• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Kaka אמר:
עדכון מעניין של גולדשטיין, אומר שמכבי חיפה רוצה שג׳וש ובקסטר יתחרו על עמדת השוער הראשון.

הוא הפך להיות אמין כמו אלבז, רשם שהנסיך הצרפתי סגור.

https://sports.walla.co.il/item/3585353

מצחיקה מאוד הכתבה בוואלה.

"בחיפה ציינו שבקסטר היה מבחינתם האופציה הראשונה ומדובר בשדרוג לטעמם בעמדת השוער. הירוקים רצו אמנם שכהן ימשיך, אך הסחבת בנוסף לפציעה המתמשכת בכתף גרמו לכך שהוחלט ללכת על האנגלי בכל הכוח."

עוד יציגו את ההחתמה הזאת כחיזוק.
עלק פציעה בכתף, החתימו שוער שעוד יותר היה פצוע עונה שעברה.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
בינתיים לא חיזקנו את הקבוצה. אם בקסטר זה מגיע זה במקום ג׳וש. כרגע אנחנו בעיקר במירוץ להשלים את החיסורים של השחקנים שאנחנו מאבדים ולא להתחזק.

חחחחחח נו באמת דוד לא מתאים לך
חחחחחח לחזק את הקבוצה
תגיד לי איך נראה לך שאפשרי מהנקודה הנוכחית שלנו בכלל לחזק את הקבוצה

דווקא מהנקודה הנוכחית הכי קל בעולם לחזק את הקבוצה.
זה שלא יעשו את זה, זה כבר סיפור אחר.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
בינתיים לא חיזקנו את הקבוצה. אם בקסטר זה מגיע זה במקום ג׳וש. כרגע אנחנו בעיקר במירוץ להשלים את החיסורים של השחקנים שאנחנו מאבדים ולא להתחזק.

חחחחחח לחזק את הקבוצה
אני פשוט אומר את האמת למי פה שמסרב להכיר במציאות. כרגע אנחנו בעיקר במאבק לא להיחלש בצורה מטורפת. אי אפשר בכלל לדבר על להיות קבוצה חזקה יותר. אנחנו נלחמים בטירוף כדי למצוא מחליפים לשחקנים שלנו שעזבו ולא להוסיף שחקנים טובים לסגל חזק גם ככה
צריך גם להיות כנים ולומר שהשנה היינו קבוצה היסטורית באיכות שלה.
אני חושב שניזכר בקבוצה הזו עוד שנים רבות ככזו שהייתה מפוצצת באיכות בכל עמדה על המגרש (חלשים בספסל זה כן)

NOSFERATU ZODD אמר:

"בחיפה ציינו שבקסטר היה מבחינתם האופציה הראשונה ומדובר בשדרוג לטעמם בעמדת השוער. הירוקים רצו אמנם שכהן ימשיך, אך הסחבת בנוסף לפציעה המתמשכת בכתף גרמו לכך שהוחלט ללכת על האנגלי בכל הכוח."

תעמולה על סטרואידים של דודו בזק

NOSFERATU ZODD אמר:

ובגלל זה החתמנו שוער שעבר פציעה בכתף והשנה לא שיחק מאז נובמבר ועבר ניתוח בקרסול.

gargy אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

חחחחחח לחזק את הקבוצה

דווקא מהנקודה הנוכחית הכי קל בעולם לחזק את הקבוצה.
זה שלא יעשו את זה, זה כבר סיפור אחר.

התכוונתי ביחס לעונה שעברה, שזה גם מה שדוד התכוון אליו

Kaka אמר:
עדכון מעניין של גולדשטיין, אומר שמכבי חיפה רוצה שג׳וש ובקסטר יתחרו על עמדת השוער הראשון.

מאותתים לג'וש שהדלת פתוחה. גם הסלב אגב רשם דברים דומים.

Shocking4U אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:

ובגלל זה החתמנו שוער שעבר פציעה בכתף והשנה לא שיחק מאז נובמבר ועבר ניתוח בקרסול.

כל כך הרבה פציעות עבר הבקסטר הזה?
אני מתחיל להצטער על זה ששיחררנו את משפתי.

hezildo אמר:
Shocking4U אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:

כל כך הרבה פציעות עבר הבקסטר הזה?
אני מתחיל להצטער על זה ששיחררנו את משפתי.
כן. נפצע בכתף ב2019 ופספס איזה חצי עונה והשנה הוא נפצע בקרסול ומנובמבר לא היה בסגל וחזר באמצע העונה לצ׳לסי לעשות ניתוח ושיקום שם.

מקווה שגולדשטיין צודק והוא מגיע ליד ג'וש, לשים את הבחור הזה כשוער ראשון כשהשוער השני זה שריף זה פשוט בדיחה

מה הבעיה בכיוף? הוא מכיר את המערכת ותהיה לו מעטפת טובה

GKagelmacher אמר:
שאפו קאקא, כבר בינואר זרקת משהו על שוער בליגה אנגלית 2. הראת לכל המלעיזים שאתה לא עוד שרלטן.

אמת.

מאמין שבקסטר הזה הוא סוג של ג'וש מבחינת רמה, אבל בתכלס אנחנו יכולים לקחת אליפות גם עם משפתי שוער ראשון.
השאלה הכי חשובה מבחינתי, זה מי יגיע לעמדת ה 6 ובעיקר מי יגיע להחליף את עומר שהוא חצי קבוצה מבחינת מספרים.
פה המבחן האמיתי של אלברמן ונקווה שפה נקבל שם מפוצץ סטייל חבר של שרי מטוונטה שנשמע כמו חיזוק רציני

The real Tsepo אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
חחחחחח לחזק את הקבוצה
אני פשוט אומר את האמת למי פה שמסרב להכיר במציאות. כרגע אנחנו בעיקר במאבק לא להיחלש בצורה מטורפת. אי אפשר בכלל לדבר על להיות קבוצה חזקה יותר. אנחנו נלחמים בטירוף כדי למצוא מחליפים לשחקנים שלנו שעזבו ולא להוסיף שחקנים טובים לסגל חזק גם ככה
צריך גם להיות כנים ולומר שהשנה היינו קבוצה היסטורית באיכות שלה.
אני חושב שניזכר בקבוצה הזו עוד שנים רבות ככזו שהייתה מפוצצת באיכות בכל עמדה על המגרש (חלשים בספסל זה כן)

מסכים וזו אמירה חשובה באמת.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה