• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
ליפקין היצור אמר אצל אופירה שיענקלה רגוע והוא רגיל לעזיבות ושגם סבע ככל הנראה בדרך החוצה

טוב שהוא רגוע. מצד שני, ראינו איך הוא התנהל מול עזיבות בפעמים הקודמות.
לגבי סבע, את זה כולנו יכולים להגיד. השאלה אם יש לו משהו קונקרטי להגיד או שהוא רק קורא את המפה כמו כולם.
גם ב2011 הוא היה רגוע וראינו איך זה נגמר.

לגבי סבע מסכים למרות שליפקין גם אמר שאצילי יעזוב והאחים קצב יביאו לו הצעה מהאמירויות כמעט כל העונה האחרונה והגיבו לזה בביטול

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
ברק.י אמר:
מבחינת יכולת, הוא אמור להיות שוער טוב מג׳וש. זה לא רק העובדה שגדל בצ׳לסי.
לצד זאת, אני מסכים איתך. גם אם הוא השוער הטוב בעולם, אי אפשר להסתמך רק עליו, אם בכל עונה הוא מחסיר שליש מהמשחקים.

לפי הדיווחים, נתנו לג׳וש דדליין עד שלישי. נקווה שגם הוא יחתום. אם לא, מעניין אם יצליחו להביא את מרציאנו להתחרות על אפודת השוער הראשון. אחריו בתור כבר יש ירידה דרמטית ברמת השוערים, אחרי שג׳ראפי סיכם אצל הפועל חיפה, משפתי אצל מת״א ואפילו עמוס מיהר לסגור בריינה.

צריך להביא את קליימן
וואו כל כך לא. מעדיף כבר את כיוף

אבל מישהו חייב להחליף את אצילי..

בן דור כבר התחיל להכין את הקרקע לעונת תהליך

״האוהדים צריכים להבין שמכבי חיפה של השנה לא תהיה מכבי חיפה של השנים האחרונות״

״אוהדים צריכים לקחת בפרופורציות״

״יכול להיות שבשנה הראשונה זה לא יצליח אבל צריך לתת צ׳אנס לאורך זמן״

מעניין אם לאלברמן יהיו ביצים לעמוד מול המצלמות גם לאחר השלמת הסגל.
אני מהמר שלא.

NOSFERATU ZODD אמר:
אני מהמר שלא.
אני רוצה לראות אותו ואת יענקל’ה עומדים ואומרים אחרי שהסגל מוכן שהמטרה זה אליפות ושלזה הם מצפים.

Shocking4U אמר:

ככה נשמעת ההתחלה של הסוף. תדרוכים בתקשורת. רק חבל שרימו אותנו במסיבת העיתונאים.

Shocking4U אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
אני מהמר שלא.
אני רוצה לראות אותו ואת יענקל’ה עומדים ואומרים אחרי שהסגל מוכן שהמטרה זה אליפות ושלזה הם מצפים.

ואם יהיה סגל מוכן וריאלי לאליפות?

חזיזוש אמר:
Shocking4U אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
אני מהמר שלא.

בוא נתעסק בדברים שיכולים לקרות

Shocking4U אמר:

זה מסוג הדברים שבן דור אומר מטעם עצמו. אלה הקלישאות שהוא זורק כל פעם כדי למלא זמן מסך.

לתת צ'אנס למה? אנחנו לא בונים לעתיד או משהו כזה. היעד היה ונשאר לבנות להישגים כאן ועכשיו.

בעניין בקסטר - רק אציין שחתימה שלו ממש לא אומרת שג'וש לא נשאר או שלא יגיע שוער אחר בנוסף לכיוף.

בקסטר סיפר על עצמו שבכל אחת מעונות ההשאלה שלו (גם להאל, גם לרוס קאונטי) הוא הגיע להתחרות עם שוער ראשון שכבר היה בקבוצה ושהוא אוהב את הסיטואציה הזו כי היא מוציאה ממנו את המיטב.

לדעתי במועדון הולכים על בקסטר מתוך המחשבה הזו, ועדיין תהיה דלת פתוחה לג'וש להאריך חוזה.

אליאור אמר:
Judokan אמר:
אליאור אמר:
מישהו רוצה לעשות התערבות שאצילי נשאר בסוף? מראש אני אומר שבגלל שהיחס הוא שהוא לא ישאר הפרס צריך להיות גבוה הרבה יותר אם הוא נשאר.

אתה רוצה להיות בצד שאומר שאצילי נשאר?
כי אם כן, אני לוקח את ההתערבות ומוכן לתת לך יחס של 4 ל-1 על מה שלא נתערב עליו סמנופף

תן לי יחס של 1 ל-10. מה זה 1 ל-4 אחרי שאל עין כבר הוציאה הודעה?

מצד שני, יש מיליון מקללים בפייסבוק.

1 ל-6 ואני מפסיד עליך :)

Nirgreen אמר:
לסבע יש סעיף שחרור לדובאי או רק לאיחוד וטורקיה?

