ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
וגם כמה כבר שיחקו מתוך ה - 4 דקות האלה?Apoc אמר:חרא של שופט בלי קשר למשחק הזה ספציפית
4 דקות על משחק שנעצר כל חמש שניות לדקה וחצי זה הזייה שאין דברים כאלה
KevinDurant אמר:אישית לא חושב שצריך לשרוק פה על פנדל, אבל היה שיפוט מזעזע ובעיקר תוספת זמן מזעזעת ומביכה.
בגישה שלי זה לא פנדל, לא היה פה שום מגע מכוון, זה לא מנע מאתנו איזה הזדמנות וכל האירוע היה די מקרי, לא הייתי רוצה שיישרק על הדבר הזה פנדל ולדעתי זו לא כוונת המשורר בחוק הידdyarok אמר:KevinDurant אמר:אישית לא חושב שצריך לשרוק פה על פנדל, אבל היה שיפוט מזעזע ובעיקר תוספת זמן מזעזעת ומביכה.
פנדל 1000%- הידיים מחוץ לגוף ומגדילות נפח.
לא בכוונה, אבל ככה זה.
הסרדינים קיבלו אתמול בדיוק אותו פנדל- ובצדק.
ועכשיו באיגוד יצטרכו ללכלך את הידיים ולנסות לצאת מזה.
עכשיו גם קראתי את ההסבר של גרינפלד: "תנועה טבעית של היד, לא הרחיב את נפח הגוף והכדור לא הלך לכיוון השער".
ברור, כי קנצפולסקי זה קינג קונג שכל היום הולך עם הידיים למעלה...
ולא לכיוון השער- מה הקשר?
כמה שחקנים הוכשלו ברחבה כשכדררו לכיוון מחוץ לרחבה?
KevinDurant אמר:אישית לא חושב שצריך לשרוק פה על פנדל, אבל היה שיפוט מזעזע ובעיקר תוספת זמן מזעזעת ומביכה.
dyarok אמר:KevinDurant אמר:אישית לא חושב שצריך לשרוק פה על פנדל, אבל היה שיפוט מזעזע ובעיקר תוספת זמן מזעזעת ומביכה.
לא בכוונה, אבל ככה זה.
עכשיו גם קראתי את ההסבר של גרינפלד: "תנועה טבעית של היד, לא הרחיב את נפח הגוף והכדור לא הלך לכיוון השער".
גם אבישי כהן לא ניסה לעצור את הכדור ביד.אליאור אמר:dyarok אמר:KevinDurant אמר:אישית לא חושב שצריך לשרוק פה על פנדל, אבל היה שיפוט מזעזע ובעיקר תוספת זמן מזעזעת ומביכה.
לא בכוונה, אבל ככה זה.
זו תנועה טבעית של היד כי הוא ניסה לבעוט בכדור תוך כדי. הוא לא ניסה להגדיל את הנפח כדי לעצור את הכדור.
dyarok אמר:גם אבישי כהן לא ניסה לעצור את הכדור ביד.אליאור אמר:dyarok אמר:פנדל 1000%- הידיים מחוץ לגוף ומגדילות נפח.
לא בכוונה, אבל ככה זה.
זו תנועה טבעית של היד כי הוא ניסה לבעוט בכדור תוך כדי. הוא לא ניסה להגדיל את הנפח כדי לעצור את הכדור.
אבל כשסנטוס בעט, היד הייתה מחוץ לגוף ולכן זה פנדל.
לא סתם שחקנים שמים ידיים מאחורי הגוף כשהם מתקרבים לשחקן תוקף, כדי למנוע מצב שיבעטו להם ליד.
חד משמעית.אליאור אמר:KevinDurant אמר:אישית לא חושב שצריך לשרוק פה על פנדל, אבל היה שיפוט מזעזע ובעיקר תוספת זמן מזעזעת ומביכה.
מסכים איתך.
מבחינת החוק היבש אני לא מכיר, אבל שמעתי את ההסבר של גרינפלד ונשמע לי שקיבל החלטה סבירה.
מה שיותר חשוב - לא הייתי רוצה שישרקו על דבר כזה פנדל. פנדל זה דבר שמשנה משחק והוא לא צריך להישרק בקלות כזו ששחקן בועט מחצי מטר ליד של שחקן מהקבוצה שלו. בשנה שעברה הייתה איזה קרן שכדור ניתז ליד של דילן ושרקו על זה פנדל לרעתנו. גם שם לא היה פנדל לדעתי.
בלי קשר גרינפלד עם תצוגת שיפוט מביכה מאוד. לא שלט במשחק והוסיף מעט מאוד זמן ביחס למה שהתבקש.