Shocking4U אמר:
דעתי כשאני שנייה מנסה להתנתק מרגש אלא לדבר מתוך הגיון:
אם מסתכלים ימינה ושמאלה זה לא שהצהבת או ב״ש בינתיים באיזה מסע התחמשות מטורף ורק אנחנו לא החתמנו אף אחד. אף קבוצה בינתיים לא ממש התחילה להחתים שחקנים.
אני חושב שמה שמייצר את התחושה (שלדעתי מוצדקת) של התסכול והכעס זה שעזב אותנו המאמן הכי טוב שהיה לנו והחליפו אותו במאמן מהנוער ועכשיו אנחנו גם שומעים על עזיבה של השחקן הכי טוב שלנו ושל הקשר הכי טוב שלנו שהוא גם שחקן בית ובמקביל אנחנו לא רואים שום התפתחות חיובית באף גזרה. גם הפרס ניחומים שהבטיחו לנו בדמות אברג׳ל בסוף התפוצץ לנו בפנים.
אם היינו מתנתקים לרגע מכל זה אז היינו רואים שעדיין אנחנו רק בתחילת יוני וגם בעונות הקודמות לא הגיע עדיין רכש משמעותי בתאריכים האלה. פשוט השילוב של העזיבות המשמעותיות + המינוי של דגו יוצרות פאניקה ולחץ הגיוניים מהמצב של הקבוצה והעובדה שלא שומעים שום דבר מתקדם בצורה חיובית במקביל רק מגביר את החרדה הזאת.
בנוסף יש דברים שבעיניי הם בלתי מתקבלים על הדעת כמו העובדה שאין שוער סגור עדיין ושאין צוות מקצועי סגור עדיין.
זה נכון ששום דבר לא זז גם אצל המתחרות, אבל ההבדל הוא שלנו יש משחק כבר ב11.7, וב"ש משחקת רק בסיבוב השני של הקונפרנס ב27.11.
זה אומר שההכנה שלהם מתחילה שבועיים מאוחר יותר כנראה. לא בדקתי מתי מכבי ת"א, אבל מניח שגם?
התחושה שעוד יותר "מבאסת", היא שככל הנראה לא נחפש באמת מחליף ברמה גבוהה לאצילי, אלא ילכו שוב על איזה הימור וינסו לחסוך כסף כמו שהם אוהבים לעשות. הלוואי ואני טועה, אבל סביר מאוד להניח שאני צודק וילכו על שחקן של 1-1.5 מיל יורו ולא על איזה תואם בוקארי כזה (סתם דוגמה) ב 3-4 מיליון יורו
ואגב בניגוד לשנים קודמות, זה לא אותו מקרה, כי שם היית צריך להתחזק בעמדות שנחשבו חלשות, פה אנחנו צריכים שחקנים שכרגע לא קיימים בקבוצה (קשר, כנף ימין)