דואבי זה איחוד האמירויות
יש לו סעיף יציאה על סך 250 אלף דולר לאיחוד האמירויות ולטורקיה (כל המועדונים במדינות האלה)

Apoc אמר:
Nirgreen אמר:

דואבי זה איחוד האמירויות
יש לו סעיף יציאה על סך 250 אלף דולר לאיחוד האמירויות ולטורקיה (כל המועדונים במדינות האלה)

אז אפשר לשכוח גם ממנו לדעתי.

חזיזוש אמר:
Shocking4U אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
אני מהמר שלא.

אז שאפו ענק ואני יותר מאשמח. אני רוצה לראות אותו עומד מול המצלמות אחרי שהסגל מושלם ביחד עם דגו ומצהיר על המטרות של הקבוצה. בעבר היה להם את בכר שזה גם מאמן וגם דובר וגם כל דבר שרק תרצה שיהיה. אני רוצה לשמוע מהמועדון מה המטרות לעונה הקרובה.

Judokan אמר:
בעניין בקסטר - רק אציין שחתימה שלו ממש לא אומרת שג'וש לא נשאר או שלא יגיע שוער אחר בנוסף לכיוף.

בקסטר סיפר על עצמו שבכל אחת מעונות ההשאלה שלו (גם להאל, גם לרוס קאונטי) הוא הגיע להתחרות עם שוער ראשון שכבר היה בקבוצה ושהוא אוהב את הסיטואציה הזו כי היא מוציאה ממנו את המיטב.

לדעתי במועדון הולכים על בקסטר מתוך המחשבה הזו, ועדיין תהיה דלת פתוחה לג'וש להאריך חוזה.
אני לא רואה שום מצב שג׳וש נשאר אם בקסטר חותם. למה שג׳וש יסכים להתחרות עם שוער בכיר אחרי 4 עונות כשהוא במילא כבר פוזל לכיוון חזרה לארה״ב? ואל תתן כדוגמא את משפתי כי זה לא שווה ערך מבחינת מעמד.

אותו הדבר לגבי בקסטר. זה דבר אחד להגיד אני אוהב תחרות ואני אתחרה בגאווה על העמדה שלי כשוער בצ׳מפיונשיפ וזה דבר אחד כשאתה ככדורגלן אנגלי ופרוספקט מצ׳לסי מגיע לישראל. אתה לא מגיע כדי להיות שוער שני. אחרת הוא כבר היה הולך לקבוצת תחתית בצ׳מפיונשיפ או קבוצות שרוצות לעלות ליגה מהליגה השלישית.

גם מבחינה תקציבית אני לא רואה אותם מחזיקים 2 שוערים בשכר גבוה.

חתימה של בקסטר = ג׳וש עוזב.

Apoc אמר:
Nirgreen אמר:

דואבי זה איחוד האמירויות
ולפי ליפקין ובן דור (תבחרו אם להאמין) הסעיף תקף עד סוף אוגוסט

Shocking4U אמר:

גיליתי את המכניקה בפורום:
ידיעה חדשותית אופטימית (״נחזק כל עמדה, נעמיד קבוצה חזקה״)- חירטוט של כתב x השקרן
ידיעה פסימית של אותו כתב- שליח האל הכתב x ירד מהשמיים ופיזר עלינו את האמת האלוהית

חזיזוש אמר:
Shocking4U אמר:

גיליתי את המכניקה בפורום:
ידיעה חדשותית אופטימית (״נחזק כל עמדה, נעמיד קבוצה חזקה״)- חירטוט של כתב x השקרן
ידיעה פסימית של אותו כתב- שליח האל הכתב x ירד מהשמיים ופיזר עלינו את האמת האלוהית
אני שונא את כל הכתבים באופן שווה

אין פה אפליה

אין בארץ אף
כתב ספורט אמין. הלוואי שהיה. בקבוצות בחו״ל שאני עוקב אחריהם יש tier system שנותנים לכתבים על פי אמינות ועל הרקורד שלהם בדיווחים על הקבוצה וככה אתה יודע
להתייחס בהתאם למה שאותו כתב אומר אבל לצערי בארץ זה לא יכול לעבוד כי אין פה כתב אחד שלא מחרטט להנאתו בשביל קליקים ואינטרסים. אין לנו דיוויד אורנסטיין כזה שמבחינתו השם שלו זה המוצר.

Judokan אמר:
אליאור אמר:
Judokan אמר:
אתה רוצה להיות בצד שאומר שאצילי נשאר?
כי אם כן, אני לוקח את ההתערבות ומוכן לתת לך יחס של 4 ל-1 על מה שלא נתערב עליו סמנופף

תן לי יחס של 1 ל-10. מה זה 1 ל-4 אחרי שאל עין כבר הוציאה הודעה?

מצד שני, יש מיליון מקללים בפייסבוק.

1 ל-6 ואני מפסיד עליך :)

רק 1 ל-10. אתה רוצה להגיד לי שהסיכוי הוא 9 אחוז אחרי שיצאה הודעה מאל עין? אם כבר זה יחס שהוא לטובתך וכולם פה יגידו לך את זה סכן

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה