ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Nirgreen אמר:השחקן הכנף גוש קינלי זה לא השחקן שדובר.
Nirgreen אמר:השחקן הכנף גוש קינלי זה לא השחקן שדובר.
שוער ששיחק בצ׳מפיונשיפ הוא לא בפרופיל נמוך. הוא לא יגיע כדי להיות שוער שניJudokan אמר:לגבי ג'וש, אם נכון הדיווח על בקסטר - זה עובד מבחינתי לזכות אלברמן בדבר אחד וזה שהוא ממשיך לעבוד מחוץ לקופסא ולשבלונה הסטנדרטית.
לא מסתכל לכיוון הזבלה הבינוני והמוערך יתר על המידה בארץ ומוצא פתרונות מתאימים בחו"ל.
מאוד חששתי שאם משהו לא יסתדר עם ג'וש, ניתקע עם איזה מרציאנו או ג'ראפי מעפנים לאללה
אגב, מאחר שבקסטר שוער בפרופיל נמוך יחסית - לא הייתי פוסל מצב שבו מנסים להחתים אותו כשוער שני במקום משפתי כדי לאתגר את ג'וש ולהחליף אותו בסוף העונה.
Shocking4U אמר:אם צריך לתת ציון להתנהלות בחלון עד כה אז הייתי נותן בערך 2 וזה רק על שוראנוב.
אובדן של שחקני מפתח
אפס החתמות חדשות
וגם אפס חידושי חוזה של שחקנים כמו עלי, ג׳אבר או חזיזה
פשוט כלום ושום דבר בכל הגזרות.
Shocking4U אמר:שוער ששיחק בצ׳מפיונשיפ הוא לא בפרופיל נמוך. הוא לא יגיע כדי להיות שוער שניJudokan אמר:לגבי ג'וש, אם נכון הדיווח על בקסטר - זה עובד מבחינתי לזכות אלברמן בדבר אחד וזה שהוא ממשיך לעבוד מחוץ לקופסא ולשבלונה הסטנדרטית.
לא מסתכל לכיוון הזבלה הבינוני והמוערך יתר על המידה בארץ ומוצא פתרונות מתאימים בחו"ל.
מאוד חששתי שאם משהו לא יסתדר עם ג'וש, ניתקע עם איזה מרציאנו או ג'ראפי מעפנים לאללה
אגב, מאחר שבקסטר שוער בפרופיל נמוך יחסית - לא הייתי פוסל מצב שבו מנסים להחתים אותו כשוער שני במקום משפתי כדי לאתגר את ג'וש ולהחליף אותו בסוף העונה.
אז 2.5Apoc אמר:Shocking4U אמר:אם צריך לתת ציון להתנהלות בחלון עד כה אז הייתי נותן בערך 2 וזה רק על שוראנוב.
אובדן של שחקני מפתח
אפס החתמות חדשות
חידשו לדינדה והחתימו את גרשון
עם כל זה שאני הכי פסימי, יש עוד זמן ואף פעם לא החתימו שחקנים בולטים בתקופה הזאתShocking4U אמר:אם צריך לתת ציון להתנהלות בחלון עד כה אז הייתי נותן בערך 2 וזה רק על שוראנוב.
אובדן של שחקני מפתח
אפס החתמות חדשות
Jerry אמר:Shocking4U אמר:שוער ששיחק בצ׳מפיונשיפ הוא לא בפרופיל נמוך. הוא לא יגיע כדי להיות שוער שניJudokan אמר:לגבי ג'וש, אם נכון הדיווח על בקסטר - זה עובד מבחינתי לזכות אלברמן בדבר אחד וזה שהוא ממשיך לעבוד מחוץ לקופסא ולשבלונה הסטנדרטית.
היה סך הכל 12 משחקים בקבוצת תחתית מהצ'מפיונשיפ, זה כנראה לא דונארומה וכנראה גם לא ג'וש כהן וגלזר, נראה לי הימור מוגזם מדי בטח כשהשוער השני זה פאקינג כיוף. ג'ראפי אחלה שוער ובחור טוב, רמה מעל משפתי ושאר הסחלה בליגה, בכיף הייתי מביא אותו
SaTla אמר:עם כל זה שאני הכי פסימי, יש עוד זמן ואף פעם לא החתימו שחקנים בולטים בתקופה הזאתShocking4U אמר:אם צריך לתת ציון להתנהלות בחלון עד כה אז הייתי נותן בערך 2 וזה רק על שוראנוב.
אובדן של שחקני מפתח
אפס החתמות חדשות
לא יודע מה המגמת עלייה כאן היה שחקן שגדל בצ'לסי נזרק במיליון השאלות בקבוצות פיציות ובשנתיים האחרונות היה שוער שני-שלישי בהאל סיטי מתחתית הצ'מפיונשיפ. אם הוא לא היה שייך לצ'לסי אני בספק שהוא היה עולה כאופציה כשוער ראשון, לדעתי זה שוער שני קלאסי, כמו האמריקאי ההזוי ההוא שהביאו אחרי ההצלחה עם ג'ושאליאור אמר:כאן בפורום היו משתמשים שכתבו שבקסטר במגמת עלייה ושהדיבור עליו טוב.
אם הוא שיחק רק 12 משחקים העונה זה בגלל שהוא היה פצוע. לדעתי אם עקבו אחריו הוא שווה את הסיכון. מעדיף אותו על כל הלמלמים מהליגה או ג'וש לא נשאר. ובכל מקרה הוא יכול להתגלות כיותר טוב ממנו. ג'וש שוער טוב ויציב אבל לא עילוי. ממש לא.
כמו שלא צריך לפסול כל זר מהליגה השנייה כי פיירו ואלפונס פלופים לא אומר שאפשר לבנות הרים וגבעות על כל שוער יהודי עם קריירה חלשה, אם היה לנו שוער שני נורמלי כמו ג'ראפי וטננבאום אז בכיף להביא כהימור כי גם ככה אןי כלום, כשיש את כיוף זה יכול להיגמר רעKaka אמר:גם ג'וש היה אמור להיות שוער שני קלאסי.