• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
שלומי בן עזרא במגרש פתוח טוען שהרצון של אבופאני לעבור לפרנצוורוש זה בגלל שהם מקפצה יותר טובה לליגות הגדולות ועל הליגה הישראלית פחות מסתכלים בעוד ובהונגריה מוציאים שחקנים לקבוצות הכי גדולות באירופה.

ממש דורטמונד תקח אותו בגיל 27.

תראה, זה לא מנותק לחלוטין. בקיץ האחרון יצאו משם שני שחקנים בני 25-26 לשחטאר ולאוניון ברלין.
ויחד עם זאת, אני מאמין שהוא פשוט רוצה לצאת לחו״ל כדי לצאת לחו״ל ואם ההתקדמות לא הייתה תירוץ מספיק טוב לשחרור מהקבוצה, אז היו מדברים על הפן הכלכלי או על משהו אחר שיצדיק את זה מול המועדון ומול הקהל.

Smurk אמר:
אלכסנדר פילין טוען כי הירוקים הביעו בו עניין.

"אכן יש התעניינות ממכבי חיפה. קיבלתי טלפון מסוכן שעבדתי איתו ברוסיה והוא אישר את זה אבל לא נכנסתי לפרטים כי יש לי חוזה עם אופן. אני עדיין לא חושב על שום דבר אחר כי אני באופן ויש לי תוכניות להישאר כאן", סיפר הבלם בראיון ברוסיה.

פילין הינו בלם רוסי בן 26 שמתנשא לגובה 1.85 ונשוי לבחורה ישראלית. הוא משחק בימים אלו באופן הבלגית, בה הוא מחזיק בחוזה עד 2025. את העונה הנוכחית הוא התחיל בחימקי מוסקבה בה ערך 11 הופעות בליגה הרוסית ומאז מעברו לבלגיה בינואר הוא ערך 9 הופעות בליגה הבלגית

ניסוח מאד מוזר שלו למשהו שנשמע מעין ״לא פוסל ולא נלהב, אבל שיביאו לסוכן שלי הצעה ונתקדם״.

אמנם עברו רק יומיים אבל זה הנושא הגרוע בעולם לגילו
לא קורה כלום מה זה החרא הזה חחחח

Apoc אמר:

למה לא קורה? הנה פילין אמר שאנחנו מעוניינים בו ויש אופטימיות בגזרת ג'וש כהן סצוחק

מתי יוצאת הודעה שלא מצאו שחקנים שיהיו יותר טובים ממה שיש ושהסגל הזה מספיק טוב?

חברה בואו נרגע..ברגע שתצא ההודעה הרשמית על אצילי תתחילו לשמוע על רכש. הסגל הולך לאבד 10 שחקנים בערך...כך שחייב להביא לפחות 5-6 שחקנים מבחוץ.

Apoc אמר:

לא חושב שיהיה פה רכש עד שבוע הבא, כמו שהגיוני שהשחרורים של אצילי ופאני יפלו על הנושא הזה בימים הקרובים. אלו דברים שאי אפשר לשנות.
העיקר לימים הקרובים זה לעצור את הסחף השלילי ואם זה יחזיק ככה לעוד כמה ימים, זה טוב דיו. המבחן של הנושא הזה יהיה בעוד שבוע-שבועיים כשנתחיל לראות פה שחקנים חדשים.

Apoc אמר:
שלומי בן עזרא במגרש פתוח טוען שהרצון של אבופאני לעבור לפרנצוורוש זה בגלל שהם מקפצה יותר טובה לליגות הגדולות ועל הליגה הישראלית פחות מסתכלים בעוד ובהונגריה מוציאים שחקנים לקבוצות הכי גדולות באירופה.

ממש דורטמונד תקח אותו בגיל 27.
חוץ מלאידוני/ליידוני (איך שרושמים תשם שלו), אף אחד שם לא יצא למועדון מרשים, וגם הוא זה בעיקר בזכות המונדיאל (עבר בינואר).
שחקן אחר עבר שם לגראנדה עונה קודם, וכל שאר המכירות אלה קבוצות רגילות לגמרי.
לא בדקתי קבוצות אחרות, מניח שהמצב לא מזהיר בדיוק אצל האחרות

דם ירוק!!! אמר:
חברה בואו נרגע..ברגע שתצא ההודעה הרשמית על אצילי תתחילו לשמוע על רכש. הסגל הולך לאבד 10 שחקנים בערך...כך שחייב להביא לפחות 5-6 שחקנים מבחוץ.

כיוף גרייס פוקס
סק גולדברג דהן גרשון
סונדגרן אלימלך קורנו מאיר
נאור מוחמד זרגרי ג'אבר זערורה חג'ג' לוי שרי
פודגורנו חזיזה צ'יבוטה חלאילי שיבלי
פיירו דוד שוראנוב

מאמן: מסאי דגו

יאללה מכבי

זה כמעט ודאי שהם יקבלו
אנחנו בכלל לא יודעים מה הסטטוס החוזי של קורנו

לקורנו כבר יש יותר מהצעה אחת מיוון, נקווה שהם ישכחו ממנו

dsgreen4 אמר:
מתי יוצאת הודעה שלא מצאו שחקנים שיהיו יותר טובים ממה שיש ושהסגל הזה מספיק טוב?

לאן אתה רץ? 3 שנים עם בכר ושכחת את שיטת השלבים של מכבי חיפה?
קודם יודיעו שמחפשים שחקנים בפינצטה ושלא יביאו שחקן כדי להגיד שהביאו.
רק אחרי זה אומרים שלא מצאו ושהסגל מספיק טוב.
ואז ביום האחרון של החלון מביאים איזה שחקן שלא נגע בכדור שנתיים כדי להגיד שהביאו.

https://www.instagram.com/p/CtMo47SoBSx/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

עכשיו גם הצלם עוזב. שיחפשו צלם זר או מתאזרח

Shocking4U אמר:
https://www.instagram.com/p/CtMo47SoBSx/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

עכשיו גם הצלם עוזב. שיחפשו צלם זר או מתאזרח
התקווה היחידה שיביאו את מיכאל חי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה