• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Hulk אמר:
Smurk אמר:
Hulk אמר:
נראה לי ספין של סוכן העלות את המחיר שלו, בשום תרחיש הגיוני אין לנו מה להביא מגן ימני, העמדה הכי עמוסה אצלינו עם שני צעירים מבטיחים.

הגיוני האמת. אבל רק צעיר אחד מבטיח
אני מחזיק גם מאלימלך
רק אלימלך שחקן מכבי חיפה

Hulk אמר:
Kaka אמר:
Hulk אמר:
נראה לי ספין של סוכן העלות את המחיר שלו, בשום תרחיש הגיוני אין לנו מה להביא מגן ימני, העמדה הכי עמוסה אצלינו עם שני צעירים מבטיחים.

פיינגולד בלי חוזה והוא לא יחתום אם לא יתנו לו דקות בבוגרים. אלימלך חוזר אבל אולי מעדיפים מגן מנוסה יותר. רז לא אמור להמשיך.

מעדיף שייתנו לפיינגולד דקות בוגרים מאשר לקנדיל, הרווח שיצא לנו מזה הרבה יותר גדול.

תתחיל מלתת לו חוזה

Smurk אמר:
Hulk אמר:
Kaka אמר:
פיינגולד בלי חוזה והוא לא יחתום אם לא יתנו לו דקות בבוגרים. אלימלך חוזר אבל אולי מעדיפים מגן מנוסה יותר. רז לא אמור להמשיך.

מעדיף שייתנו לפיינגולד דקות בוגרים מאשר לקנדיל, הרווח שיצא לנו מזה הרבה יותר גדול.

תתחיל מלתת לו חוזה

הוא יישאר, הוא סתם מנסה למנף את הטורניר שנתן כדי לקבל חוזה טוב יותר והבטחה לדקות משמעותיות.

Apoc אמר:
ברק.י אמר:
״אופטימיים״ ו-״פסימיים״ אלו דברים של כתבים שאין להם מידע קונקרטי ומנסים לקרוא את המפה באמירות עמומות של המועדון. ככה אמירה כמו ״נראה אם סבע יסכים להישאר פה״ תהפוך ל-״במועדון פסימיים לגבי סבע״ ו-״אנחנו בקשר עם לורן בנוגע לחתימה שלו כאן״ תהפוך ל-״במועדון אופטימיים לגבי אברג׳ל״.

אבל כולם בכל האתרים רושמים את זה כל הזמן, אז זה נראה קצת מוזר לא?
כאילו זה מגיע ממערך הדוברות של הקבוצה
או שסתם הם מעתיקים אחד מהשני או שיש קנוניה של כתבים?

אני פשוט חושב שהם לא יודעים כלום וזה בולט כבר כמה חלונות. ברור שהמועדון בוחר איך להתנסח מולם (בחלק מהפעמים, תלוי מי המקורות שלהם), אבל אנחנו רואים שהם לא מחזיקים במידע, אלא רק ב-״תחושות״.

לא סתם הם יודעים דברים משמעותיים יותר על אצילי, פאני ורפאלוב (שמנהלים מו״מים דרך התקשורת), אבל בנוגע לג׳וש, סבע ואברג׳ל (שחקנים שלסוכנים שלהם יש אינטרס לא להוציא מידע כרגע או שלכתבים אין מקורות לגביהם) אנחנו רואים בעיקר הערכות של המועדון.

Hulk אמר:
Smurk אמר:
Hulk אמר:

תתחיל מלתת לו חוזה

הוא יישאר, הוא סתם מנסה למנף את הטורניר שנתן כדי לקבל חוזה טוב יותר והבטחה לדקות משמעותיות.

הוא לא רצה לחתום על החוזה עוד לפני הטורניר.

בואון מפרסמים שרפאלוב בדרך לחתימה.

קנדיל זה שחקן שיושב בול על המערך של שלושה בלמים כשחקן כנף ואני מניח שזה הסיפור פה.

אני לא אתפלא אם הם הולכים חזק לכיוון הזה של שלושה בלמים ואז סונדגרן יתפקד באופן קבוע כבלם וחזיזה וקנדיל יתפסו נניח את כל הקו.

מה שמוזר זה שגם לגבי אלימלך טוענים שהוא שחקן קלאסי לקו ב3 בלמים, אז למה לא ללכת עליו?

KevinDurant אמר:

קנדיל זה שחקן שיושב בול על המערך של שלושה בלמים כשחקן כנף ואני מניח שזה הסיפור פה.

אני לא אתפלא אם הם הולכים חזק לכיוון הזה של שלושה בלמים ואז סונדגרן יתפקד באופן קבוע כבלם וחזיזה וקנדיל יתפסו נניח את כל הקו.

מה שמוזר זה שגם לגבי אלימלך טוענים שהוא שחקן קלאסי לקו ב3 בלמים, אז למה לא ללכת עליו?

שכחת את קורנו.

Hulk אמר:
Smurk אמר:
Hulk אמר:

הגיוני האמת. אבל רק צעיר אחד מבטיח
אני מחזיק גם מאלימלך

התקפית הוא אחלה ממש, אבל הגנתית הוא התקשה גם בלאומית. עדיף שיעשה עוד עונה בליגת העל.

אם מביאים את קנדיל ולא משאירים את פיינגולד ונותנים דקות לאלימלך, הקרדיט שהיה לי לאלברמן נגמר מהלך כלכך מטומטם.

KevinDurant אמר:

אני גם חושב שזה הכיוון ולכן גם דובר על מגן-בלם (בלטקסה) ורוצים את רפאלוב. יהיה לנו מגן הגנתי ומגן התקפי (קורנו ובלטקסה, דניאל וקנדיל) בכל כנף, בנוסף לחזיזה וסוף שיכולים לשחק ויינגבקים.

ברק.י אמר:
KevinDurant אמר:

אני גם חושב שזה הכיוון ולכן גם דובר על מגן-בלם (בלטקסה) ורוצים את רפאלוב. יהיה לנו מגן הגנתי ומגן התקפי (קורנו ובלטקסה, דניאל וקנדיל) בכל כנף, בנוסף לחזיזה וסוף שיכולים לשחק ויינגבקים.

חד משמעית זה הכיוון, זה כבר יותר מדי ברור בשביל להתעלם

בוואן מפרסמים ששבאב אל האלי מעוניינת בסבע

קנדיל לא יותר טוב מרז מאיר.
שחקן גרוע, מקווה שלא יעשו את המהלך המטוטמם הזה.
שלא נדבר על עילאיי פיינגולד שגם צריך לקבל צ'אנס.

onn אמר:

הלך עלינו.
שישחררו את שרי ופיירו אם ככה אין ברירה.
לבנות את כל הקישור וההתקפה מחדש.

בירקי אמר:
אפשר לקפל לשנים הקרןבות אם דיא הולך

זה לא רק דיא זה גם אצילי שהלך.
שניהם זה יותר מידי הוציאו לנו את כל העוקץ והאיכות בהתקפה.
כרגע אין לנו מספיק איכות צריך שחקן שובר שיוויון דחוף.

הרבה חדשות היום
סבע בדרך לשבאב אל האלי של פלאניץ'

Daniel123 אמר:
onn אמר:

הלך עלינו.
שישחררו את שרי ופיירו אם ככה אין ברירה.
לבנות את כל הקישור וההתקפה מחדש.
אין אתה בחיים לא תתחבר למציאות.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה