ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Gutti אמר:אני היחידי שטיפה אופטימי להפסד טכני לסכנין למרות לא מגיע לנו ניצחון
Gutti אמר:אני היחידי שטיפה אופטימי להפסד טכני לסכנין למרות לא מגיע לנו ניצחון
דם ירוק!!! אמר:מי שחושב שניקח אליפות חי בסרט..
צריך לבנות בינואר קבוצה לשנה הבאה..להתחיל להריץ שחקנים...
אם כבר מה שמגיע זה הפסד טכני לנו, ההנהלה שלנו הרבה יותר רמאים מסכניןבירקי אמר:Gutti אמר:אני היחידי שטיפה אופטימי להפסד טכני לסכנין למרות לא מגיע לנו ניצחון
מקווה לנס בגזרה הזו….
רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:אני בטוח שאם יציעו להם פחות או יותר מה שקיבלנו עליו הם לא יעשו בעיות. הכל עניין של רצון.רק מכבי אמר:המועדון רוצה, השחקן רוצה. הצרפתים עושים בעיות.
הבעיה שלי עם ההתנהלות הזאת היא שזה ברור שיש עדיפות לקורנו, ולכן גם מחכים לו. אבל בסוף יכולה להיות גם סיטואציה שהצרפתים לא יסכימו, ושוב נישאר בלי פתרון בגלל ההמתנה.
זה לא רק זה. הם גם צריכים למצוא מחליף.
בניגוד למכבי חיפה, יש קבוצות שלא משחררות שחקן(גם אם הוא על תקן שחקן מחליף) מבלי שיש להם תחלופה.
שימכרו אותו עכשיו, חבל לעצור לו את הקריירהDelPiero אמר:ממשיכים את המכירות חיסול
לפי ynet
מחמוד ג'אבר בדרך לצסק"א מוסקבה, מכבי חיפה תקבל 3.5 מיליון אירו
בירקי אמר:מבין שכולם שפופים בגלל אתמול. עדיין לא מבין את השקט התקשורתי לסיפור עם סכנין וההפסד הטכני. הם שלחו לבקרה גמר חשבון בשביל לפנות תקציב לשחקנים אחרים. אם באמת כך הדבר ושופט המשחק עדכן אותם שאמנגה לא רשום בהתאחדות…. עדיין החליטו לשים פס ולשתף אותו…. חוק זה חוק.
HaifaWave אמר:לא מאמין שאתם מייחלים לניצחון טכני על אתמול. מעדיף להיות בפלייאוף התחתון ולא לזכות במשהו ככה.
benrey אמר:מרגיש כאילו אנחנו עושים הכל כדי לצאת מהמירוץ והיקום מסרב לקבל את זה.
עוד בטעות ננצח שבוע הבא את הגרמנים ואז שוב יגידו שיש סיכוי
5 משחקי ליגה הבאים - ארבע מתוכן הם משחקי בית , והמשחק החוץ הוא נגד האחרונה בטבלה.DelPiero אמר:benrey אמר:מרגיש כאילו אנחנו עושים הכל כדי לצאת מהמירוץ והיקום מסרב לקבל את זה.
לא נראה לי שהקבוצה הזאת מסוגלת לנצח כרגע את מכבי תל אביב
גם לא את ביתר ב"ש וכמו שראינו אתמול - סכנין, טרבות אחרות
אנחנו משחקים כרגע ברמה של ליגה לאומית
Nirgreen אמר:תביאו כבר רכש חובבנים
נפסיד להם, אבל 3 מחזורים אחר כך הם ירסקו לדלי את העצמות ושוב נעבור אותם בטבלהDelPiero אמר:benrey אמר:מרגיש כאילו אנחנו עושים הכל כדי לצאת מהמירוץ והיקום מסרב לקבל את זה.
לא נראה לי שהקבוצה הזאת מסוגלת לנצח כרגע את מכבי תל אביב
גם לא את ביתר ב"ש וכמו שראינו אתמול - סכנין, טרבות אחרות
אנחנו משחקים כרגע ברמה של ליגה לאומית