• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
כובע קש אמר:
לפי בן דור מחפשים קשר אחורי זר ולא קיצוני.
התכנון כנראה היה להביא את אברגיל לקישור ואת הזר השישי להביא להתקפה אבל אברגיל לא הגיע בסופו של דבר אז התוכניות השתנו.

התוכניות ישתנו שוב אחרי שסבע יעזוב עוד שבוע שבועיים
ואז יחפשו זר לאגף וינסו להביא את לדרמן/אדלמן או קשר ישראלי אחר

מבחינתי סבע כבר עזב, אם איכשהו הוא ישאר בסוף זה בונוס ענק מבחינתי.
וככה גם אלברמן צריך להתייחס לזה

הכי מדאיג מבחינתי שזה רק תחילת יוני ואנחנו בגל עזיבות
בסוף אוגוסט נישאר רק עם התחתון על הגוף

המועדון כל היום אופטימי או פסימי, כמו אישה במחזור. מה עם להבטיח הישארותו של שחקן? לשלם יותר כסף?
בנתיים זה חלון של אמונה

Shocking4U אמר:
אשכרה בקיץ אחד אנחנו מאבדים

ג׳וש
דילן
אצילי
פאני
בכר
כנראה סבע
וגם דמויות משמעותיות בחדר הלבשה כמו ניקיטה

4 שחקני הרכב והזרוע עוד נטויה ואלברמן ושחר בחוצפתם אמרו שלא יעזבו יותר מ1/2 שחקנים והסגל רק יתחזק.

זה ממש לא מכה קלה בכנף. זה אובדן שליטה מוחלט של הנהלת הקבוצה.

תהליך של בניית שלד נורמלי שלקח עשור הם הורסים לחלוטין בחלון העברות אחד. זה בלתי נתפס בעיניי. ולחוצפנים האלה יש את עזות המצח לדבר על אליפות ועל זה שהם עדיין רעבים והמטרות לא השתנו. בלתי נתפס.

אני באמת חושב שהמסיבת עיתונאים ההיא עם אלברמן שחר ועובדיה תהיה חקוקה בהיסטוריה של המועדון כרגע שפל. כמה יהירות וזחיחות הייתה שם וכל התפוצץ לנו שבוע מאחר מכן ישר בפרצוף. להיגעל מהם.

הכסף ילך לשחקנים!

מצטער על העצבים אבל כבר מתחיל להימאס לי. העזיבה של ג׳וש זה באמת כבר הרבה מעבר לקש ששבר את גב הגמל והכי מפריע לי זה הזחיחות והשחצנות שהמועדון משדרים מנגד.

הם זיינו את השכל על זה שיש סגל כל כך חזק שגם מאמן לא מנוסה יצליח. אז עכשיו קיבלנו גם סגל חלש משמעותית משל שנה שעברה וגם מאמן גרוע על הקווים. The worst of both worlds

תוסיף לזה מינוי של מאמן בשקל וחצי. עונה פיננסית.

אלברמן פחדן.
אם הוא באמת בונה על סבע ומביא רק קשר 6 זר...
אצל ברק זה לא היה עובר.
שיעשו כבר את הדבר המתבקש וישחררו את פיירו.
קיבלו עכשיו הרבה כסף על העברות, אין תירוצים.

אם פיירו היה הולך זה היה מביא חלוץ זר במקומו
זה לא משנה את הבעיות הקיימות בקישור ובאגף

מעדיף עוד עונה עם דין חלוץ בתקווה שהגרמני יפתיע מאשר עונה בלי זר באגף. מי ישחק שם? דוידה? חזיזה שמעולם לא הבקיע בקריירה יותר מ-8 שערי ליגה?

Apoc אמר:
אם פיירו היה הולך זה היה מביא חלוץ זר במקומו
זה לא משנה את הבעיות הקיימות בקישור ובאגף

זה משנה מ2 סיבות:
1. אתה יכול להביא חלוץ ישראלי לא פחות טוב מפיירו. (בריבו או שבירו)
2. אפשר להביא חלוץ שיודע לשחק עם הרגל ויוריד עומס מהקישור ההתקפי שלנו.

כמה אפשר לחזור על החפירה של לשחרר את פיירו?

