ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Daniel123 אמר:ברק.י אמר:מזכיר את נטע. תוהה אם עדיף איזה פרנק בויה, שדומה יותר לסק כקשר.
בכל מקרה, אני מאמין שהוא לא יגיע ושהכתבות עליו הבוקר מעידות על התקדמות בסוגיית ה-6 הזר שזה מעודד.
וואלה הפרנק בויה הזה נראה יותר מרשים.
אבל לא ראיתי פרסום עליו.
רק מכבי אמר:לפני שניה אמרתם שבן דור אמר שזה חרטא, פתאום בן דור גם כותב את זה.
תראו, הרבה פעמים זורקים שם לכתבים כי יש משהו אחר על הפרק, ומחפשים להסיט.
אני גם חושב שהוא לא יגיע כי נדיר שהשם הראשון שעולה הוא זה שבא.
ברמה המקצועית הוא משחק את ה-6, אבל הוא שחקן של יותר תכונות 8.
עדיין הייתי רוצה לראות אותו פה. חושב שזה יכול לעבוד טוב עם מוחמד.הוא טוען שבנוסף לשם הזה יש עוד 5 מעומדים
Apoc אמר:מאיפה הבאתם את פרנק בויה, הוא בכלל מועמד או שסתם זורקים פה שמות
בוא נביא את איתן אמבפה קשר אחורי מוכשר עם גנים טובים נכנס לשנת חוזה
Kaka אמר:דניאל, תרד מהעניין עם פיירו אתה סתם טוחן מים. מדבר על דברים שלא יקרו. רוצים אותו בסגל.
Daniel123 אמר:Kaka אמר:דניאל, תרד מהעניין עם פיירו אתה סתם טוחן מים. מדבר על דברים שלא יקרו. רוצים אותו בסגל.
אבל למה?
Daniel123 אמר:Kaka אמר:דניאל, תרד מהעניין עם פיירו אתה סתם טוחן מים. מדבר על דברים שלא יקרו. רוצים אותו בסגל.
אבל למה?
אליאור אמר:@kaka
המרקו הזה במשא ומתן?
Hulk אמר:אם שוראנוב מתחיל להפציץ מהרגע הראשון אז פיירו אופציה מעולה מהספסל ולאירופה.
יכול להיות גם שרוצים אותו למוקדמות ואז כבר בהמשך יקבלו החלטה לגביו.
אליאור אמר:Hulk אמר:אם שוראנוב מתחיל להפציץ מהרגע הראשון אז פיירו אופציה מעולה מהספסל ולאירופה.
יכול להיות גם שמייעדים אותו למשבצת הזר השישי שיהיה על הספסל.
אני ממש מקווה ששוראנוב יהיה פגיעה מטורפת אבל נראה לי טיפה הזוי לבנות על שחקן בן 21 בלי רזומה מבחינת מספרים, ולא נשמע לי הגיוני שבמועדון יבנו כל כך הרבה על מישהו בלי ניסיון בעמדה כל כך חשובה. בעצם...
Hulk אמר:אם שוראנוב מתחיל להפציץ מהרגע הראשון אז פיירו אופציה מעולה מהספסל ולאירופה.