• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מישהו רוצה לעשות התערבות שאצילי נשאר בסוף? מראש אני אומר שבגלל שהיחס הוא שהוא לא ישאר הפרס צריך להיות גבוה הרבה יותר אם הוא נשאר.

greenguy אמר:
אל תחיו בסרט. רוב התגובות שם זה אפילו לא מאוהדים שלהם,סתם מאוהדים ערבים אחרים. אצילי ופאני כבר לא פה ואני בטוח שגם אלברמן יודע את זה

זה לא משנה מאיזה אוהדים.
מספיק שהוא לא ירגיש ביטחון להסתובב שם ברחובות ויתהפך בשניה.
זו מדינה מוסלמית.

קיצור ההרכב המסתמן לעונה הבאה:

שוראנוב / פיירו / דוד

סבע/סוף שרי/רפא חזיזה/ציבוטה

גאבר/זערורה מוחמד
זר אכזר/נאור

דניאל סק שון קורנו
ג'וש / בקסטר

בקיצור חסר לנו עוד קשר ישראלי בכיר (כיאל?) ומגינים (ימין ושמאל)
סה"כ יהיה חלון טוב.
אגב, לדעתי בהתאם להתפתחויות שווה לשקול מערך אחר לרוץ איתו.
4-4-2 גם יכול להתאים לנו יפה.

אליאור אמר:
מישהו רוצה לעשות התערבות שאצילי נשאר בסוף? מראש אני אומר שבגלל שהיחס הוא שהוא לא ישאר הפרס צריך להיות גבוה הרבה יותר אם הוא נשאר.

הוא לא ישאר אבל הוא יחתוך משם לכל המאוחר בעונה הבאה.
לדעתי הוא לא יתאקלם שם ולא יצליח להביא את היכולות שלו לידי ביטוי.

Shocking4U אמר:
סבע לא יהיה פה בעונה הקרובה.

אם סבע לא יהיה פה ההחתמה של רפאלוב לא מובנת.
אלא אם כן מביאים אותו בלי שום קשר, כמישהו שיכול לתרום.
או שבאמת בונים על שינוי מערך.
כי גם ההחתמה של שוראנוב לא מתיישבת לי עם ה4-3-3 שלנו עם חלוץ בודד והעובדה שהוא תופס משבצת של זר.

רפא כנראה סגור, קאמבק מרגש, מקווה שזה לא יבוא על חשבון זר

לדעתי אם בכר היה פה רפאלוב לא היה מגיע. לא שיש לו משהו אישי נגד רפאלוב אבל הוא לא היה רוצה שחקן בן 37 עם האגו והבאז שרפאלוב מביא איתו

Shocking4U אמר:
לדעתי אם בכר היה פה רפאלוב לא היה מגיע. לא שיש לו משהו אישי נגד רפאלוב אבל הוא לא היה רוצה שחקן בן 37 עם האגו והבאז שרפאלוב מביא איתו

אם בכר היה פה אני מניח שיש עוד דברים שהיו נראים אחרת. הוא לא היה מוכן שבמצב הסגל הנוכחי ישאירו לו את פיירו על הראש. היה דורש שני זרים טובים יותר. הוא גם בטח היה דורש שוער שני מנוסה יותר.

מניח שבסך הכל זה עובד טוב לשחר ולאלברמן. אין מי שיציק וידרוש או יעקוץ בתקשורת.

אליאור אמר:
Shocking4U אמר:

אם בכר היה פה אני מניח שיש עוד דברים שהיו נראים אחרת. הוא לא היה מוכן שבמצב הסגל הנוכחי ישאירו לו את פיירו על הראש. היה דורש שני זרים טובים יותר. הוא גם בטח היה דורש שוער שני מנוסה יותר.

אותי באמת מעניין כמה דגו מעורב בקבלת ההחלטות שמתבצעות כרגע.

חכו לסיום הבניה, אתם ממהרים להסיק מסקנות.
רפאלוב זה נטו רומנטיקה, אני לא חושב שבונים עליו מקצועית.
הוא ישחק כמחליף לטעמי במקום שרי או בכנף שמאל בליגה.
בקסטר לא יכול להיות שוער רע, שוער שגדל בצ'לסי ושיחק שוער ראשון בהאל בליגת המשנה באנגליה. הוא בטוח לא פחות טוב מג'וש (אם לא יותר).
אין מה לעשות אבו פאני כבר שנתיים ידענו שעוזב ושיחק על אדים, אצילי זאת מכה אבל היא פתירה אם ינחיתו פה זר טוב ובטח בטח אם סבע נשאר.

אני חושב שכרגע שני הדברים החשובים ביותר הם קשר אמצע (זר? יהודי?) ולהשאיר את סבע.
אם שני אלו יקרו, וואלה יש סגל לרוץ לאליפות. אני לא רואה שב"ש והצהבת מתחזקים והם אמורים להיות יותר בהיסטרית חיזוקים מאיתנו כמי שלא זכות בשלוש השנים האחרונות.

Shocking4U אמר:
אליאור אמר:
Shocking4U אמר:

וכמה אתה חושב שהוא מעורב? לדעתי פשוט משתפים אותו בכוונות ומתייעצים איתו, אבל הוא לא מקבל שום החלטה בסוף.
ודבר שני - הם זה בכלל טוב שהוא לא מקבל את ההחלטות? לדעתי כן.

אליאור אמר:
Shocking4U אמר:
אליאור אמר:

וכמה אתה חושב שהוא מעורב? לדעתי פשוט משתפים אותו בכוונות ומתייעצים איתו, אבל הוא לא מקבל שום החלטה בסוף.
ודבר שני - הם זה בכלל טוב שהוא לא מקבל את ההחלטות? לדעתי כן.

לא אמרתי אם זה טוב או לא. ברור שאני יותר סומך על אלברמן מאשר על דגו אבל מעניין אותי כמה הוא מעורב בכלל בבניית הסגל וכמה הוא משפיע

אליאור אמר:

אתה רוצה להיות בצד שאומר שאצילי נשאר?
כי אם כן, אני לוקח את ההתערבות ומוכן לתת לך יחס של 4 ל-1 על מה שלא נתערב עליו סמנופף

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה