Judokan
פסל מחוץ לאיצטדיון
Shocking4U אמר:אני לא רואה שום מצב שג׳וש נשאר אם בקסטר חותם. למה שג׳וש יסכים להתחרות עם שוער בכיר אחרי 4 עונות כשהוא במילא כבר פוזל לכיוון חזרה לארה״ב? ואל תתן כדוגמא את משפתי כי זה לא שווה ערך מבחינת מעמד.Judokan אמר:בעניין בקסטר - רק אציין שחתימה שלו ממש לא אומרת שג'וש לא נשאר או שלא יגיע שוער אחר בנוסף לכיוף.
בקסטר סיפר על עצמו שבכל אחת מעונות ההשאלה שלו (גם להאל, גם לרוס קאונטי) הוא הגיע להתחרות עם שוער ראשון שכבר היה בקבוצה ושהוא אוהב את הסיטואציה הזו כי היא מוציאה ממנו את המיטב.
לדעתי במועדון הולכים על בקסטר מתוך המחשבה הזו, ועדיין תהיה דלת פתוחה לג'וש להאריך חוזה.
אותו הדבר לגבי בקסטר. זה דבר אחד להגיד אני אוהב תחרות ואני אתחרה בגאווה על העמדה שלי כשוער בצ׳מפיונשיפ וזה דבר אחד כשאתה ככדורגלן אנגלי ופרוספקט מצ׳לסי מגיע לישראל. אתה לא מגיע כדי להיות שוער שני. אחרת הוא כבר היה הולך לקבוצת תחתית בצ׳מפיונשיפ או קבוצות שרוצות לעלות ליגה מהליגה השלישית.
גם מבחינה תקציבית אני לא רואה אותם מחזיקים 2 שוערים בשכר גבוה.
חתימה של בקסטר = ג׳וש עוזב.
קודם כל, זו שאלה של האלטרנטיבות של ג'וש, ובינתיים כמו בעונה שעברה הוא לא מצא כאלה. ההחתמה של בקסטר זו יוזמה שלנו כחלק מהאולטימטום שהוצב לו.
בלי אלטרנטיבה טובה בארה"ב בmls, אני מאמין שג'וש ירצה לחתום, גם אם זה אומר תחרות רצינית יותר ממשפתי.
מהצד של בקסטר, עם כל הכבוד למעמד שלו כפרוספקט מצ'לסי וזה, בסוף האל לא רצתה לממש עליו את האופציה וההצעה הכי טובה שלו זה רדינג בליג וואן.
ללכת לקבוצה שמבחינתו היא אלופה 3 שנים ברצף + נמצאת במוקדמות צ'מפיונס, עם הבטחה לדקות משמעותיות (נניח כשוער לאירופה ולגביע) עם החשיפה שנלווית לזה יכולה להתניע לו את הקריירה ולהיות שיקול משמעותי להגיע.
ואגב, זה לא להגיד "אתחרה על העמדה שלי בצ'מפיונשיפ". אלא להגיע לקבוצה שבה יש שוער מבוסס, בידיעה שהוא מתחיל כשוער שני וצריך לזכות באפודה. זה מה שהוא עשה כמה שנים ברצף.