• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
דור תורג׳מן שמסיים בעונה הבאה חוזה ויש לו מלא הצעות מאירופה והוא עשה הרגע טורניר מצויין חתם שם על חוזה חדש. הפלא הפלא הוא חתם על חוזה משודרג בלי סעיף יציאה. מי ידע שדבר כזה אפשרי? הרי מספרים לנו פה שאף שחקן לא יחתום על חוזה בלי סעיף שחרור לא ככה?

הגיע הזמן שמישהו במועדון יתן את הדעת על סעיפי השחרור הבזיוניים האלה שגורמים את הקבוצה כבר קיץ שני ברצף.

גם על גלוך הם פרסמו במועד החתימה על החוזה שאין סעיף יציאה, ובסוף הסעיף התגלה "במפתיע" כשבאה ההצעה מזלצבורג. לא מאמין לשנייה שאין בחוזה שם סעיף יציאה

התמונה עם רפאלוב זה פייק ועוד פייק ברמה נמוכה. רואים שהראש לא קשור בעליל לשאר הגוף. מבקש לא להפיץ פה תמונות ופייקים ברמה כזאת נמוכה. את זה תשאירו לקבוצות הטלגרם.

אצילי כבר חתם שם? או רק סיכם את התנאים?
אני לא אתפלא אם הוא יעשה פרסה ברגע האחרון.
האוהדים שם לא אוהבים את המהלך הזה בלשון המעטה הם יכולים למרר לו את החיים.

Daniel123 אמר:

עוד לא חתם שם. אני לא אופתע אם זה יפול.

אתם שוכחים שלפני שהוא חתם פה הוא ואשתו קיבלו הודעות שיעשו להם טרור ושמו רימון מחוץ לבית של ההורים שלו? נראה לי זה קצת יותר מבהיל מאמוג׳י כועס על פוסט בפייסבוק

Daniel123 אמר:

טרם רשמי.
אל עין הוציאה הודעה רשמית על סיכום השחרור מול מכבי חיפה.
לפי התקשורת בארץ, הוא סיכם שם את תנאיו עוד קודם, כשהוא היה אמור לטוס לשם להתרשמות וחתימה בשבוע האחרון, אבל דחה את זה לטובת חופשה.

Shocking4U אמר:
אתם שוכחים שלפני שהוא חתם פה הוא ואשתו קיבלו הודעות שיעשו להם טרור ושמו רימון מחוץ לבית של ההורים שלו? נראה לי זה קצת יותר מבהיל מאמוג׳י כועס על פוסט בפייסבוק

אין מה להשוות ללכת לשחק במדינה מוסלמית ששונאים שם יהודים בגלל עצם היותם יהודים. נו באמת.
זה אפילו מפחיד.

Daniel123 אמר:
Shocking4U אמר:

אין מה להשוות ללכת לשחק במדינה מוסלמית ששונאים שם יהודים בגלל עצם היותם יהודים. נו באמת.
זה אפילו מפחיד.
הוא ידע את כל זה כשהוא הסכים ללכת לשם. בטח הסוכנים שלו אומרים לו שכמו כל דבר בחיים בהתחלה יהיה קצת רעש ואחרי כמה שבועות הכל ירגע. בדיוק כמו שהיה שחתם כאן. הוא לא יפוצץ על דבר כזה את העסקה.

Shocking4U אמר:
Daniel123 אמר:
Shocking4U אמר:

זה אפילו מפחיד.
הוא ידע את כל זה כשהוא הסכים ללכת לשם. בטח הסוכנים שלו אומרים לו שכמו כל דבר בחיים בהתחלה יהיה קצת רעש ואחרי כמה שבועות הכל ירגע. בדיוק כמו שהיה שחתם כאן. הוא לא יפוצץ על דבר כזה את העסקה.

לא יודע, אם ימשיכו לעשות שם רעש עם ההחתמה שלו ויאיימו אני לא בטוח שהוא לא מקבל רגליים קרות.

במקרה שהוא עושה סיבוב פרסה עוד מסוגלים כאן להודיע לו שהוא לא בתוכניות

Shocking4U אמר:
Daniel123 אמר:
Shocking4U אמר:

זה אפילו מפחיד.

כנראה שזה מה שקורה מאחורי הקלעים. לא סתם יוצאות אלפיים כתבות על הסיכום שלו ועל המשמעות הגדולה של המעבר, לצד הודעת סיכום של אל עין על שחרורו.
לוחצים אותו לסגור את זה רשמית.

מה שכן, יכול להיות שהוא מהסס ודוחה את החתימה הרשמית לא בגלל תחושת הביטחון, כמו בגלל תנאי המחיה שאולי מדאיגים את המשפחה (לדוגמא, גני הילדים או היעדר קהילה יהודית/ישראלית). באמת שאי אפשר לדעת. יש הרבה דברים "קטנים" שיכולים לגרום לו להסס (כמו בעסקאות אחרות של שחקנים זרים) ודבר אחד גדול שכמעט ולא יכול לאפשר לו לוותר על חתימה שם.

Adi81 אמר:
במקרה שהוא עושה סיבוב פרסה עוד מסוגלים כאן להודיע לו שהוא לא בתוכניות

יש יותר סיכוי גבוה שהוא עושה פרסה מאשר הסיכוי שיוותרו עליו והסיכוי שהוא עושה פרסה, סביר להניח, אפסי.

הסיכוי שאצילי יפוצץ את העסקה זה כמו הסיכוי ששוקינג יתחיל להיות אופטימי.

אל תחיו בסרט. רוב התגובות שם זה אפילו לא מאוהדים שלהם,סתם מאוהדים ערבים אחרים. אצילי ופאני כבר לא פה ואני בטוח שגם אלברמן יודע את זה

אותי מפתיע דבר אחר אם הם יודעים על הסיפור שלו עם המשטרה..איך ערבים מקבלים דבר כזה ??

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה