• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
בהצלחה אגדת מועדון, מקווה שנראה אותו חוזר לפה לפני שהוא גומר את הסוס ושלא יחזור לאיזה ב"ש או בית"ר או מה שלא יהיה פה עוד כמה שנים כשיחזור. (אי אפשר לדעת)
3 אליפויות רשומות הרבה על שמו כמו גם עלייה שלישית של המועדון לליגת האלופות וניצחון יוקרתי שם בשלב הבתים על יובנטוס.

רק לחשוב שאם אין את האמירתים האלה אז הוא כנראה פורש במכבי חיפה אחרי איזה 8-9 עונות רצופות.

שמעתי כבר אוהדים שלנו בפודקאסטים ירוקים למיניהם שקוראים לטרוק בפניו את הדלת ושילך לבית״ר או ב״ש אם הוא רוצה. אין מהלך טיפשי מזה. גם בגיל 32 הוא יכול לתפור פה את הליגה בלי בעיה.

מעניין שהמועדון לא הוציא הודעה, בדרך כלל הודעות כאלה יוצאות בסנכרון בין 2 המועדונים. מוזר שרק אל עין הוציאו את זה

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
חזיזוש אמר:
יום שישי יום של החתמות

של השחקנים שלנו בקבוצות אחרות.
רק יענקל’ה איש עסקים כל כך גאון שהוא יחתום על ״הסכם שיתוף פעולה״ עם קבוצה שאחר כך תגנוב לנו את השחקן הכי טוב שלנו

רגע בלי ציניות - אני חושב שהמועדון צריך לתת את הדעת על זה, להסביר אחת ולתמיד לקהל על שיתוף הפעולה הזה, האם הוא מתקיים בכלל ובאיזה אופן, מה תרומתו למועדון ואיך זה מתיישב עם מכירת אצילי.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
בהצלחה אגדת מועדון, מקווה שנראה אותו חוזר לפה לפני שהוא גומר את הסוס ושלא יחזור לאיזה ב"ש או בית"ר או מה שלא יהיה פה עוד כמה שנים כשיחזור. (אי אפשר לדעת)
3 אליפויות רשומות הרבה על שמו כמו גם עלייה שלישית של המועדון לליגת האלופות וניצחון יוקרתי שם בשלב הבתים על יובנטוס.

רק לחשוב שאם אין את האמירתים האלה אז הוא כנראה פורש במכבי חיפה אחרי איזה 8-9 עונות רצופות.

שמעתי כבר אוהדים שלנו בפודקאסטים ירוקים למיניהם שקוראים לטרוק בפניו את הדלת ושילך לבית״ר או ב״ש אם הוא רוצה. אין מהלך טיפשי מזה. גם בגיל 32 הוא יכול לתפור פה את הליגה בלי בעיה.

מעניין שהמועדון לא הוציא הודעה, בדרך כלל הודעות כאלה יוצאות בסנכרון בין 2 המועדונים. מוזר שרק אל עין הוציאו את זה

כנראה חלק מהסיכום הפנטסטי עם אל עין זה לא רק שהם דופקים לנו שחקנים אלא שאנחנו גם לא מצייצים בלי אישור שלהם.

בהצלחה לכוכב,מעניין איך ילך לו שם.
הסוכן החרא שלו דפק אותנו,הוא מעורבב שם חזק ויכל להוציא לנו סעיף שחרור הרבה יותר גבוה כמו שעשה עם זהבי.לפחות את הגרמנים הוא הוציא עם 8 מליון יורו
2 מליון יורו זאת בדיחה לשחקן כמו כוכבי פשוט עשו מאיתנו בדיחה.האשמה על אלברמן וההנהלה בלבד שחתמו על סעיף כל כך נמוך לכוכב שלך.
מקווה שילמדו מזה להמשך

greenguy אמר:
בהצלחה לכוכב,מעניין איך ילך לו שם.
הסוכן החרא שלו דפק אותנו,הוא מעורבב שם חזק ויכל להוציא לנו סעיף שחרור הרבה יותר גבוה כמו שעשה עם זהבי.לפחות את הגרמנים הוא הוציא עם 8 מליון יורו
2 מליון יורו זאת בדיחה לשחקן כמו כוכבי פשוט עשו מאיתנו בדיחה.האשמה על אלברמן וההנהלה בלבד שחתמו על סעיף כל כך נמוך לכוכב שלך.
מקווה שילמדו מזה להמשך
קצב עשה את העבודה שעבורה הוא מקבל כסף:

לדאוג שערן זהבי יהיה מלך השערים בעונה הבאה.

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
של השחקנים שלנו בקבוצות אחרות.
רק יענקל’ה איש עסקים כל כך גאון שהוא יחתום על ״הסכם שיתוף פעולה״ עם קבוצה שאחר כך תגנוב לנו את השחקן הכי טוב שלנו

רגע בלי ציניות - אני חושב שהמועדון צריך לתת את הדעת על זה, להסביר אחת ולתמיד לקהל על שיתוף הפעולה הזה, האם הוא מתקיים בכלל ובאיזה אופן, מה תרומתו למועדון ואיך זה מתיישב עם מכירת אצילי.
ההסכם לא מתקיים, אין בו כלום ושום דבר חוץ מקצת שופוני וביקור שהיה לשחר ועוזי באמירויות ויחסי ציבור ל2 הצדדים. לא אומר מידיעה אבל זה מה שקורה בפועל לנגד עינינו. הבטיחו לנו משחקי ידידות נגדם לפני כמעט 3 שנים וזה לא קרה, גם לא ספונסרים ואני מניח שלא דובר בעסקה על לגנוב לנו את השחקן הכי טוב שלנו.

עוד עסקה גרועה של שחר.

מאני טיים לאלברמן.

עד סופ״ש הבא צריך להיות כאן שחקן כנף זר.

וזה מעבר לחתימה של ג׳וש/בקסטר וואטאבר. המחליף של אצילי צריך להיות חתום בשבוע הבא.

כל דבר אחר מבחינתי זה כישלון.

בקסטר הזה לא נראה לי בכלל, מקווה שיביאו מישהו יותר רציני

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:

ההסכם לא מתקיים, אין בו כלום ושום דבר חוץ מקצת שופוני וביקור שהיה לשחר ועוזי באמירויות ויחסי ציבור ל2 הצדדים. לא אומר מידיעה אבל זה מה שקורה בפועל לנגד עינינו. הבטיחו לנו משחקי ידידות נגדם לפני כמעט 3 שנים וזה לא קרה, גם לא ספונסרים ואני מניח שלא דובר בעסקה על לגנוב לנו את השחקן הכי טוב שלנו.

עוד עסקה גרועה של שחר.

אני חושב כמוך, אבל יכול להיות שהסכם שיתוף הפעולה נוגע לדברים ששקופים לנו כאוהדים (טכנולוגיות ספורט, דאטה משותפת על סקאוטינג וכו') ולא נוגע למעבר שחקנים בין הקבוצות.
כך או כך, המועדון צריך להסביר מה קורה שם, גם אם ההסכם בוטל או לא מיושם בפועל.
אני חושב שזה צעד הוגן כלפי האוהדים, אחרי שהמועדון עשה אירועי יח"צ סביב ההסכם הזה.

זה הטיימליין מבחינתי

שבוע הבא- שוער, עוזר מאמן, מאמן מנטלי, שחקן כנף
עד ה27 (המראה למחנה אימונים בחו״ל- בלם, מגן שמאלי וקשר אחורי ועוד קשר 50/50

על זה אלברמן ימדד. פחות מזה והוא עשה חרא של חלון.

Shocking4U אמר:
מאני טיים לאלברמן.

וזה מעבר לחתימה של ג׳וש/בקסטר וואטאבר. המחליף של אצילי צריך להיות חתום בשבוע הבא.

זה בסדר גמור אם יחתום גם שבוע לאחר מכן (18/6).
זה עדיין יהיה לפני היציאה למחנה האימונים.
אם ה-עוד כמה ימים האלה יביאו לפה שחקן איכותי יותר, אני בעד.

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
מאני טיים לאלברמן.

מוכן לחיות עם זה אבל אני חושב שאחרי עזיבה של פאני בימים הקרובים הקהל צריך גם לראות טיפה אופק.

אני לא בטוח שהם החליטו עדיין אם הולכים על כנף זר או קשר זר. כי יותר קשה יהיה להביא קשר ישראלי מאשר כנף ישראלי.

מה שגם שאני לא אקבל תירוצים על זה שאין שחקנים בשוק. אם אין שחקנים בשוק אז אל תמכרו את אבו פאני ב1.5. ברגע שאתם אקטיבית הסכמתם למכור אותו זה על אחריותכם למצוא לו מחליף ראוי.

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
מאני טיים לאלברמן.

מוכן לחיות עם זה אבל אני חושב שאחרי עזיבה של פאני בימים הקרובים הקהל צריך גם לראות טיפה אופק.

אני לא בטוח שהם החליטו עדיין אם הולכים על כנף זר או קשר זר. כי יותר קשה יהיה להביא קשר ישראלי מאשר כנף ישראלי.

מסכים עם הכל ומעדיף שיביאו קשר זר, בעיקר בגלל מה שכתבת.

נראה לי הוא יותר בונה על זרגרי וזערורה

בכל מקרה לפי הדיבור יביאו קשר אגף זר

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה