דם ירוק!!!
משחק בשביל הסמל
https://www.youtube.com/watch?v=rzuXNIgOURE&t=151s
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Ganjot אמר:פנדלים לא צריך להבקיע?רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:אני לא מחזיק במיוחד מגיא בדש. לדעתי זה שחקן קלאסי של קבוצות קטנות אבל מבחינת דאטה לפי האינסטט יש שני שחקנים בישראלים שהכי דומים לעומר אצילי:
1. דיא סבע
2. גיא בדש
המציאות היא שהשחקן בן 29 ונתן בקריירה עונה וחצי טובה בליגת העל. וגם זה ששמו אותו כשחקן המוביל של קבוצה כמו הפועל ירושלים. והרבה מהמספרים שלו זה פנדלים למשל, וגם בישולים במצבים נייחים.
מאוד יפתיע אותי אם אלברמן ייעשה את זה.
רוצה שנבדוק כמה פנדלים אצילי הבקיע?
בישולים במצבים נייחים לא נחשב? זה מה שכולנו פה התלהבנו מאצילי, שיש מי שיבשל חופשיות וקרנות, פתאום זה לא בסדר?
שחקן מגיע בחינם, לא יכול לדרוש חוזה גבוה, משחק בסגנון של אצילי ככה שלפחות בסגנון משחק אפשר לשמור על אותו סגנון.. לא מצליח להבין מה רע בהחתמה כזאת.
גם אצילי עשה הרגה מאוד מהמספרים שלו מפנדלים ומצבים נייחים. שוב אני לא אומר שאני רוצה את בדש כאן אבל מבחינת פרופיל וסגנון משחק הוא מאוד דומה לאצילי. ברור שלא באותה איכות.רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:אני לא מחזיק במיוחד מגיא בדש. לדעתי זה שחקן קלאסי של קבוצות קטנות אבל מבחינת דאטה לפי האינסטט יש שני שחקנים בישראלים שהכי דומים לעומר אצילי:רק מכבי אמר:אוי ואבוי אם יגיע לפה גיא בדש.
1. דיא סבע
2. גיא בדש
המציאות היא שהשחקן בן 29 ונתן בקריירה עונה וחצי טובה בליגת העל. וגם זה ששמו אותו כשחקן המוביל של קבוצה כמו הפועל ירושלים. והרבה מהמספרים שלו זה פנדלים למשל, וגם בישולים במצבים נייחים.
רק מכבי אמר:Ganjot אמר:פנדלים לא צריך להבקיע?רק מכבי אמר:המציאות היא שהשחקן בן 29 ונתן בקריירה עונה וחצי טובה בליגת העל. וגם זה ששמו אותו כשחקן המוביל של קבוצה כמו הפועל ירושלים. והרבה מהמספרים שלו זה פנדלים למשל, וגם בישולים במצבים נייחים.
בישולים במצבים נייחים לא נחשב? זה מה שכולנו פה התלהבנו מאצילי, שיש מי שיבשל חופשיות וקרנות, פתאום זה לא בסדר?
שחקן מגיע בחינם, לא יכול לדרוש חוזה גבוה, משחק בסגנון של אצילי ככה שלפחות בסגנון משחק אפשר לשמור על אותו סגנון.. לא מצליח להבין מה רע בהחתמה כזאת.
הוא שחקן לא מספיק טוב. מעולם לא שיחק בקבוצה גדולה. יש לו יותר עונות בלאומית מאשר עונות בליגת העל.
וואן טריק פוני. גמלוני, איטי, לא מספיק חד. סופר אדיש. נעלם לפרקים רבים במשחק. נתנו לו להיות ברומטר של קבוצה אז הוא היה משמעותי שם.
זה לא שחקן שיכול לעלות לך מהספסל לעשרים דקות או לפתוח פעם בכמה משחקים ולתת תפוקה.
זו החתמה שאין בה הגיון. ואם זה המחליף של אצילי וסבע לעמדת כנף ימין, העונה הזאת הולכת להיראות רע מאוד.
Shocking4U אמר:רק מכבי אמר:Ganjot אמר:פנדלים לא צריך להבקיע?
הוא שחקן לא מספיק טוב. מעולם לא שיחק בקבוצה גדולה. יש לו יותר עונות בלאומית מאשר עונות בליגת העל.
וואן טריק פוני. גמלוני, איטי, לא מספיק חד. סופר אדיש. נעלם לפרקים רבים במשחק. נתנו לו להיות ברומטר של קבוצה אז הוא היה משמעותי שם.
זה לא שחקן שיכול לעלות לך מהספסל לעשרים דקות או לפתוח פעם בכמה משחקים ולתת תפוקה.
זו החתמה שאין בה הגיון. ואם זה המחליף של אצילי וסבע לעמדת כנף ימין, העונה הזאת הולכת להיראות רע מאוד.
המחליף של אצילי וסבע לכנף ימין הולך להיות חזיזה. רפאלוב/צ׳יבוטה וסוף יתחרו על צד שמאל.
השאלה היא מי יתחרה עם חזיזה על צד ימין
חזיזוש אמר:יש דיבור על גיא בדש או שזה ספקולציה של הפורום?
פספסתי
ברק.י אמר:חזיזוש אמר:יש דיבור על גיא בדש או שזה ספקולציה של הפורום?
פספסתי
ספוקלציות של רשתות חברתיות, אחרי הראיון של דוידה.
אני די בטוח שחלאיילי יקבל מקום בסגל לפני בדש.
ברק.י אמר:חזיזוש אמר:יש דיבור על גיא בדש או שזה ספקולציה של הפורום?
פספסתי
ספוקלציות של רשתות חברתיות, אחרי הראיון של דוידה.
אני די בטוח שחלאיילי יקבל מקום בסגל לפני בדש.
רק מכבי אמר:אוי ואבוי אם יגיע לפה גיא בדש.