• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אליאור אמר:
Kaka אמר:
אליאור אמר:
אז אפשר להוציא הודעה שהוא סיכם את תנאיו במועדון לא? כמו שאל עין עשו עם אצילי.

ואז תגידו שעשו את זה כדי להרגיע את הקהל.

מה הקשר?
זה לא החתמה של שחקן כדי להרגיע את הקהל, אלא הבהרה בקשר לשחקן שהיה פה, עשה בדיקות ולא חתם.

ואם חוץ ממנו יש עוד שוער שמסוכם בקבוצה ולמועדון נותר להחליט סופית את מי מעדיפים לפני חתימה רשמית? מה אם מחכים עדיין לתשובה מג׳וש וחוששים שג׳וש יסרב להישאר אם תצא התייחסות רשמית על שוער נוסף?

גם אם לא יגיע, ולא משנה מאיזו סיבה, נשמע בהמשך הקיץ בפרק של אלברמן באיזה פודקאסט על זה. הוא עולה להתראיין בדר״כ לאחר חלון העברות ולפני חלון ינואר.

שוקינג אתה חייב להרגע בסוף אתה תעבור צנתור.

קח הכל באיזי הרי המועדון אופטימי שאצילי גוש וסבע נשארים.

זה סוד ההצלחה במועדון

Nirgreen אמר:

זה סוד ההצלחה במועדון
איך אתה אומר לי להרגע בזמן שאתה מחלק פה נבואות זעם על זה שאלברמן לא מגיע בינואר? לעומתך אני אי של יציבות ושלווה נפשית.

Shocking4U אמר:
Nirgreen אמר:

זה סוד ההצלחה במועדון
איך אתה אומר לי להרגע בזמן שאתה מחלק פה נבואות זעם על זה שאלברמן לא מגיע בינואר? לעומתך אני אי של יציבות ושלווה נפשית.

לגמרי

חחחחחחח
לחלאילי יש סעיף שחרור של מיליון יורו
ואני חשבתי שאני צוחק בזמנו כשאמרתי ששחר בטח מיהר לתת לו חוזה עם סעיף שחרור

Shocking4U אמר:
Nirgreen אמר:

זה סוד ההצלחה במועדון

אם אתה רגוע אני רגוע.

אני אופטימי כמו המועדון.

ואחרי שרפאלוב יחתום אני ״אתמוגג״ כמו במועדון

מדהים אגב שאחרי מקרה פלאניץ אנשים פה אמרו שבסדר עשו טעות ולא חשבו שאף אחד ישלם סכום כזה על בלם בן 30 אבל ילמדו מהטעויות ומאז הם רק מכניסים סעיפי שחרור בכל חוזה.

דרור שמשון מאמן שחקן בן 37 ועוד שחקן עם רצועות מזכוכית
מפחיד

Shocking4U אמר:
מדהים אגב שאחרי מקרה פלאניץ אנשים פה אמרו שבסדר עשו טעות ולא חשבו שאף אחד ישלם סכום כזה על בלם בן 30 אבל ילמדו מהטעויות ומאז הם רק מכניסים סעיפי שחרור בכל חוזה.

אז לא היו חותמים

הסעיפי שחרור זה באמת כבר נהיה טרנד
עד שנה שעברה עם פלאניץ' לא היינו שומעים בחיים על סעיפי שחרור וזה היה סוג של מדיניות של מכבי חיפה לא להכניס סעיפי שחרור
לא מבין מה הקטע, גם סעיפים כל כך נמוכים והזויים כל הזמן

Gutti אמר:
Shocking4U אמר:

אז לא היו חותמים

אני מסכים איתך, למרות שאל מול השחקנים הצעירים, המועדון צריך לפעול כמו מכבי ת״א - אין סעיפי שחרור, אבל יש אחוזים ממכירה עתידית לשחקן עצמו.

ברק.י אמר:
Gutti אמר:
Shocking4U אמר:

אז לא היו חותמים

אני מסכים איתך, למרות שאל מול השחקנים הצעירים, המועדון צריך לפעול כמו מכבי ת״א - אין סעיפי שחרור, אבל יש אחוזים ממכירה עתידית לשחקן עצמו.

לגלוך היה גם אחוזים וגם סעיף שחרור, רק שהסעיף שלו היה סעיף של 7 מיליון יורו ולא מיליון יורו כמו מפגרים
אני גם לא יודע מה הכניסו בתכלס בסעיף של תורג'מן עם כל הכבוד לדיווחים בתקשורת

קיצר גם את חלאילי לוקחים. מדהים לאן עוד הקיץ הזה יביא אותנו

מה אני אגיד לכם. מה שקרה פה בפורום בזמן הקצר שהיה את הפייק על הכישלון של הבדיקות זה פשוט מראה לפאניקה ולהגזמות שחלק מהמשתמשים פה חווים.
בא עמוד טלגרם מזורגג (שבתחילת השבוע עדכן שהוא כן עבר את הבדיקות) וכותב שהוא נכשל. וישר התגובות פה ללא קשר למציאות.

כמה פנינים:

Shocking4U אמר:
אולי זה יגרום לאנשים פה להתחיל להתעורר ולשים לב מה קורה סביבם כשמחר נפתחים האימונים ועדיין לא החתימו עוזר מאמן או שוער ובינתיים מסתמן שהפצוע האנגלי עושה לנו טרויסי

Undertheknife אמר:
שערוריה אין מילה אחרת.

