דם ירוק!!! אמר:אותי מפתיע דבר אחר אם הם יודעים על הסיפור שלו עם המשטרה..איך ערבים מקבלים דבר כזה ??

ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
דם ירוק!!! אמר:אותי מפתיע דבר אחר אם הם יודעים על הסיפור שלו עם המשטרה..איך ערבים מקבלים דבר כזה ??

greenguy אמר:אל תחיו בסרט. רוב התגובות שם זה אפילו לא מאוהדים שלהם,סתם מאוהדים ערבים אחרים. אצילי ופאני כבר לא פה ואני בטוח שגם אלברמן יודע את זה
אליאור אמר:מישהו רוצה לעשות התערבות שאצילי נשאר בסוף? מראש אני אומר שבגלל שהיחס הוא שהוא לא ישאר הפרס צריך להיות גבוה הרבה יותר אם הוא נשאר.
Shocking4U אמר:סבע לא יהיה פה בעונה הקרובה.
Shocking4U אמר:סבע לא יהיה פה בעונה הקרובה.
גם על ג׳וש הם היו אופטימייםאליאור אמר:Shocking4U אמר:סבע לא יהיה פה בעונה הקרובה.
אבל רשום בכל מקום שהם אופטימיים.
Shocking4U אמר:גם על ג׳וש הם היו אופטימייםאליאור אמר:Shocking4U אמר:סבע לא יהיה פה בעונה הקרובה.
אבל רשום בכל מקום שהם אופטימיים.
Shocking4U אמר:לדעתי אם בכר היה פה רפאלוב לא היה מגיע. לא שיש לו משהו אישי נגד רפאלוב אבל הוא לא היה רוצה שחקן בן 37 עם האגו והבאז שרפאלוב מביא איתו
אותי באמת מעניין כמה דגו מעורב בקבלת ההחלטות שמתבצעות כרגע.אליאור אמר:Shocking4U אמר:לדעתי אם בכר היה פה רפאלוב לא היה מגיע. לא שיש לו משהו אישי נגד רפאלוב אבל הוא לא היה רוצה שחקן בן 37 עם האגו והבאז שרפאלוב מביא איתו
אם בכר היה פה אני מניח שיש עוד דברים שהיו נראים אחרת. הוא לא היה מוכן שבמצב הסגל הנוכחי ישאירו לו את פיירו על הראש. היה דורש שני זרים טובים יותר. הוא גם בטח היה דורש שוער שני מנוסה יותר.
מניח שבסך הכל זה עובד טוב לשחר ולאלברמן. אין מי שיציק וידרוש או יעקוץ בתקשורת.
Shocking4U אמר:אותי באמת מעניין כמה דגו מעורב בקבלת ההחלטות שמתבצעות כרגע.אליאור אמר:Shocking4U אמר:לדעתי אם בכר היה פה רפאלוב לא היה מגיע. לא שיש לו משהו אישי נגד רפאלוב אבל הוא לא היה רוצה שחקן בן 37 עם האגו והבאז שרפאלוב מביא איתו
אם בכר היה פה אני מניח שיש עוד דברים שהיו נראים אחרת. הוא לא היה מוכן שבמצב הסגל הנוכחי ישאירו לו את פיירו על הראש. היה דורש שני זרים טובים יותר. הוא גם בטח היה דורש שוער שני מנוסה יותר.
אליאור אמר:Shocking4U אמר:אותי באמת מעניין כמה דגו מעורב בקבלת ההחלטות שמתבצעות כרגע.אליאור אמר:אם בכר היה פה אני מניח שיש עוד דברים שהיו נראים אחרת. הוא לא היה מוכן שבמצב הסגל הנוכחי ישאירו לו את פיירו על הראש. היה דורש שני זרים טובים יותר. הוא גם בטח היה דורש שוער שני מנוסה יותר.
וכמה אתה חושב שהוא מעורב? לדעתי פשוט משתפים אותו בכוונות ומתייעצים איתו, אבל הוא לא מקבל שום החלטה בסוף.
ודבר שני - הם זה בכלל טוב שהוא לא מקבל את ההחלטות? לדעתי כן.
אליאור אמר:מישהו רוצה לעשות התערבות שאצילי נשאר בסוף? מראש אני אומר שבגלל שהיחס הוא שהוא לא ישאר הפרס צריך להיות גבוה הרבה יותר אם הוא נשאר.