ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אליאור אמר:גולדשטיין בכותרת הראשית בספורט 5: רפאלוב על סף סיכום בחיפה.
רפאלוב זה בחיוג המהיר של כל הכתבים באיזור חיפה. הולך להיות כיף אם הוא 2 משחקים יושב על הספסל.Apoc אמר:חזיזוש אמר:אם רפאלוב בא להיות שחקן מוביל בהרכב- לפחות על הנייר מרגיש זוועה.
אם רפאלוב מגיע בשביל להיות מנהיג נטול אגו ולתת דוגמא לצעירים, להביא מהווינריות והניסיון שלו- אני בעד
קשה לי להאמין שמכוונים אותו להרכב
אתה חושב שאין קשר בין שכר גבוה למה מייעדים את השחקן? לדעתי יש. לא חושב שישלמו לשחקן מעל 400 אלף יורו נטו לעונה ולא יכוונו אותו להרכב.
בכל מקרה הוא ימצא את דרכו להרכב.
לפי גולדשטיין החולצה הושקה כבר לפני כמעט שבועApoc אמר:אליאור אמר:גולדשטיין בכותרת הראשית בספורט 5: רפאלוב על סף סיכום בחיפה.
האחרון שהוא הוציא כותרת כזאת מפוצצת עליו זה אברג'ל
Shocking4U אמר:מוכן להתערב עם מי שרוצה שרפאלוב לא מגיע ל10 מעורבות בשערים העונה. כלומר שערים+ בישולים.
Shocking4U אמר:רפאלוב זה בחיוג המהיר של כל הכתבים באיזור חיפה. הולך להיות כיף אם הוא 2 משחקים יושב על הספסל.Apoc אמר:חזיזוש אמר:אם רפאלוב בא להיות שחקן מוביל בהרכב- לפחות על הנייר מרגיש זוועה.
אם רפאלוב מגיע בשביל להיות מנהיג נטול אגו ולתת דוגמא לצעירים, להביא מהווינריות והניסיון שלו- אני בעד
קשה לי להאמין שמכוונים אותו להרכב
אתה חושב שאין קשר בין שכר גבוה למה מייעדים את השחקן? לדעתי יש. לא חושב שישלמו לשחקן מעל 400 אלף יורו נטו לעונה ולא יכוונו אותו להרכב.
בכל מקרה הוא ימצא את דרכו להרכב.
כן. 10 מעורבות בשעריםLiberman אמר:Shocking4U אמר:מוכן להתערב עם מי שרוצה שרפאלוב לא מגיע ל10 מעורבות בשערים העונה. כלומר שערים+ בישולים.
מה, 10 בישולים ושערים יחד?
כן דודו דהאןdsgreen4 אמר:מי הסוכן של רפאלוב? דודו?
אם כן אני לא אתפלא אם זה יימרח לפחות עוד כמה ימים בעיקר כשיש פרסום על הצעה מהצהבת.
dsgreen4 אמר:מי הסוכן של רפאלוב? דודו?
אם כן אני לא אתפלא אם זה יימרח לפחות עוד כמה ימים בעיקר כשיש פרסום על הצעה מהצהבת.
Shocking4U אמר:כן. 10 מעורבות בשעריםLiberman אמר:Shocking4U אמר:מוכן להתערב עם מי שרוצה שרפאלוב לא מגיע ל10 מעורבות בשערים העונה. כלומר שערים+ בישולים.
מה, 10 בישולים ושערים יחד?
KevinDurant אמר:מביאים את רפאלוב למכור מנויים בזמן שלמועדון יש רשימת המתנה של אלפים לעוד מנויים. תהיו לי בריאים
בכל הנוגע לצהובים. ההצעה של מכבי ת"א לרפאלוב גבוהה יותר מההצעה של מכבי חיפה. מדובר בסכום גבוה יותר, וחשוב מכך, מדובר בהצעה לחוזה מובטח לשנתיים, כאשר ההצעה של מכבי חיפה היא שנה עם אופציה לשנה נוספת.
סוכנו של הקשר, דודו דהאן, שמטפל במו"מ ערך שיחות עם אנשי מפתח גם במכבי ת"א וגם במכבי חיפה והוא למעשה זה שמנהל את המגעים עבורו.
לא יתנו לו לבעוט לדעתי. שרי וחזיזה יבעטו (ושניהם בועטים לא משהו)Apoc אמר:Shocking4U אמר:כן. 10 מעורבות בשעריםLiberman אמר:מה, 10 בישולים ושערים יחד?
קח בחשבון שהוא כנראה יבעט פה את כל הפנדלים
Kozmo אמר:KevinDurant אמר:מביאים את רפאלוב למכור מנויים בזמן שלמועדון יש רשימת המתנה של אלפים לעוד מנויים. תהיו לי בריאים
חח.
גם אם משחררים את קורנו, סק, שרי, חזיזה ומוחמד לב"ש ומכבי ת"א ותולים בכפר גלים, איילון ועל האצטדיון שאנחנו השנה בעונה פיננסית עם תמונה של דגו והגרייגוס יהיה סולד אאוט מנויים העונה.
KevinDurant אמר:מביאים את רפאלוב למכור מנויים בזמן שלמועדון יש רשימת המתנה של אלפים לעוד מנויים. תהיו לי בריאים
זה מה שרשמו פה קודם, שמחפשים למכור מנויים.חזיזוש אמר:KevinDurant אמר:מביאים את רפאלוב למכור מנויים בזמן שלמועדון יש רשימת המתנה של אלפים לעוד מנויים. תהיו לי בריאים
באיזה עולם נראה לך שהם רוצים את רפאלוב כדי למכור מנויים? איזה שטויות
די עם הקונספירציות שרצות לכם בראש