NOSFERATU ZODD
מכונת תארים
Kaka אמר:מעניין אם גוש מצא קבוצה בארהב או שהוא באמת לקח הימור עם זה.
אני מקווה מאוד מאוד שאם הוא לא ממשיך פה אז שהוא מצא.
אם הוא יהיה בקבוצה אחרת בארץ זה יהיה כואב.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kaka אמר:מעניין אם גוש מצא קבוצה בארהב או שהוא באמת לקח הימור עם זה.
ברוך הבא לעולם האמיתי, אנשים עשו מזה קריירה, עזוב שפה זה רק בפורום אבל אני זוכר חרטטנים ומנחשים גדולים יותר כמו הבן משפחה של ציזיק כשהיה מנכל שהיה מפרסם בפייסבוק חירטוטיאדה כל שני וחמישי לא זוכר את שמו אבל היה מישהו כזה. כמו הסלב, ועוד ועודGKagelmacher אמר:Nirgreen אמר:Kaka אמר:זה על בקסטר
אם זה נכון צריך לחתוך לך את הביצים, זה שוער גרוע ברמות אפילו גד עמוס עדיף
מזתומרת אם זה נכון. אמרת רפאלוב, אתה מנחש או מה? אם אתה לא בעניינים אל תתן תחושה שכן זה סתם שרלטנות מצחיקה.
Judokan אמר:Apoc אמר:Judokan אמר:אם לא נוצרו לשרי בעיות עם סבע, למה שייווצרו מול רפאלוב? הרי כל הזמן מדברים כמה שרי אישיות מטורפת ונכס בחדר ההלבשה.
לגבי הנושא של מספרים - אני לא אומר שרפאלוב צריך להגיע לבד בתור המושיע, וכתבתי קודם שאם הוא מגיע במקום שחקן התקפה זר זו החלטה רעה בעיניי.
אבל ביחס לשוק המקומי ולמועמדים אחרים כמו דוידה או לאיוס, רפאלוב הוא אחד שנותן מספרים שנה אחרי שנה, כולל השנה האחרונה. יכול להיות שדווקא השנה תהיה הנפילה, אבל באותה מידה יכול להיות שדוידה ייכשל אצלנו ויתברר להיות צ'יבוטה חדש.
שרי אכן אישיות מטורפת ונכס בחדר ההלבשה אבל כשאתה מביא שחקן שיכול לשחק רק על העמדה שלו ואתה מוכר את זה לקהל כהחתמה גדולה שהיא תחליף לשחקן הכי גדול שהיה פה (אצילי) בשנים האחרונות, אז זה יוצר בעיות.
אם אתה מדבר על זה שאצילי עזב ולכן רפאלוב מגיע כדי לתת מספרים, אז אתה יוצר תלות ברפאלוב ואתה הולך להתאכזב. אתה גם לא לומד ממקרה בניון ואתה מאדיר שחקנים שבאים לגמור פה קריירה ומרים להם ציפיות של הרים וגבעות.
אתה גם עושה טעות פעם אחר פעם כשאתה מדבר על דוידה ולאיוס במקום רפאלוב. זה לא אותה עמדה.
צ'יבוטה זה לא רע בתור שחקן משלים. אם דוידה במקרה הרע "יהיה צ'יבוטה" אז הסיכון לפי מה שאתה אומר הוא מאוד נמוך.
לפי טרנספר מרקט, רק לפני שנתיים רפאלוב שיחק בהצלחה כקיצוני שמאלי. אני לגמרי לא קונה את זה שהוא יכול לשחק רק באמצע - למעט חזיזה, שחקני הקישור ההתקפי אצלנו הם לא באמת קיצוניים אלא שחקנים שגונבים לכיוון האמצע. גם שרי שיחק אצלנו באגף בתקופות מסוימות, וגם סבע כביכול שיחק קיצוני חלק מהזמן העונה.
ולגבי המספרים - ברור שאני אומר שהוא מגיע לתת אותם. איזו סיבה אחרת יש להחתים אותו? הציפייה היא לשחקן התקפה שיוכל לתרום לנו. דעתך היא שהוא לא מסוגל, אני לא מסכים איתך בזה. גם העונה בגיל 37 הוא עדיין תפקד לא רע בכלל בבלגיה. ההבדל הוא שאני לא מצפה לרפאלוב לבד אלא לרפאלוב לצד קיצוני זר. ככה שגם אם מתברר שרפאלוב גמר את הסוס, לא נדפקנו לחלוטין.
וההשוואה ללאיוס ולדוידה רלבנטית כי מדברים פה על דוידה בתור אופציה לרוץ איתה בהרכב לעונה (בייחוד אם סבע עוזב). אני בעד דוידה כשחקן משלים, לא תשמע ממני מילה נגד זה.
אבל אם השאלה היא על מי אני סומך שייכנס להרכב של מכבי חיפה העונה ויוכל לתת תרומה - דוידה, לאיוס או רפאלוב - אני הולך עם רפאלוב.
Judokan אמר:Apoc אמר:Judokan אמר:אם לא נוצרו לשרי בעיות עם סבע, למה שייווצרו מול רפאלוב? הרי כל הזמן מדברים כמה שרי אישיות מטורפת ונכס בחדר ההלבשה.
לגבי הנושא של מספרים - אני לא אומר שרפאלוב צריך להגיע לבד בתור המושיע, וכתבתי קודם שאם הוא מגיע במקום שחקן התקפה זר זו החלטה רעה בעיניי.
