• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
Kaka אמר:
כמו שרשמתי בדיון השני, אני יודע שיש מועמד רציני בן 25 שבמועדון חושבים שהוא ברמה גבוהה.

הסלב פירסם על אמיל הנסון (בן 24).
לפי הנושא סקאוטינג שעשינו אלה השחקנים בגיל 25:
https://www.transfermarkt.com/morgan-guilavogui/profil/spieler/691786
https://www.transfermarkt.com/nikolai-laursen/profil/spieler/290555
https://www.transfermarkt.com/inigo-vicente/profil/spieler/335216
https://www.transfermarkt.com/manu-fuster/profil/spieler/511021

חוץ מאחד כולם שחקנים עם רגל ימין דומיננטית.
נקווה שימצאו מישהו עם רגל שמאל.

Liberman אמר:
מצד אחד מועדון מפגר שלא נותן לפאני עוד כמה גרושים כדי להשאירו ומצד שני יש תחושת מיצוי הדדית יש לציין.

מסכים לגבי התחושת מיצוי, אבל במצב שנוצר בקישור היו חייבים להילחם עליו

כובע קש אמר:
Liberman אמר:
מצד אחד מועדון מפגר שלא נותן לפאני עוד כמה גרושים כדי להשאירו ומצד שני יש תחושת מיצוי הדדית יש לציין.

מסכים לגבי התחושת מיצוי, אבל במצב שנוצר בקישור היו חייבים להילחם עליו

או לכל הפחות לשחרר רק אחרי שחתם פה מחליף. אגב גם אם אבו פאני היה נשאר היה חייב להביא קשר 6

Liberman אמר:

הבנתי שהציעו לו חוזה משודרג והוא עדיין ביקש לעזוב.

בכל מקרה, אני רוצה להאמין שהמועדון לא נלחם עליו כי יש לו מועמדים בקנה.
כך או כך, אני יכול להבין למה רוצים להשתחרר משחקן שבכל שנה יש סיפור איתו סביב הרצון שלו לצאת לחו"ל וכשעם הזמן זה גם יהיה יותר קשה להרוויח עליו כסף.

אין ישראלים טובים. זה שלמועדון יש ״תחושת מיצוי״ מאחד הקשרים הכי טובים בליגה זה תעודת עניות. בלי קשר לזה שפאני והאופי שלו זה בדיוק ההבדל בין השנים שהיינו מפסידים 4 פעמים לצהבת לשנים של בכר. זה שחקן עם ביצים שלא רואה בעיניים

Kaka אמר:
המועמד שדיברתי עליו הוא שחקן כנף. מחליף לאצילי.
אז הם ויתרו על קשר זר? מי ישחק בקישור בדיוק? גוני?

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
המועמד שדיברתי עליו הוא שחקן כנף. מחליף לאצילי.
אז הם ויתרו על קשר זר? מי ישחק בקישור בדיוק? גוני?

אין לי עדיין תשובה לגבי זה.

Kaka אמר:
כמו שרשמתי בדיון השני, אני יודע שיש מועמד רציני בן 25 שבמועדון חושבים שהוא ברמה גבוהה.

קראסו בן 25. לדעתי יכול לשחק גם בכנף.

קרסו משחק רק כחלוץ

ובלי קשר אני בעד להפסיק את הפטיש המוגזם לליגה השנייה בצרפת שלא הוכיח את עצמו עד כה

אליאור אמר:
Kaka אמר:

אין צ'אנס בעולם.
מדובר בשחקן עם עונת פריצה מטאורית שדרש מהקבוצה שלו מיליון יורו לעונה הארכת חוזה ומחוזר בטורקיה, בכוכב ובליגה הראשונה בגרמניה.
אם הוא איך שהוא, בעזרת איזה שהוא פלא, מגיע לפה, זו תהיה אחת ההחתמות היוקרתיות בהיסטוריה של המועדון.

ברק.י אמר:
אליאור אמר:
Kaka אמר:

אין צ'אנס בעולם.
מדובר בשחקן עם עונת פריצה מטאורית שדרש מהקבוצה שלו מיליון יורו לעונה הארכת חוזה ומחוזר בטורקיה, בכוכב ובליגה הראשונה בגרמניה.
אם הוא איך שהוא, בעזרת איזה שהוא פלא, מגיע לפה, זו תהיה אחת ההחתמות היוקרתיות בהיסטוריה של המועדון.
הוא חלוץ. אם אתה לא משחרר את פיירו אז אין שום סיבה להחתים אותו. הוא לא יכול לשחק בכנף ולא שיחק בכנף בקריירה.