זה לא יקרה, הקבוצה אמרה את זה במפורש. למה צריך להעביר על זה עוד 4 עמודים?

DelPiero אמר:
אליאור אמר:
למה לאיוס ודוידה עדיין לא פה בעצם? יש אלטרנטיבות טובות יותר בשוק הישראלי? חסר כסף או ש-100 מיליון שקל פלוס ארבעה מיליון יורו זה לא מספיק?

לא חושב שהם הוכיחו שהם ברמה אלינו

זה הכי מכבי חיפה של העשר שנים הרעות להחתים שחקנים כאלה מפאניקה, כדי להרגיע את הקהל, ולתת להם חוזה לאיזה 5 שנים בשכר של 200 אלף ואחר כך להתקע איתם

יש עוד שבועיים למחנה והמערכת הוכיחה ששחקנים יכולים להגיע בשושו בלי שלכל הליצנים בתקשורת יש מושג. מבחינתי עד אז אני לא מעביר ביקורות, רק מביע חששות. אם אחרי שהמחנה יתחיל, לא נהיה בשלב של קצת אור בקצה המנהרה נעבור לשלב פאניקה, אבל עדיין לא רוצה בינוניים פה.

מהמר על זה שדוידה יהיה פה ואני גם חושב שזו החתמה טובה, נכון לנקודת הזמן הנוכחית.
לאיוס לא יגיע בנוסף, פשוט בגלל העומס שעלול להיות בכנפיים. אם צ'יבוטה יבקש לעזוב, אני לא אתפלא אם במועדון ינסו לעשות איזה טרייד.

בסופו של דבר, השוק הישראלי דל. את כמות השחקנים שהוכיחו שמתאימים לקבוצות הצמרת, אבל לא משחקים בהן עדיין, אפשר לספור על יד אחת (בעונה שעברה היחידים שהיו קונצנזוס בפורום הם כנעאן וקארצב).
לכן, אין ברירה, אלא להביא לפה שחקנים שצריכים לעשות את קפיצה המדרגה ולקוות שזה אכן יקרה.
גם השושלת של בכר נבנתה ככה - למי משם באמת היה ניסיון במאבקי צמרת לפני העונה של בלבול או עונת האליפות הראשונה של בכר? לבודדים. חזיזה ופאני הם דוגמאות טובות לשחקנים שהיו חסרי ניסיון ועשו את קפיצת המדרגה הנדרשת.

Undertheknife אמר:
Shocking4U אמר:

ג׳וש
דילן
אצילי
פאני
בכר
כנראה סבע

4 שחקני הרכב והזרוע עוד נטויה ואלברמן ושחר בחוצפתם אמרו שלא יעזבו יותר מ1/2 שחקנים והסגל רק יתחזק.

תהליך של בניית שלד נורמלי שלקח עשור הם הורסים לחלוטין בחלון העברות אחד. זה בלתי נתפס בעיניי. ולחוצפנים האלה יש את עזות המצח לדבר על אליפות ועל זה שהם עדיין רעבים והמטרות לא השתנו. בלתי נתפס.

אני באמת חושב שהמסיבת עיתונאים ההיא עם אלברמן שחר ועובדיה תהיה חקוקה בהיסטוריה של המועדון כרגע שפל. כמה יהירות וזחיחות הייתה שם וכל התפוצץ לנו שבוע מאחר מכן ישר בפרצוף. להיגעל מהם.

הכסף ילך לשחקנים!

מצטער על העצבים אבל כבר מתחיל להימאס לי. העזיבה של ג׳וש זה באמת כבר הרבה מעבר לקש ששבר את גב הגמל והכי מפריע לי זה הזחיחות והשחצנות שהמועדון משדרים מנגד.

הם זיינו את השכל על זה שיש סגל כל כך חזק שגם מאמן לא מנוסה יצליח. אז עכשיו קיבלנו גם סגל חלש משמעותית משל שנה שעברה וגם מאמן גרוע על הקווים. The worst of both worlds

מדויק!

באמת שאני לא מבין את האדישות של הקהל לדבר הזה.

זו לא אדישות - זה איפוק.

כולנו חוששים לעתיד הקבוצה.
העניין הוא שכרגע, זה זמן בעייתי לשפוט איך הקבוצה תראה.
במהלך השבועיים-שלושה הקרובים הסגל יתחיל להתגבש אחרי שיבחנו את הצעירים ויחתימו שחקני רכש ואז נהיה יותר חכמים.
תהיה בטוח שכל אוהד כאן יעביר ביקורת על המועדון אם לדעתו הסגל יהיה לא טוב כשנגיע לשלבים שבהם הסגל צריך להיות מוכן.

אותו הדבר נכון לדגו - אף אחד לא יכול להיות אדיש להחתמה ואני בספק אם יש מי שיגיד שהוא מרוצה ושמח ממנה.
כולנו הופתענו, כעסנו או התאכזבנו ברגעים הראשונים לאחר המינוי שלו.
יחד עם זאת, אנחנו לא יודעים כלום עליו, מלבד פרטים יבשים וחלקיים על היסטוריית האימון שלו ומלבד צפייה במשחקי קבוצת הנוער שלנו בעונה החולפת.
לכן, אני לפחות, מעדיף לבוא פתוח לזה (עד כמה שאני מסוגל) ולהעביר את הביקורות, בהמשך, אם הקבוצה לא תראה טוב.
לקבוע מעכשיו שדגו עומד לרסק את מה שנבנה פה ולהיות מפוטר במחזור 5, זה גם לייצר רגשות שליליים לא מוצדקים אל מול עצמי וגם להוסיף לאווירה השלילית שגם ככה יש סביב המועדון ובטוח שלא תתרום לקבוצה לתפקד (למרות שהיא מובנת). ותהיה בטוח שהתקשורת מחכה מעבר לפינה, כדי להתסיס את הקהל ולהפיל את המועדון, בהזדמנות הראשונה שתהיה להם.

אנשים פה לוקחים ברצינות את הכתבות של בן דור וגולדשטיין (שאין לי משהו אישי נגדם כמובן) שממחזרים את אותם כתבות ואותם שמות כבר חודש ולא יודעים שום דבר וגם אומרים את זה וקוראים את הדברים בשקיקה.

חכו שבועיים-שלוש, נראה לאן נגיע ותשפטו בפועל

אני זוכר שביקרתי את המועדון בטירוף על חודש ינואר האחרון שלא הביאו קשר אחורי במקום נטע ולא הביאו 10 להתקפה ובסוף בשבוע האחרון של החלון הביאו את נאור וסבע וזה היה חלון של 9

אז בשביל מה לכתוב בטירוף?

6 שחקני הרכב לא יהיו פה עונה הבאה
איפה אלברמן? יושן בעמידה או מחכה למעטפת של שחר שיזרוק לו כמה מילים טובות

KevinDurant אמר:
אנשים פה לוקחים ברצינות את הכתבות של בן דור וגולדשטיין (שאין לי משהו אישי נגדם כמובן) שממחזרים את אותם כתבות ואותם שמות כבר חודש ולא יודעים שום דבר וגם אומרים את זה וקוראים את הדברים בשקיקה.

אני זוכר שביקרתי את המועדון בטירוף על חודש ינואר האחרון שלא הביאו קשר אחורי במקום נטע ולא הביאו 10 להתקפה ובסוף בשבוע האחרון של החלון הביאו את נאור וסבע וזה היה חלון של 9

כדי להוציא תסכול מחלון העברות שמרגיש כמו מכירת חיסול אחרי עונה עם הכנסות שיא ואחרי שאנשים שמו על הקבוצה אלפי - עשרות אלפי שקלים בעונה החולפת.
יכול להיות שעושים הכל בשקט ושינחיתו פה כוכבים, אבל יותר סביר שיעבדו בשקט וינחיתו שחקנים בעלות נמוכה/חינם, בניגוד לציפיות, אבל מובן לכולם שלא ניסו להלחם על שחקנים ולא חשבו אפילו על אופציה לשדרג להם שכר למה שמגיע להם.
תסכול מובן ומוצדק, במיוחד אחרי מינוי דגו כדי "לשים כסף על שחקנים".

David אמר:
Kaka אמר:
כי הם נהנים לחפור על זה

הולכים על כנף או קשר אחורי זר?

בפעם האחרונה שהוא דיבר איתי זה היה לפני שבוע בערך ואמר לי שיגיע שחקן כנף.

Ganjot אמר:
KevinDurant אמר:

כדי להוציא תסכול מחלון העברות שמרגיש כמו מכירת חיסול אחרי עונה עם הכנסות שיא ואחרי שאנשים שמו על הקבוצה אלפי - עשרות אלפי שקלים בעונה החולפת.
יכול להיות שעושים הכל בשקט ושינחיתו פה כוכבים, אבל יותר סביר שיעבדו בשקט וינחיתו שחקנים בעלות נמוכה/חינם, בניגוד לציפיות, אבל מובן לכולם שלא ניסו להלחם על שחקנים ולא חשבו אפילו על אופציה לשדרג להם שכר למה שמגיע להם.
תסכול מובן ומוצדק, במיוחד אחרי מינוי דגו כדי "לשים כסף על שחקנים".

ברור לכולם שתקרת השכר היא מה שפוגע בנו, אבל אני לא מסכים עם המהות של הדברים.
תחת מגבלת השכר הארורה של יענקל'ה, המועדון עושה מה שהוא יכול.
ניסו לשכנע את אצילי להישאר והציעו לו חוזה משודרג, אבל לך תתחרה עם הצעה גדולה פי 4. סעיף השחרור שלו הוא הבעיה, אבל גם את זה העלו מ-300 אלף יורו כששדרגו לו את החוזה בפעם האחרונה וברור שהוא לא היה מוותר על סעיף השחרור שלו לחלוטין כשהוא הגיע למו"מ בעמדת כוח מול המועדון.
אותם הדברים נכונים גם לסבע שהגיע לעמדת כוח חריגה במו"מ וכולנו ידענו כשהוא חתם שהכוונה שלו היא לעזוב בקיץ. זה לא מפתיע אם יעזוב, למרות שהמועדון עושה מה שהוא יכול כדי להשאיר אותו פה, לפי הדיווחים.
לפאני גם הציעו חוזה משודרג, אבל פאני לא עוזב בגלל הכסף. הוא רוצה לצאת לחו"ל כדי לצאת לחו"ל. לא סתם בכל קיץ מחדש הוא עושה סצינות סביב הרצון שלו לעזוב. יכול להיות שהיו יכולים להתעקש על ה-עוד כמה מאות אלפי יורו שבסעיף השחרור שלו מול ההונגרים, אבל מבינים שהשחקן פשוט לא רוצה לשחק פה יותר. אז משכו את המו"מ הזה עד לגבול שפרנצוורוש הייתה מוכנה לשלם וסגרו על 1.5, לא כולל 20% ממכירה עתידית ובונוסים על הישגים.
ג'וש בכל קיץ מורח את המועדון עם הארכת החוזה, למרות שמשדרגים לו את ההצעה בכל פעם מחדש. למועדון יש שתי אופציות - להמשיך לחכות לו, שזה לא אידיאלי, או לוותר עליו ולהחתים מישהו אחר, שגם בזה יש סיכון.
על דילן ויתרו כי הוא ביקש לעזוב, אבל גם כי העזיבה של אצילי שינתה את התכניות של המועדון. אפשר לדבר על הבחירה לשחרר אותו ולא את פיירו, אבל זה דיון לעוס כבר. בכל אופן, השחקן רצה לעזוב, אז גם ככה לא היה לנו הרבה לעשות מולו.

לגבי ההוצאות, אף אחד לא יודע מה הן יהיו כרגע.
בינתיים, חתם פה חלוץ צעיר ב-800 אלף-מיליון יורו, בחוזה לא נמוך במיוחד.
כולנו מקוום שהמועדון באמת ישקיע ולא יזרוק את כל מה שנבנה פה לפח.