אבל ביחס לשוק המקומי ולמועמדים אחרים כמו דוידה או לאיוס, רפאלוב הוא אחד שנותן מספרים שנה אחרי שנה, כולל השנה האחרונה. יכול להיות שדווקא השנה תהיה הנפילה, אבל באותה מידה יכול להיות שדוידה ייכשל אצלנו ויתברר להיות צ'יבוטה חדש.
שרי אכן אישיות מטורפת ונכס בחדר ההלבשה אבל כשאתה מביא שחקן שיכול לשחק רק על העמדה שלו ואתה מוכר את זה לקהל כהחתמה גדולה שהיא תחליף לשחקן הכי גדול שהיה פה (אצילי) בשנים האחרונות, אז זה יוצר בעיות.
אם אתה מדבר על זה שאצילי עזב ולכן רפאלוב מגיע כדי לתת מספרים, אז אתה יוצר תלות ברפאלוב ואתה הולך להתאכזב. אתה גם לא לומד ממקרה בניון ואתה מאדיר שחקנים שבאים לגמור פה קריירה ומרים להם ציפיות של הרים וגבעות.
אתה גם עושה טעות פעם אחר פעם כשאתה מדבר על דוידה ולאיוס במקום רפאלוב. זה לא אותה עמדה.
צ'יבוטה זה לא רע בתור שחקן משלים. אם דוידה במקרה הרע "יהיה צ'יבוטה" אז הסיכון לפי מה שאתה אומר הוא מאוד נמוך.
לפי טרנספר מרקט, רק לפני שנתיים רפאלוב שיחק בהצלחה כקיצוני שמאלי. אני לגמרי לא קונה את זה שהוא יכול לשחק רק באמצע - למעט חזיזה, שחקני הקישור ההתקפי אצלנו הם לא באמת קיצוניים אלא שחקנים שגונבים לכיוון האמצע. גם שרי שיחק אצלנו באגף בתקופות מסוימות, וגם סבע כביכול שיחק קיצוני חלק מהזמן העונה.
ולגבי המספרים - ברור שאני אומר שהוא מגיע לתת אותם. איזו סיבה אחרת יש להחתים אותו? הציפייה היא לשחקן התקפה שיוכל לתרום לנו. דעתך היא שהוא לא מסוגל, אני לא מסכים איתך בזה. גם העונה בגיל 37 הוא עדיין תפקד לא רע בכלל בבלגיה. ההבדל הוא שאני לא מצפה לרפאלוב לבד אלא לרפאלוב לצד קיצוני זר. ככה שגם אם מתברר שרפאלוב גמר את הסוס, לא נדפקנו לחלוטין.
וההשוואה ללאיוס ולדוידה רלבנטית כי מדברים פה על דוידה בתור אופציה לרוץ איתה בהרכב לעונה (בייחוד אם סבע עוזב). אני בעד דוידה כשחקן משלים, לא תשמע ממני מילה נגד זה.
אבל אם השאלה היא על מי אני סומך שייכנס להרכב של מכבי חיפה העונה ויוכל לתת תרומה - דוידה, לאיוס או רפאלוב - אני הולך עם רפאלוב.
כן עליו דיברתי, קרוב משפחה של ציזיק עלק, בנאדם מלא הזיות.Kaka אמר:היה את ויקטור בסירי בפייסבוק, הוא היה חרטטן מטורף.
DelPiero אמר:מתי בכלל חזר ליגיונר והצליח ?
ToniKroos אמר:מעניין אם בכר היה פה הוא היה מאשר החתמה כמו רפאלוב
ToniKroos אמר:מעניין אם בכר היה פה הוא היה מאשר החתמה כמו רפאלוב
אתה חייב להפסיק לשלוח לי הודעות בפרטי יא חובבןNirgreen אמר:ToniKroos אמר:מעניין אם בכר היה פה הוא היה מאשר החתמה כמו רפאלוב
אין לך מה לעשות בחיים שאתה פה? לך תאונן על ערן זהבי
אצילי שחקן איטי פחד. לדעתי יותר משריDaniel123 אמר:אם לא יביאו 2 שחקנים מהירים לחלק ההתקפי נהיה קבוצה ממש איטית בעונה הבאה.
ההרכב המסתמן מקדימה יכלול שחקנים כמו רפאלוב, שרי, פיירו.
זו מחלקה גריאטרית.
שיביאו איזה 2 סילונים.
Jerry אמר:יצא הפוש המיוחל אבל אומרים שזה לא סגור עדיין, יכול להיות שחסן התכוון לרפא?
Apoc אמר:DelPiero אמר:מתי בכלל חזר ליגיונר והצליח ?
עומר עומר אציליייי
חחחח
אגב מתי חתם אצלנו שחקן בגיל כזה בכלל?
נראה לי בנאדו היה הכי מבוגר עד עכשיו, בן 36 כשחזר לא?
Kaka אמר:Jerry אמר:יצא הפוש המיוחל אבל אומרים שזה לא סגור עדיין, יכול להיות שחסן התכוון לרפא?
לא. זה בקסטר.
Jerry אמר:Kaka אמר:Jerry אמר:יצא הפוש המיוחל אבל אומרים שזה לא סגור עדיין, יכול להיות שחסן התכוון לרפא?
לא. זה בקסטר.
בסטר יחתום גם אם ג'וש נשאר? מה הג'וק שלהם עם שריף הזה אינעל דינק