Nirgreen אמר:
אני משער שאלברמן לא ישאר פה אחרי ינואר.

Apoc אמר:
Jerry אמר:
הכל לטובה, הבסטר בקסטר לא נראה לי מהרגע הראשון, זה לא שוער ראשון למכבי חיפה. שאלברמן יוריד מהפוזה וישאיר את ג'וש ושיביאו גם שוער שני נורמלי. מספיק עם הפארטייה

חחח בסטר בקסטר
דווקא העדפתי שיחתום כדי שלא יהיה פה איזה מרציאנו חלילה שיביא לי עצבים

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
הנחאס הכי גדול זה כל הכתבות צבע האלה לפני ששחקן חותם שיוצאות בתקשורת
כל פעם מחדש
איזה יצורים כל הכתבים בארץ
לגמרי

גם כתבות מעפנות לגמרי

לגמרי, "הדוב מגיע לחיפה" - "קוסטדינוב מכונה הדוב כי פעם אכל דבש ישירות מהצנצנת"
לכו קיבינימט חבורה של פסיכים שלא התקבלו לאברבנל

Jerry אמר:
כולם אומרים שבקסטר נפל בבדיקות הרפואיות, אנחנו לא ילדים זה ברור שאם הבן אדם היה כאן יומיים ולא חתם אז קרה משהו, או שמוותרים עליו או שהוא הלך לחוות דעת נוספת, בכל מקרה מקווה שישאירו את ג'וש

Apoc אמר:
כל פעם מחדש

Shocking4U אמר:
העיקר אמרו שלא ניתן לג׳וש למרוח אותנו

בינתיים מסתמן שהפצוע האנגלי עושה רונדלים על הפרצוף של אלברמן עם מחווה לטרויסי האגדי

תתחילו להירגע, לשתות כוס מים, ולא לקפוץ כמו אידיוטים.

רק מכבי אמר:
מה אני אגיד לכם. מה שקרה פה בפורום בזמן הקצר שהיה את הפייק על הכישלון של הבדיקות זה פשוט מראה לפאניקה ולהגזמות שחלק מהמשתמשים פה חווים.
בא עמוד טלגרם מזורגג (שבתחילת השבוע עדכן שהוא כן עבר את הבדיקות) וכותב שהוא נכשל. וישר התגובות פה ללא קשר למציאות.

כמה פנינים:

Shocking4U אמר:
אולי זה יגרום לאנשים פה להתחיל להתעורר ולשים לב מה קורה סביבם כשמחר נפתחים האימונים ועדיין לא החתימו עוזר מאמן או שוער ובינתיים מסתמן שהפצוע האנגלי עושה לנו טרויסי

Undertheknife אמר:
שערוריה אין מילה אחרת.

Nirgreen אמר:
אני משער שאלברמן לא ישאר פה אחרי ינואר.

Apoc אמר:
Jerry אמר:
הכל לטובה, הבסטר בקסטר לא נראה לי מהרגע הראשון, זה לא שוער ראשון למכבי חיפה. שאלברמן יוריד מהפוזה וישאיר את ג'וש ושיביאו גם שוער שני נורמלי. מספיק עם הפארטייה

חחח בסטר בקסטר
דווקא העדפתי שיחתום כדי שלא יהיה פה איזה מרציאנו חלילה שיביא לי עצבים

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
לגמרי

גם כתבות מעפנות לגמרי

לגמרי, "הדוב מגיע לחיפה" - "קוסטדינוב מכונה הדוב כי פעם אכל דבש ישירות מהצנצנת"
לכו קיבינימט חבורה של פסיכים שלא התקבלו לאברבנל

Jerry אמר:
כולם אומרים שבקסטר נפל בבדיקות הרפואיות, אנחנו לא ילדים זה ברור שאם הבן אדם היה כאן יומיים ולא חתם אז קרה משהו, או שמוותרים עליו או שהוא הלך לחוות דעת נוספת, בכל מקרה מקווה שישאירו את ג'וש

Apoc אמר:
כל פעם מחדש

Shocking4U אמר:
העיקר אמרו שלא ניתן לג׳וש למרוח אותנו

בינתיים מסתמן שהפצוע האנגלי עושה רונדלים על הפרצוף של אלברמן עם מחווה לטרויסי האגדי

זה לא יעזור הם כבר שנים ככה.
לא אשכח את הקיץ אחרי האליפות הראשונה שאמרו שהורסים את המועדון ואחד הטרולים רשם שגם דאבל לא יכפר על הקיץ הבזיוני הזה.

רק מכבי אמר:

אח שלי אף אחד עוד לא הפך אותך למבקר הפורום שאתה תגיב פה על כל היוזרים האחרים.
אני לא רואה בעיה באף אחת מ3 ההודעות שלי שציטטת, צחקתי על כתבים שמסקרים את הקבוצה, וואלה אל תשאל.
תתחיל להרגע ואם לא טוב לך אתה מוזמן לא להיות פה.

אני מניח שעד סוף השבוע נראה את קנדיל ורפאלוב חותמים ואני מניח שיסגרו גם את פינת השוער

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה