• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
מועמדתו של קני סייף תבחן אם סבע יעזוב לפי גולדשטיין

זה לא מאותו כנף בכלל חחח
לא מאותו ענף גם

שגיאת כתיב (או תיקון אוטומטי)
אני דיי בטוח שרשמתי ענף
אבל יצא טוב

“בתוך כך, הושלמה העברתו של מוחמד אבו פאני לפרנצווארוש ההונגרית. הקשר ירוויח שני מיליון אירו בארבע שנים והמעבר התבצע אחרי ששני המועדונים הגיעו להסכמה לפיה הירוקים יקבלו 1.5 מיליון אירו לא כולל בונוסים ויחזיקו ב-20 אחוזים ממכירה עתידית של השחקן.״

בן דור.

אנחנו הקבוצה הכי גרועה בלמכור שחקנים בעולם. מאז רפאלוב לא נמכר פה שחקן בסכום נורמלי.

"2 מיליון יורו ב4 שנים"
תמיד כששחקן ישראלי חותם בחו"ל הכתבים מנפחים את השכר על ידי דיבור במונחים של ברוטו, סכימה של כל הסכום לכל השנים שהוא חתום, הכנסה של מענקים לסכום למרות שהם לא חלק מהשכר, וכו'.
אני זוכר פעם אפילו אמרו בכותרת משהו כמו "ירווח 5 מיליון בשלוש שנים" ואז אתה נכנס והם מדברים בכלל בסכומים של שקל.
כמה מניפולציות.

Shocking4U אמר:
“בתוך כך, הושלמה העברתו של מוחמד אבו פאני לפרנצווארוש ההונגרית. הקשר ירוויח שני מיליון אירו בארבע שנים והמעבר התבצע אחרי ששני המועדונים הגיעו להסכמה לפיה הירוקים יקבלו 1.5 מיליון אירו לא כולל בונוסים ויחזיקו ב-20 אחוזים ממכירה עתידית של השחקן.״

בן דור.

אנחנו הקבוצה הכי גרועה בלמכור שחקנים בעולם. מאז רפאלוב לא נמכר פה שחקן בסכום נורמלי.

אתמול הוא רשם 1.8 מיליון העברה.

תהיו רגועים, מחפשים יועץ מנטלי לכוורת של מסאי

אהבתי את ההתבגרות שלנו כקהל שאנחנו למדנו לא להתייחס לכל השמות שהגולדשטיינים למיניהם מקשרים אלינו בתקשורת בצורה רצינית מדי
פעם כל שם כזה כמו וירג'יל, הסקוטי ההוא, סייף וכו' שהיה עולה בתקשורת ישר היה מקבל עשרות עמודים בנושא העברות על אם זה טוב או לא שיגיע
היום יש התייחסות של 2-3 הודעות וממשיכים הלאה כי יודעים שכל עוד אין דיווח מסיבי בכל האתרים אין בזה באמת ממש

Apoc אמר:
אהבתי את ההתבגרות שלנו כקהל שאנחנו למדנו לא להתייחס לכל השמות שהגולדשטיינים למיניהם מקשרים אלינו בתקשורת בצורה רצינית מדי
פעם כל שם כזה כמו וירג'יל, הסקוטי ההוא, סייף וכו' שהיה עולה בתקשורת ישר היה מקבל עשרות עמודים בנושא העברות על אם זה טוב או לא שיגיע
היום יש התייחסות של 2-3 הודעות וממשיכים הלאה כי יודעים שכל עוד אין דיווח מסיבי בכל האתרים אין בזה באמת ממש

או שפשוט מנמיכים ציפיות בהתאם להתפתחויות במועדון.
-התפרקות הצוות המקצועי
-מינוי מאמן שערורייתי
-מכירה של שחקני מפתח
-העדר אלטרנטיבות בשוק

בן דור אומר שגם מראיינים אנשים לתפקיד המאמן המנטלי לצוות של דגו.

איך חבר אמר לי:

לפני המשחק הראשון בסמי היועץ: אל תדאג. יהיה בסדר. זה לחץ בריא. זה לא חלום
למי הוא מדבר? לדגו.

אחלה קני סייף. הייתי מביא בכיף, שחקן שנותן מספרים כקיצוני, אנחנו צריכים שחקנים בקבוצה שיודעים להכין מצבים

קני סייף שחקן בינוני מאוד, הייתה לו תקופה קצרה טובה באשדוד ולפני זה בחו"ל בבלגיה אבל לאורך זמן זה לא זה.
אפשר להסתכל על זה בתור הרע במיעוטו ולמלא את הסגל בבינוניים כמו שבכר עשה בב"ש של העונה הרביעית, אבל אני לא חושב שזו גישה טובה.

הוא לא בא להחליף את סבע...זאת שטות..הוא יבוא להיות תחליף לקורנו. וזה בסדר גמור.

לגבי פאני, מדובר ב-1.5 ללא מענקים. עם מענקים זה אמור להגיע ל-1.7-1.8 ולכן, כל דיווח מביא מספר מעט שונה.
אני לא חושב שזו עסקה רעה מבחינתנו, למרות שהייתי שמח אם הם פשוט היו משלמים לנו את סעיף השחרור שלו.

לגבי סייף, בעיני, הוא צריך להיות אופציה. לא יודע אם ראשונה, שלישית או חמישית, אבל צריך לבחון אותו כשחקן משלים, בעיקר, אם סבע יעזוב.

Apoc אמר:
קני סייף שחקן בינוני מאוד, הייתה לו תקופה קצרה טובה באשדוד ולפני זה בחו"ל בבלגיה אבל לאורך זמן זה לא זה.
אפשר להסתכל על זה בתור הרע במיעוטו ולמלא את הסגל בבינוניים כמו שבכר עשה בב"ש של העונה הרביעית, אבל אני לא חושב שזו גישה טובה.

זה השוק. כשחקן סגל משלים, שיכול לשחק בכמה עמדות, הייתי מביא.

הוא לא מיועד להוביל אותך.

רק מכבי אמר:
Apoc אמר:

גם על נאור וכאלה אמרתם לא מיועד להוביל. מה זה עוזר שהוא לא מיועד להוביל אם אי אפשר לסמוך עליו גם במשחק אחד.
אני נגד הבאה של בינוניים ותמיד הייתי, אני מבין שיש גישה שמאוד בעד הבינוניות וחושבת שזה צעד נכון להביא בינוניים להשלים את הסגל. מעדיף שיהיה חוסר של שחקן בסגל מאשר להגדיל אותו עם בינוני.

איזה עצבות, מה קני. רוצה להתחרמן על זר אכזר

Apoc אמר:
רק מכבי אמר:
Apoc אמר:

גם על נאור וכאלה אמרתם לא מיועד להוביל. מה זה עוזר שהוא לא מיועד להוביל אם אי אפשר לסמוך עליו גם במשחק אחד.
אני נגד הבאה של בינוניים ותמיד הייתי, אני מבין שיש גישה שמאוד בעד הבינוניות וחושבת שזה צעד נכון להביא בינוניים להשלים את הסגל. מעדיף שיהיה חוסר של שחקן בסגל מאשר להגדיל אותו עם בינוני.

בעיני, זה מאד תלוי בחוזה ובתיאום הציפיות. אם הוא חותם לעונה עם אופציה וכשהוא יודע שהוא בא כשחקן משלים, זה כנראה עדיף על זה שלא יהיה לנו זוג רגליים בעמדות מסוימות. כמובן, בהנחה שהמועדון חושב שעיבוי העמדות הוא קריטי (כלומר, אי אפשר לסחוב עד ינואר כדי לבחון את השוק מחדש).

אם מעדיפים שמות אחרים (ולא משנה אם זה רפאלוב, דוידה, בלטקסה או חלאיילי), אז עדיף לא להתפשר על שחקן שסביר מאד שלא יצליח להוות אתגר לשחקני ההרכב ולא צפוי להתפתח בקריירה.

לא מתרגש מסייף כי בסוף מדובר על זה שהוא הוצע לנו.. אבל אם זה יתקדם, זה יהיה טמטום ללכת עליו ולא על בדש/לתת צ'אנס לשיבלי וחלאילי.
(כמובן שאף אחד מכל ה 4 לא מיועד להיות שחקן הרכב פה)

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה