Jerry אמר:איפה מדווח?כובע קש אמר:צנצי מדווח שראפלוב במו"מ עם הגרמנים.
הימור שלי הוא רוצה לחזור אלינו לעונת פרישה וזאת כתבה מוזמנת כדי להלחיץ אותנו
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoccer/article/r1dgoeiu3
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Jerry אמר:איפה מדווח?כובע קש אמר:צנצי מדווח שראפלוב במו"מ עם הגרמנים.
Shocking4U אמר:לא להילחץ. שילך אליהם ויפתח בית אבות ביחד עם זהבי. לא מזיז.כובע קש אמר:צנצי מדווח שראפלוב במו"מ עם הגרמנים.
אם לא רוצים אותו מה התלונות אליו? בכל מקרה סמל הוא לאShocking4U אמר:רפאלוב כבר היה איתם במו״מ בעבר וגם עם ביתר של חוגג. ממש סמל אמיתי.
Shocking4U אמר:מעניין שלא הוציאו הודעה על ניקיטה
Shocking4U אמר:רפאלוב כבר היה איתם במו״מ בעבר וגם עם ביתר של חוגג. ממש סמל אמיתי.
רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:רפאלוב כבר היה איתם במו״מ בעבר וגם עם ביתר של חוגג. ממש סמל אמיתי.
אנחנו לא רצינו אותו. אז מה הוא צריך לעשות? לא לנסות לשחק? לא לנסות להשיג חוזה?
גם חמד הלך לב''ש כי לא רצו אותו פה. זה אומר שהוא לא שחקן שנאמן למועדון?
אלברמן החליט כהחלטת מערכת (לדעתי זה בגלל הניסיון האישי שלו), שהוא לא מחזיר שחקנים מבוגרים.
רואים את זה במקרה של רפאלוב, וגם במקרים של חמד וכיאל.
זו אג'נדה.
בשנים שמדובר עליהם כן רצו אותו ואפילו מאוד. הוא פשוט קיבל הצעות ביותר כסף מהצהבת ומבית״ר של חוגג. הוא היה מאוד קרוב לחתום בצהבת בעונה שטבח היה אמור לעזוב לפראג בינואר ובסוף זה לא קרה. המועדון רצה אז מאוד שרפאלוב יחזור אבל לא הציעו לו את השכר המטורף שהציעו לו בצהבת.רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:רפאלוב כבר היה איתם במו״מ בעבר וגם עם ביתר של חוגג. ממש סמל אמיתי.
אנחנו לא רצינו אותו. אז מה הוא צריך לעשות? לא לנסות לשחק? לא לנסות להשיג חוזה?
גם חמד הלך לב''ש כי לא רצו אותו פה. זה אומר שהוא לא שחקן שנאמן למועדון?
אלברמן החליט כהחלטת מערכת (לדעתי זה בגלל הניסיון האישי שלו), שהוא לא מחזיר שחקנים מבוגרים.
רואים את זה במקרה של רפאלוב, וגם במקרים של חמד וכיאל.
זו אג'נדה. אני אישית חושב שהיא נכונה. וכל הכבוד שהוא לא נופל לדברים האלה.
גיבוי באיזה משחקים? אם עכשיו הוא לא שיחק אז מה יקרה עם שארנוב. עזוב זה לא רציני. שיפרוש ויקבל תפקיד או לשחרר, מספיק עם הבית תמחויכובע קש אמר:Shocking4U אמר:מעניין שלא הוציאו הודעה על ניקיטה
אולי רוצים שהוא ישאר בתור גיבוי
Shocking4U אמר:לפי צנציפח רפאלוב רוצה 600 אלף יורו לעונה. איפה אורזים אותו יפה למיטש?
חד משמעית.Apoc אמר:מעולה לנו רפאלוב לגרמנים. שיקחו לבש גם את חמד.
greenguy אמר:ברק.י אמר:Ganjot אמר:יכלו גם לגשש אצל לוקה מודריץ'. את הסופרלטיבים על הנושא נשמור לרגע שיחתום פה שחקן, כי אם בסוף יחתום שחקן אלמוני כלשהו שאין לו קשר למקצוע, אז זה שגיששו אצל שחקנים בפרופיל גבוה לא באמת יעניין מישהו.
אפשר להיות ציניים כלפי זה, אבל המועדון כבר סיכם עם אברג'ל ולוריין הם אלו שהטילו וטו.
זה לא שסימנו סתם שחקנים שהם מעל הרמה, אלא כאלה שהאמינו שיש אפשרות להביא.
בעיני, יש מן האבסורד בזה שמצד אחד הקהל צועק "עונה פיננסית" וכועס שלא משקיעים כסף ברכש (קורנו, סק ודילן הם דוגמאות מעולות לזה) ומצד שני, לא מתרשם מזה שמנסים להביא לפה שחקנים בפרופיל גבוה ובסכומים גבוהים (כמו אברג'ל או קראסו).
אולי זה לא יצליח. אף אחד לא מבטיח לנו כלום. עדיין אפשר להעריך את הכוונות הגבוהות שלא היו פה בעבר.
אגב, זה דומה בעיני לזה שאוהדים רבים אומרים שהעזיבה של אצילי היא אסון ובאותה נשימה, קוראים לתת לחלאיילי להוביל את הקבוצה.
ברק אני מעריך אותך רצח אבל אני לא מסכים עם מה שכתבת בכלל.
קודם כל אין כאן אחד שאמר לתת לחלאילי להוביל אמרו לתת לו להשתלב וזה סופר לגיטימי בטח בסיטואציה כרגע.
ועונה פיננסית כולנו אומרים בגלל שכל מי שראה את מכבי ב25 שנה האחרונות ואת שתי העליות לפני לצ׳מפיונס ראה מה קרה שנה אחרי.
בשנים האלו תמיד היו מועמדים שמות מפוצצים ובפועל קיבלנו פלופים שלא מביישים את בני ריינה.
נכון תור הזהב היה מדהים ושלוש שנים עשו עבודה מדהימה של להוריד את הכובע. כרגע! זה לא נראה ככה ואי אפשר להתכחש למינוי ההזוי ובכוורת המקצועית שתלווה אותנו השנה.
אתה אופטימי אני פחות נראה איך זה יסתיים
Apoc אמר:מעולה לנו רפאלוב לגרמנים. שיקחו לבש גם את חמד.
Jerry אמר:גיבוי באיזה משחקים? אם עכשיו הוא לא שיחק אז מה יקרה עם שארנוב. עזוב זה לא רציני. שיפרוש ויקבל תפקיד או לשחרר, מספיק עם הבית תמחויכובע קש אמר:Shocking4U אמר:מעניין שלא הוציאו הודעה על ניקיטה
אולי רוצים שהוא ישאר בתור גיבוי