לא מדובר מספיק, אבל אני חושש מההצערה של הסגל וההייפ סביב השחקנים הצעירים כרגע.
אסור לנו לחזור לימים שבשם קידום הצעירים אנחנו נעשה ויתור משמעותי על איכות הקבוצה.
לפחות כרגע, אנחנו שומעים שכיוף, אלימלך, סוף ושוראנוב יהיו בקבוצה, לצד אמירות פחות מאומתות בנוגע לחג'ג' וחלאיילי (כשהקהל מבקש לראות גם את פיינגולד ושיבלי בסגל, במקום שחקני רכש ישראלים).
ככה, גם אם נביא לפה שלושה שחקני סגל בסכומים גבוהים, יהיה קשה להצליח.
זה לא ריאלי לשתף בקבוצה שרצה לאליפות 4-8 שחקנים שלא עשו עדיין דקה בליגת העל.

ברק.י אמר:
אליאור אמר:
Kaka אמר:

אין צ'אנס בעולם.

גם אם אברג'ל חותם פה זה מטורף
אבל שניהם לא

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
אליאור אמר:

אין צ'אנס בעולם.
הוא חלוץ. אם אתה לא משחרר את פיירו אז אין שום סיבה להחתים אותו. הוא לא יכול לשחק בכנף ולא שיחק בכנף בקריירה.

מסכים איתך, אבל בוא נדמיין שמחליטים שקריטי לחזק את החוד במצב הנוכחי ומוכרים את פיירו באותו מחיר שקנינו אותו.
קראסו עדיין לא מועמד ריאלי.

Apoc אמר:
ברק.י אמר:
אליאור אמר:

אין צ'אנס בעולם.

אבל שניהם לא

אמת. לזכות המועדון, שני השמות האלו הם פרופילים ברמה מאד מאד גבוה.
היה סביר להניח שלא יגיעו לפה בסוף, אבל הכוונה טובה.

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
מטורף בעיניי שאשכרה במצב שאין לנו קישור עושים ג'סטה לאבופאני ואומרים לו שנמכור אותו בפחות מהסכום של הסעיף שחרור שלו לקבוצה חלשה יותר כלכלית ומקצועית מאיתנו
לא יודע אם הם יותר חלשים כלכלית ומקצועית מאתנו אבל זה בטח לא קידום. אני מעריך שהם ברמתנו

לפי מה שכל הכתבים אומרים המועדון גם רוצה להתקדם ממנו ולממש אותו
יכול להיות שיש להם איזה בעלים עשיר, זה אני לא יודע, אבל מבחינת מה שקשור למועדון עצמו - ממוצע קהל 10 אלף, ואני מניח שהמחירים שם של כרטיסים לא בשמיים.
ההכנסה פה מקהל כנראה גדולה פי כמה משם.

ברק.י אמר:
Apoc אמר:
ברק.י אמר:
אין צ'אנס בעולם.

אבל שניהם לא

יכלו גם לגשש אצל לוקה מודריץ'. את הסופרלטיבים על הנושא נשמור לרגע שיחתום פה שחקן, כי אם בסוף יחתום שחקן אלמוני כלשהו שאין לו קשר למקצוע, אז זה שגיששו אצל שחקנים בפרופיל גבוה לא באמת יעניין מישהו.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
גידי ליפקין:

אבופאני אמור לסגור בפרנצווארוש ב48 שעות הקרובות
אצילי אמור לטוס השבוע לחתום באל עין מאיחוד האמירויות
בקבוצה עדיין מחכים לג'וש כהן שיתן הסכמה לחתום במועדון
הוחלט כי פיירו נשאר לעוד עונה ובקבוצה חושבים שהוא ישתפר אחרי התאקלמות

אחלה ספתח לנושא
אחרי ההתאקלמות הוא ילמד לבעוט בכדור?

בשנה הבאה הוא ילמד לעצור כדור ובשנה השלישית בעיטה בריצה. אולי גם ישלחו אותו לחוג כדורגל למתקדמים כדי לשפר את הבסיס.

Ganjot אמר:
ברק.י אמר:
Apoc אמר:
אבל שניהם לא

יכלו גם לגשש אצל לוקה מודריץ'. את הסופרלטיבים על הנושא נשמור לרגע שיחתום פה שחקן, כי אם בסוף יחתום שחקן אלמוני כלשהו שאין לו קשר למקצוע, אז זה שגיששו אצל שחקנים בפרופיל גבוה לא באמת יעניין מישהו.
מסכים. גם על הצהבת אמרו שהם חיפשו כל הזמן שחקנים בפרופיל מאוד גבוה ובסוף הביאו שחקנים זרים בינוניים או פלופים כמו אילייה. שלא נשאר בסוף עם האתם יודעים מה ביד

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה