גם ליפקין גם עם כתבה של מחזור דברים ששמענו אלף פעם.
אשכרה כלום לא זז. מתסכל רצח
אשכרה כלום לא זז. מתסכל רצח
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:אני לא מבין איך עוד לא עלה משהו בהקשר של עזיבה של קורנו וסק ומוחמד
זה אחרי שנעוף מאירופה.NOSFERATU ZODD אמר:Apoc אמר:אני לא מבין איך עוד לא עלה משהו בהקשר של עזיבה של קורנו וסק ומוחמד
חכה זה גם יגיע.
Apoc אמר:אני לא מבין איך עוד לא עלה משהו בהקשר של עזיבה של קורנו וסק ומוחמד
Liberman אמר:ריח של רכש עם המדים החדשים
The real Tsepo אמר:אגב הימור שלי, דילן הולך להיות בלם בקליבר גדול מאוד ולא נאמין שהוא שיחק פה ועוד יותר לא נאמין שויתרנו עליו
רק מכבי אמר:The real Tsepo אמר:אגב הימור שלי, דילן הולך להיות בלם בקליבר גדול מאוד ולא נאמין שהוא שיחק פה ועוד יותר לא נאמין שויתרנו עליו
אתמול פורסם שהוא מועמד לקבוצות בליגה הראשונה בצרפת וגרמניה.
The real Tsepo אמר:Liberman אמר:ריח של רכש עם המדים החדשים
לא אשכח שבעונת ה100 היה הייפ מטורף על הפתעה ביום חשיפת המדים, כולם פה חשבו שיעקובו יוצא עם המדים ומודיע שחוזר. בסוף הוסיפו עלים של זית לסמל.
blackmamba אמר:רק מכבי אמר:The real Tsepo אמר:אגב הימור שלי, דילן הולך להיות בלם בקליבר גדול מאוד ולא נאמין שהוא שיחק פה ועוד יותר לא נאמין שויתרנו עליו
אתמול פורסם שהוא מועמד לקבוצות בליגה הראשונה בצרפת וגרמניה.
המועדון מתנהל כמו עסק, רק מחפש הכנסות ולהפחית הוצאות.
לא מסתדר לי מצב כזה, שהיה ניתן לעשות רווח על שחקן והם לא עשו.
לרכוש על פי הסעיף, ולמכור בסכום גבוהה יותר
לגבי החלק של הרכש. זה שונה מעונה שעברה כי אם בעונה שעברה היה לך מקום לצרף שלושה זרים לפני העזיבה של פלאניץ (פיירו, קורנו, דניאל) הפעם יש לך מקום רק לאחד כזה. עוד נקודה, בעונה שעברה לא איבדת שום שחקן משמעותי. כרגע איבדת כנראה כבר שלושה כאלה והיד עוד נטויה.Shocking4U אמר:דעתי כשאני שנייה מנסה להתנתק מרגש אלא לדבר מתוך הגיון:
אם מסתכלים ימינה ושמאלה זה לא שהצהבת או ב״ש בינתיים באיזה מסע התחמשות מטורף ורק אנחנו לא החתמנו אף אחד. אף קבוצה בינתיים לא ממש התחילה להחתים שחקנים.
אני חושב שמה שמייצר את התחושה (שלדעתי מוצדקת) של התסכול והכעס זה שעזב אותנו המאמן הכי טוב שהיה לנו והחליפו אותו במאמן מהנוער ועכשיו אנחנו גם שומעים על עזיבה של השחקן הכי טוב שלנו ושל הקשר הכי טוב שלנו שהוא גם שחקן בית ובמקביל אנחנו לא רואים שום התפתחות חיובית באף גזרה. גם הפרס ניחומים שהבטיחו לנו בדמות אברג׳ל בסוף התפוצץ לנו בפנים.
אם היינו מתנתקים לרגע מכל זה אז היינו רואים שעדיין אנחנו רק בתחילת יוני וגם בעונות הקודמות לא הגיע עדיין רכש משמעותי בתאריכים האלה. פשוט השילוב של העזיבות המשמעותיות + המינוי של דגו יוצרות פאניקה ולחץ הגיוניים מהמצב של הקבוצה והעובדה שלא שומעים שום דבר מתקדם בצורה חיובית במקביל רק מגביר את החרדה הזאת.
בנוסף יש דברים שבעיניי הם בלתי מתקבלים על הדעת כמו העובדה שאין שוער סגור עדיין ושאין צוות מקצועי סגור עדיין.