ולצד הדברים האלו, יש מגבלות שוק.
אפשר לצפות להנחית פה סוללת כוכבים, אבל איזו? מה יהיה באמת משביע רצון וישמור על הרמה בעונה הקרובה?
כל השחקנים הישראלים שעולים כאופציות, בין אם בתקשורת ובין אם באופן היפותטי בפורום, לא מתקבלים באהדה על ידי הקהל.
מספיק לראות את התגובות פה על גנדלמן, כנעאן, שבירו ודוידה, השחקנים שאמורים להיות הבכירים בשוק הישראלי.
לכן, המועדון צריך להביא שחקנים ישראלים שגם אם לא יהיו ברמת הסגל של 2022/23, יוכלו להיות ברמת 2020/21 ולרוץ עם הקבוצה לאליפות, בתקווה לצמוח לשושלת חדשה בעזרתם.
במובן הזה, דוידה, לצורך העניין, הוא שחקן שצריך להביא לפה ולתת לו קרדיט, כמו שנתנו פה לפאני שהגיע בלי ניסיון במאבקי צמרת והפך לחלק בשלד בשושלת של בכר.

ברק.י אמר:
Undertheknife אמר:
Shocking4U אמר:

ג׳וש
דילן
אצילי
פאני
בכר
כנראה סבע

הכסף ילך לשחקנים!

מדויק!

אותו הדבר נכון לדגו - אף אחד לא יכול להיות אדיש להחתמה ואני בספק אם יש מי שיגיד שהוא מרוצה ושמח ממנה.
יחד עם זאת, אנחנו לא יודעים כלום עליו, מלבד פרטים יבשים וחלקיים על היסטוריית האימון שלו ומלבד צפייה במשחקי קבוצת הנוער שלנו בעונה החולפת.
לא מסכים לגבי דגו.
זו החלטה הזויה גם אם בנס כלשהו יצליח.
אסביר.
בכל קורס בסיסי בתעשייה וניהול יש תרגיל test case להציע דרכים לשפר חברה בין אם מצליחה או כושלת.
סטודנט שיציע למנות ראש צוות צעיר חסר ניסיון לניהול החברה כדרך לשיפור יזרק מכל המדרגות.

לדגו אין קרדיט במיל, ולכן כפי שכתבת מיד יעוטו עליו אם תוצאות תהינה שליליות.

אני חושב שזו הזיה גם אם בנס דגו יצליח, כי מהלך כזה נוגד את כל התורה איך לשפר ארגון, אבל בקבוצה מן הסתם יתאהבו ברעיון ולטווח ארוך מהלכים כאלה יכשלו ב 99.99% מהניסיונות.
פתאום נמצא החתמות בסגנון דוטרה ושטרכמן שכל מי שקצת קרא עליהם ידע כבר ברגע ההחתמה שזו הזיה.
עובדה- דוטרה נזרק לליגות האיזוריות בברזיל ושטרכמן מסתובב כאן בליגות הנמוכות בלי הצלחה.

dyarok אמר:
ברק.י אמר:
Undertheknife אמר:
מדויק!

לא מסכים לגבי דגו.
זו החלטה הזויה גם אם בנס כלשהו יצליח.
אסביר.
בכל קורס בסיסי בתעשייה וניהול יש תרגיל test case להציע דרכים לשפר חברה בין אם מצליחה או כושלת.
סטודנט שיציע למנות ראש צוות צעיר חסר ניסיון לניהול החברה כדרך לשיפור יזרק מכל המדרגות.

לדגו אין קרדיט במיל, ולכן כפי שכתבת מיד יעוטו עליו אם תוצאות תהינה שליליות.

אני חושב שזו הזיה גם אם בנס דגו יצליח, כי מהלך כזה נוגד את כל התורה איך לשפר ארגון, אבל בקבוצה מן הסתם יתאהבו ברעיון ולטווח ארוך מהלכים כאלה יכשלו ב 99.99% מהניסיונות.
פתאום נמצא החתמות בסגנון דוטרה ושטרכמן שכל מי שקצת קרא עליהם ידע כבר ברגע ההחתמה שזו הזיה.
עובדה- דוטרה נזרק לליגות האיזוריות בברזיל ושטרכמן מסתובב כאן בליגות הנמוכות בלי הצלחה.
מסכים, ההחלטה על דגו לא רציונלית בשום צורה ומעלה חשד לגבי אופן קבלת ההחלטות באופן כללי. ועדיין צריך לחכות ולראות מה המועדון יעשה ובשלב הזה לנסות לשפוט כל החתמה לגופה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה