GKagelmacher
מכונת תארים
הלוואי שהצהבת יקחו את גאנדלמן
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
dyarok אמר:אשכרה יש דברים שקשה לי להבין...
צריך בערך 10 שחקנים כדי למלא את החסר על אלה שעזבו - החל מכוכבים, דרך שחקני הרכב וכלה בשחקני סגל, ומדברים פה על לשחרר עוד אחד, הלב, הנשמה והמנהיג, שחקן שכל עונה נותן מספרים דו-ספרתיים של שערים ובישולים, ומחבר את מה שהיתה הקבוצה.
רפאלוב חובת ההוכחה עליו שהוא יהיה גורם מחבר בחדר ההלבשה - לא היה פה 12 שנים, לא ברור מה נקבל ממנו מקצועית וחברתית.
הטענה ששרי מתבגר "וסביר" שתהיה ירידה היא ספקולציה גדולה.
ייתכן וירד במספרים אבל צריך לקחת בחשבון מי ישחק לידו ומה המאמן מסוגל לתת.
כבר היו לו לא מעט מסירות לגול שהנגרים מקדימה בזבזו ברשלנות, אלה החיים.
שינוי של 2-3 שחקנים זו מכה לקבוצה, אבל כ-10 שחקנים חדשים? מה נראה לכם, זה מנג'ר? העתק, הדבק ורוץ?
Nirgreen אמר:חייב להתחרה על כל שחקן ישראלי בעקבות גל העזיבות הצפוי.
מציע לסגל סכום כסף מכובד על גנלדמן
אליאור אמר:Nirgreen אמר:חייב להתחרה על כל שחקן ישראלי בעקבות גל העזיבות הצפוי.
וגם לאיוס ודוידה.
צריך להביא ישראלים שיש להם סיכוי לפרוץ. אין משהו אחר וטוב יותר.
The real Tsepo אמר:אליאור אמר:Nirgreen אמר:חייב להתחרה על כל שחקן ישראלי בעקבות גל העזיבות הצפוי.
וגם לאיוס ודוידה.
די עם לאיוס ודוידה. לא ראיתי מהם שום דבר חוץ מ2-3 היילייטס חרושים. אם הולכים על חוסר ניסיון לחלוטין מעדיף לתת לחאליילי וסוף
David אמר:כנראה הולכים על קשר אחורי בלי קשר להחלטה של דיע סבע
The real Tsepo אמר:אליאור אמר:Nirgreen אמר:חייב להתחרה על כל שחקן ישראלי בעקבות גל העזיבות הצפוי.
וגם לאיוס ודוידה.
די עם לאיוס ודוידה. לא ראיתי מהם שום דבר חוץ מ2-3 היילייטס חרושים. אם הולכים על חוסר ניסיון לחלוטין מעדיף לתת לחאליילי וסוף
די לתת ידיעות ממנו, זה בדיחה.אליאור אמר:הסלב כותב שמחר קנדיל עשוי להגיע לבדיקות רפואיות.
בלטקסה ומורגן גם על הכוונת ויש ניסיון לצרף את דוידה.
לא, הוא פשוט למד לערוך פוסטים הקיץ. גל שני וחמישי אני מוצא אותו עורך פוסטים ומצלם מסך שהוא אמר ראשון, קרה עם בקסטר ויקרה גם עם שחקנים אחרים.Smurk אמר:אני מדמיין או שהסלב שיפר במעט את אחוזי האמינות שלו?
Nirgreen אמר:David אמר:כנראה הולכים על קשר אחורי בלי קשר להחלטה של דיע סבע
מחכים להחלטה שלו
GreenGlory אמר:די לתת ידיעות ממנו, זה בדיחה.אליאור אמר:הסלב כותב שמחר קנדיל עשוי להגיע לבדיקות רפואיות.
לא, הוא פשוט למד לערוך פוסטים הקיץ. גל שני וחמישי אני מוצא אותו עורך פוסטים ומצלם מסך שהוא אמר ראשון, קרה עם בקסטר ויקרה גם עם שחקנים אחרים.Smurk אמר:אני מדמיין או שהסלב שיפר במעט את אחוזי האמינות שלו?
לא יודע ולא בטיח.
KevinDurant אמר:בוא נעשה ככה.
כל מי שנגד שרי ורפאלוב
*מקצועית*
אם הם חותמים במכבי ת''א, אתם סבבה עם זה?
זה המבחן שלי
David אמר:Nirgreen אמר:David אמר:כנראה הולכים על קשר אחורי בלי קשר להחלטה של דיע סבע
מחכים להחלטה שלו
לא מחכים לשום החלטה הולכים על קשר אחורי
אני לא מדבר על הידיעה של קנדיל בגדול, הוא לרוב מפרסם ביחד עם הכתבים או לפני טיפה ואז אומר הינה אמרתי לכם אחרי שהם אישרו את זה והעיקר רק יורד עליהם.Smile אמר:GreenGlory אמר:די לתת ידיעות ממנו, זה בדיחה.אליאור אמר:הסלב כותב שמחר קנדיל עשוי להגיע לבדיקות רפואיות.
לא יודע ולא בטיח.
גם גולדשטיין פרסם על קנדיל
כנראה שיש דברים בגו
מעדיף אותו בכל יום על רז מאיר
קאקא תחתים כבר את סבע, שיילחמו עליו. זה שחקן של עונה.Kaka אמר:David אמר:Nirgreen אמר:מחכים להחלטה שלו
לא מחכים לשום החלטה הולכים על קשר אחורי
קניאס אמר?