• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אליאור אמר:
SaTla אמר:
Shocking4U אמר:
הם ״אופטימיים על רפאלוב״

אופטימיים זה מילת החלון לכל מי שלא חתם פה בסוף
אופטימיים שאצילי ישאר, וגם אבו פאני, וגם סבע, ויממשו את האופציה על דילן

גם על אברג'ל הם היו אופטימיים.

את אברגל הכחשתי
מאמין שהוא סתם זיין תמוח בשביל חוזה חדש

״אופטימיים״ ו-״פסימיים״ אלו דברים של כתבים שאין להם מידע קונקרטי ומנסים לקרוא את המפה באמירות עמומות של המועדון. ככה אמירה כמו ״נראה אם סבע יסכים להישאר פה״ תהפוך ל-״במועדון פסימיים לגבי סבע״ ו-״אנחנו בקשר עם לורן בנוגע לחתימה שלו כאן״ תהפוך ל-״במועדון אופטימיים לגבי אברג׳ל״.

ברק.י אמר:
״אופטימיים״ ו-״פסימיים״ אלו דברים של כתבים שאין להם מידע קונקרטי ומנסים לקרוא את המפה באמירות עמומות של המועדון. ככה אמירה כמו ״נראה אם סבע יסכים להישאר פה״ תהפוך ל-״במועדון פסימיים לגבי סבע״ ו-״אנחנו בקשר עם לורן בנוגע לחתימה שלו כאן״ תהפוך ל-״במועדון אופטימיים לגבי אברג׳ל״.

אבל כולם בכל האתרים רושמים את זה כל הזמן, אז זה נראה קצת מוזר לא?
כאילו זה מגיע ממערך הדוברות של הקבוצה
או שסתם הם מעתיקים אחד מהשני או שיש קנוניה של כתבים?

Smurk אמר:
גולדשטיין מדווח על מגעים עם קנדיל

עלה גם בוואן
לא מבין את ההיגיון, לא אמרו שאלימלך? ומה עם מאיר?

וואלה אין לי בעיה עם זה בכלל. הוא אחלה שחקן לדעתי וטוב יותר מרז, אולי גם יפתיע אין לדעת ויהיה המגן הבכיר לקראת העונה הבאה ויחסוך לנו מקום של זר. (דניאל מסיים חוזה)

נראה לי ספין של סוכן העלות את המחיר שלו, בשום תרחיש הגיוני אין לנו מה להביא מגן ימני, העמדה הכי עמוסה אצלינו עם שני צעירים מבטיחים.

Apoc אמר:
Smurk אמר:

עלה גם בוואן

רז די סיים את הסיפור שלו פה. למרות שהוא סוג של משומר 2. אחד ששורד כל החתמה שמביאים לו על הראש.

Hulk אמר:
נראה לי ספין של סוכן העלות את המחיר שלו, בשום תרחיש הגיוני אין לנו מה להביא מגן ימני, העמדה הכי עמוסה אצלינו עם שני צעירים מבטיחים.

הגיוני האמת. אבל רק צעיר אחד מבטיח

Hulk אמר:

זה היה ספין אם היה רשום באתרים "מועמד"
רשום בכמה אתרים במקביל שהוא "במשא ומתן עם מכבי חיפה" אז זה לא ספין לצערי

Kaka אמר:
Apoc אמר:
Smurk אמר:

עלה גם בוואן

רז די סיים את הסיפור שלו פה. למרות שהוא סוג של משומר 2. אחד ששורד כל החתמה שמביאים לו על הראש.

אין לו חוזה עד סוף עונה הבאה?
ומה עם אלימלך?

Hulk אמר:

פיינגולד בלי חוזה והוא לא יחתום אם לא יתנו לו דקות בבוגרים. אלימלך חוזר אבל אולי מעדיפים מגן מנוסה יותר. רז לא אמור להמשיך.

רץ עכשיו בוואטסאפ שהחתימה של רפאלוב כמעט נפלה בשישי על זה שהוא ביקש מדגו להיות שחקן הרכב והוא לא הסכים

Smurk אמר:
Hulk אמר:

הגיוני האמת. אבל רק צעיר אחד מבטיח
אני מחזיק גם מאלימלך

Kaka אמר:
קנדיל זה רכש חרא

זה אחלה רכש של מגן ישראלי לספסל. טוב בכמה רמות מרז מאיר
דניאל לא נהיה צעיר מיום ליום ובלי קשר ראינו כמה קשה השנה לסמוך על רז מאיר בהרבה משחקים, ברמה שהעדיפו לאלתר שחקנים אחרים לעמדה הזאת

העיקר אמרו שדגו יתן הזדמנויות לצעירים
אפילו בתור מגן ימני מחליף מביאים לפה את קנדיל הבינוני במקום לתת לצעירים להשתלב בסגל
אני לא מבין את זה, אלא אם כן סונדגרן הולך במהלך בזק מפתיע מה שלא באמת יקרה

Apoc אמר:
Hulk אמר:

זה היה ספין אם היה רשום באתרים "מועמד"
רשום בכמה אתרים במקביל שהוא "במשא ומתן עם מכבי חיפה" אז זה לא ספין לצערי
בוואן רשום רק מועמד

Apoc אמר:
Kaka אמר:
Apoc אמר:
עלה גם בוואן

אין לו חוזה עד סוף עונה הבאה?
ומה עם אלימלך?
רז עם חוזה אבל אני מבין שלא מעוניינים שיישאר.
אלימלך חוזר ויתחיל את האימונים עם הקבוצה.

Kaka אמר:
Hulk אמר:

פיינגולד בלי חוזה והוא לא יחתום אם לא יתנו לו דקות בבוגרים. אלימלך חוזר אבל אולי מעדיפים מגן מנוסה יותר. רז לא אמור להמשיך.

מעדיף שייתנו לפיינגולד דקות בוגרים מאשר לקנדיל, הרווח שיצא לנו מזה הרבה יותר גדול.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה