• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Greenfromluxembourg אמר:
קיצר מה עם מסידיאן?

מה זה משנה כבר? חצי קבוצה הלכה ואי אפשר לסגור את כל החורים עם זר אחד. בטח כשלא רוצים להוציא כסף.

Greenfromluxembourg אמר:
קיצר מה עם מסידיאן?

יש פרסומים בטוויטר שהוא בדרך לישראל.(רשמתי בעמוד הקודם)
בספורט 5 רשום שבהולנד חושבים שהוא חותם פה.
מעניין מה יהיה בסוף.

לא אוהב את הדיבור הזה של מיסידאן שהוא בא לכאן רק בשביל כסף, כבר היו הולנדים פלופים בליגה, על הנייר הוא נראה טוב אבל נקווה שיפגעו באופי של הזרים שמגיעים לפה

מיסידג׳ן נראה שחקן שחקן. החתמה אדירה אם אכן יגיע לפה. מדובר בשחקן הרכב של קבוצת צמרת בהולנד, עם מספרים לא רעים בכלל.
לדעתי שרי יהיה מאוד משמעותי להחתמה שלו, מדובר בשחקן סורינמי.

Jerry אמר:
לא אוהב את הדיבור הזה של מיסידאן שהוא בא לכאן רק בשביל כסף, כבר היו הולנדים פלופים בליגה, על הנייר הוא נראה טוב אבל נקווה שיפגעו באופי של הזרים שמגיעים לפה

תראה לפחות תקציר או שניים ותכתוב אחר כך.
בן 29, שחקן הרכב בטוונטה, מספרים די טובים. לא חושב שאפשר להביא לפה משהו טוב יותר. הסגנון שלו תפור על ליגת העל. הלוואי ואכן יגיע.

אליאור אמר:
Judokan אמר:
אליאור אמר:
את דוידה רצו להביא עוד בינואר, הרבה לפני רפאלוב. הסיבה היחידה שרפאלוב מוחתם לפניו היא כלכלית.

הטענה הכלכלית היא חרטא.

רפאלוב בסבירות גבוהה יעלה יותר למועדון גם כשחקן חופשי. אם יגיע, זה כנראה בשכר באזור ה450 אלף יורו, שבברוטו זה מעל מיליון יורו בעונה. לפני בונוסים וכל זה.
דוידה במקרה הטוב זה חצי מזה, בתוספת דמי העברה בסדר גודל של מיליון, מיליון וחצי יורו כי ליאז' רוצים להעיף אותו.

בסוף מקצועית רפאלוב שחקן משמעותית יותר טוב. באותה ליגה שבה דוידה לא הצליח לעשות כלום ושום דבר, רפאלוב עדיין נתן מספרים לא רעים בכלל גם העונה. מה שנקרא, את מה שהוא שכח, דוידה עוד לא למד.

הבעיה הגדולה פה היא שלאור גובה החוזה שרפאלוב יצפה לו, סבירות גבוהה היא שמביאים אותו להיות שחקן מוביל. וזה בעייתי מאוד - אני ממש ממש ממש מקווה שזה לא בא במקום קיצוני זר.

אם רפאלוב זה משכורת של 450 אלף דולר בעונה, אז בברוטו זה יוצא 900 אלף דולר.
דוידה נגיד זה 400 אלף ברוטו, תוסיף דמי העברה של 1.5 מיליון דולר והגעת לכמעט שני מיליון ופי 2 מרפאלוב.
אנחנו כבר יודעים שאת דוידה רצו מאוד בינואר, הרבה לפני רפאלוב, ככה שברור שהשיקול הוא כלכלי. אם רפאלוב היה מרוויח 200 אלך דולר בעונה והמחיר שלו היה 1.5 מיליון דולר הוא לא היה מגיע לפה.
דוידה פוטנציאל להמכר ביותר, זו השקעה ( לא בטוח שהשקעה טובה )
רפאלוב זה שחקן ששנה הבאה בבית אבות

לא מטרידה אותי אף אפשרות(שיגיע לצהבת וימשיך את אחוזת ראשונים שנבנית שם או שיגיע אלינו לסיום קריירה נחמד ולא בתור אחד שמוביל את מכבי).

מסידיאן בן 30 בחודש הבא. לא אופטימלי לשחקן כנף שמתבסס על דריבל. גם חשבנו שאלברמן מעדיפים צעירים. אבל כמו שרשמתי למעלה: זול>מקצועי. והוא חופשי ממה שאני מבין.

לא התלהבתי ממנו יותר מדי חייב להודות. היו פרופילים יותר טוב שפרסמנו בשרשור סקאוטינג.

אם זה הפרופיל של הכנף שמגיע אז שיביאו כבר קשר אחורי מעל הליגה וינסו לסתום את החור עם שחקני כנף ישראלים.

לגבי רפאלוב, במקום לתת 400 אלף יורו לשחקן בן 37

היו יכולים להוסיף 200 אלף יורו לאצילי ולאבו פאני ואז אולי הם היו נשארים כאן.

Jerry אמר:

שיש לידך שחקנים כמו שרי סק וחזיזה וקהל שדוחף קשה לי להאמין שהוא ירשה לעצמו לא להתאמץ במידה והוא אכן יגיע

Shocking4U אמר:
לא התלהבתי ממנו יותר מדי חייב להודות. היו פרופילים יותר טוב שפרסמנו בשרשור סקאוטינג.

אם זה הפרופיל של הכנף שמגיע אז שיביאו כבר קשר אחורי מעל הליגה וינסו לסתום את החור עם שחקני כנף ישראלים.

איזה פרופיל ציפית שיבוא? לצורך העניין הפרופיל שלו לא פחות טוב משל שרי בזמנו.

מאוד מקווה שרפאלוב לא יגיע לפה שיגיע לבית אבות של הגרמנים.
לגבי מסידיאן לא מתלהב ממנו שהקמצנים יתחילו לפתוח את הארנק, נמאס כבר מהבונקרים האלו.

ירוק לבן אמר:
Shocking4U אמר:

שחקן שיש לו יותר מעונה אחת של מספרים יפים בשנים האחרונות? תסתכל כמה שנים אחורה ותראה שהוא לא נתן מספרים מרשימים. וגם בליגות חלשות יותר השיא שלו זה 11 שערים. הממוצע שלו זה סביבות 6/7 שערים בעונה. זה השחקן כנף שישדרג אותך במקום אצילי? 6/7 שערים בעונה גם אושר דוידה יכול לתת לי וגם בדש.

אם הוא מגיע זה כי הוא שחקן חופשי וזול.

ירוק לבן אמר:
Shocking4U אמר:

דבר ראשון הוא שחקן שמתבסס על מהירות והוא בן 30 שרי לא הסתמך אףפעם על מהירות.
ומאז שהבאנו את שרי המועודון גדל והרוויח הרבה כסף ויכול לכוון לפרופיל גבוה יותר וזו הציפייה והיא לגיטימית.

מיסידיאן הזה נראה שחקן מצוין.
הבעיה היא מה לעזאזל יעשו עם הקישור האחורי?

אם רפאלוב באמת מגיע אז אלברמן שרלטן ושקרן שהולך נגד האני מאמין המקצועי שלו ומנסה לחלק כדורי הרגעה לקהל.

Shocking4U אמר:
אם רפאלוב באמת מגיע אז אלברמן שרלטן ושקרן שהולך נגד האני מאמין המקצועי שלו ומנסה לחלק כדורי הרגעה לקהל.

אני עדיין מנסה להבין מה האופציה המקצועית הטובה יותר שאתה מכוון אליה. מי אמור לשחק אצלנו בקישור ההתקפי העונה?

אנחנו צריכים קיצוניים לסגל הקבוצה, ואם רפאלוב זמין הוא כנראה האופציה הטובה ביותר בנוסף לזר.

אפשר להחזיק אני מאמין, אבל גם צריך לדעת להתאים אותו לנסיבות ולדרישות המציאות.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה