ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רק מכבי אמר:אם וכאשר, זה רק מראה שבכר הוא זה שלא רצה את כיאל בינואר ובקיץ לפני כן. ולא אלברמן.
Smurk אמר:אני כבר מבוגר מכדי לזכור. מי הביא לנו את הפרסה של הצרפתי השרמיט, אפוק או דוראנט?
Liberman אמר:את טאוואטחה לא רוצים להחזיר גם לעונת פרישה?
הכי קל להגיד את מה שאתה אומר אבל עם חוק הזרים בליגה פה כל שחקן ישראלי יכול לשבש לך את הפאזל בצורה קיצונית ובמציאות לשחקנים הישראלים אין באמת תחליףDelPiero אמר:@KevinDurantשחקן אחד הרס לנו את כל התוכניות ? אם זה המצב שלנו אלוהים ישמור.
זה שחקן שאמרנו עליו מהתחלה שהוא בקליבר קצת גבוה בשבילנו, קשה לי להאמין שאלברמן כזה מפגר שהוא בנה עליו הכל
שום סיכוי. אין מהלך גרוע בכדורגל הישראלי כמו ללכת על שוער זרLiberman אמר:דרך אגב
צירוף של כיאל מעלה בי תהיות לגבי השוער
מתחיל להריח כאילו הולכים על שוער זר
שוער ענק ומהטובים שהיו פה בעשור האחרון. איזה לב ואיזה אישיותאליאור אמר:מי ישמע איזה שוער ג'וש. שוער נחמד ועדיף על כל האופציות הישראליות בשוק. זה הכל.
KevinDurant אמר:שום סיכוי. אין מהלך גרוע בכדורגל הישראלי כמו ללכת על שוער זרLiberman אמר:דרך אגב
שוער ענק ומהטובים שהיו פה בעשור האחרון. איזה לב ואיזה אישיותאליאור אמר:מי ישמע איזה שוער ג'וש. שוער נחמד ועדיף על כל האופציות הישראליות בשוק. זה הכל.
מגיע לכם את חיימוב וגלזר שישלשלו לכם בסמי עופר
בעשור האחרון בכל הליגה כן?אליאור אמר:KevinDurant אמר:שום סיכוי. אין מהלך גרוע בכדורגל הישראלי כמו ללכת על שוער זרLiberman אמר:דרך אגב
אפשר לחשוב מה היה פה בעשור האחרון. וסטויקוביץ' היה שתי דרגות מעליו.
KevinDurant אמר:בעשור האחרון בכל הליגה כן?אליאור אמר:KevinDurant אמר:שום סיכוי. אין מהלך גרוע בכדורגל הישראלי כמו ללכת על שוער זר
שוער ענק ומהטובים שהיו פה בעשור האחרון. איזה לב ואיזה אישיות
אפשר לחשוב מה היה פה בעשור האחרון. וסטויקוביץ' היה שתי דרגות מעליו.
ג'וש כשוער ישראלי הכי טוב שהיה בכל הליגה ב10 שנים האחרונות וגם ברשימה עם הזרים אני שם אותו גבוה מאוד