוד למכבי חיפה, יש קבוצות שלא משחררות שחקן(גם אם הוא על תקן שחקן מחליף) מבלי שיש להם תחלופה.