• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
dyarok אמר:
אליאור אמר:
כל ההחתמות עד עכשיו חוץ משל בקסטר אלה החתמות רוחב. כל העזיבות לעומת זאת אלה עזיבות שפוגעות באיכות. אני מאוד מקווה שההחתמות האלו לא נעשות בלית ברירה וכי אין משהו אחר שמצליחים לעשות בינתיים.
אל תדאג - ישווקו לנו את רפא כהחתמה האיכותית של הקיץ.

הם כבר עכשיו עושים את זה באתרי הספורט השונים למיניהם.

Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:
מי כבר יכול להגיע? יש לך עמדה אחת של זר פנויה ואין ישראלים. אין שחקנים שיגיעו ויהפכו את מאזן הכוחות מהעובדה שנחלשת משמעותית

קודם כל בוא נראה אם באמת סבע עוזב. כי הוא היחיד שבסימן שאלה.
אבל קח סיטאוציה שבה הוא נשאר, מחתימים קשר 6 איכותי למרכז המגרש, את בלטקסה שיסגור את עמדת הבלם/מגן שמאל, ועוד קשר ישראלי/יהודי לאמצע.
זה יהיה כל כך חלון רע מבחינתך? לדעתי לא.
לדעתי כל חלון שבו איבדת את אצילי הוא חלון שנחלשת בו. השאלה היא רק בכמה אתה
נחלש. אצילי זה שחקן ההכרעה ושובר השיוויון הכי טוב שהיה בליגה מאז זהבי בשיאו.

וסבע אני די משוכנע שיעזוב ואז כבר כן ממש נחלשת.

אנחנו מבינים שאין תחליף לאצילי, ואת החור שנוצר יצטרכו אחרים להשלים.
אני למשל מאוד מצפה משורא להיות יותר משמעותי ממה שחושבים. אני חשוב שלא מספיק מעריכים אותו, ולדעתי הוא חיזוק לעמדת החלוץ שכרגע היא בינונית.
מחליף לשרי לא בדיוק היה בעונה שעברה, וליאור זה שדרוג לעומת הכלום שהיה (ולא, סבע לא בא על תקן המחליף של שרי).
קנדיל>רז
גוש=בקסטר
דילן>בלטקסה/בלם יהודי
שורא>ניקי+שהר

שוב, לא נעשה את הסיכומים האלה כרגע. נצטרך לראות איך הסגל מתגבש, אבל אני לא חושב שצריך להסתכל על זה ברמת ''אם אצילי הולך אוטומטית אתה בוודאות פחות טוב מהעונה שעברה''.

אני גם רוצה להזכיר לכם שבעונה שעברה עד השפן של ברק עם החלק ההתקפי המשוגע (והמפוקר) שיחקנו המון פעמים משחקים שבלוניים כולל אצילי וכולל כל הכוכבים, ובחלק מהמשחקים גנבנו נקודות, עם המון מזל.
אז כן, הרענון הזה באיזה שהוא מקום הוא יכול להיות חיובי. אם הייתי מעדיף את הרענון כשאצילי בקבוצה? ברור. מי לא?

בקיצור, לא צריך לפחד משינויים. הכל שאלה של מה האלטרנטיבות. וכרגע אנחנו עוד לא יודעים מה הם.

מי שחושב שהתחזקנו או לא נחלשו בחלון בו איבדנו את אצילי, פאני ודילן (ובכר) משקר לעצמו.

אגב יפה שהאחים קצב מוכיחים את התיאוריה שלי ומנסים לפרק את מכבי חיפה בחלון הזה

Smurk אמר:
מי שחושב שהתחזקנו או לא נחלשו בחלון בו איבדנו את אצילי, פאני ודילן (ובכר) משקר לעצמו.

מי ששופט את זה לפני שראה מי בא במקום (מדבר על שחקנים כרגע) אז הוא סתם פסימיסט שנהנה לצעוק שהכל חרא.

רק מכבי אמר:
Smurk אמר:

מי ששופט את זה לפני שראה מי בא במקום (מדבר על שחקנים כרגע) אז הוא סתם פסימיסט שנהנה לצעוק שהכל חרא.

לא שפטתי עדיין אבל אני מתחיל לשמוע גניבות דעת שלא מדובר באבידות גדולות או משהו בסגנון וזה פשוט מביך.

Smurk אמר:

ברור שנחלשנו משמעותית. אין שאלה בכלל.
גם בתסריט הכי טוב שבו אנחנו מביאים את הישראלים הכי טובים שפנויים נחלשנו, וכרגע "ההחתמה הנוצצת" שלנו היא רפאלוב. פשוט מביך.

רק מכבי אמר:
סתם דיווח אגבי, קרסו שפורסם שרצינו, כנראה בדרך לכוכב ובכר.

כי בכר רצה אותו. רק מראה מה השאיפות של בכר היו פה לעומת עכשיו. נוח להם שהוא לא פה

אגב כל פרסום של בן דור על סבע תדעו שזה בא ישירות מהקצבים. הוא שופר שלהם.

greenguy אמר:
רק מכבי אמר:

כי בכר רצה אותו. רק מראה מה השאיפות של בכר היו פה לעומת עכשיו. נוח להם שהוא לא פה

ברור.

greenguy אמר:
רק מכבי אמר:

לא שחקן ריאלי ואין מה להשוות. 10 רמות מעל פיירו

אתם חייבים להפסיק עם השליליות הזאת זה מביך

KevinDurant אמר:
greenguy אמר:
רק מכבי אמר:

זה לא משנה את העובדה שהרבה יותר נוח להם עם דגו מאשר עם בכר.

נוצר פה קטע כאילו בכר הוא זה שמחפש את השחקנים והוא זה שבוחר אותם.
את השחקנים מביאים הצוות של אלברמן, הבחירה היא משותפת. לא יביאו שחקן שלא מוסכם ע״י שניהם. אם בכר רצה את קרסו זה כי הסקאוטים הביאו לו את השם.

Kaka אמר:
את השחקנים מביאים הצוות של אלברמן, הבחירה היא משותפת. לא יביאו שחקן שלא מוסכם ע״י שניהם. אם בכר רצה את קרסו זה כי הסקאוטים הביאו לו את השם.

איך זה סותר משהו ממה שנרשם למעלה?

KevinDurant אמר:
greenguy אמר:
רק מכבי אמר:

די די,גם על פיירו אמרתם את זה והוא שכנע אותו לבוא.
בסוף זה מראה שהוא כן היה דופק על שולחנות וזאת עובדה שהעונה לא רצו להוציא הרבה כסף. פסימי אופטימי זה לא משנה,יש עובדות בשטח

Kaka אמר:

ברור. שם כסף שהוא שברק לא ידע מי זה עד לפני שהצוות פה שם את השם של השולחן. השחקן הזר היחיד שקשור באופן מהותי לבכר זה פלאניץ' ששיחק מול בכר וב''ש.
(לכן גם הם היו כל כך קשורים).

קרסו לא היה נוחת פה כי הוא הולך לקבל סדר גודל של 750 א' יורו בכוכב.

אליאור אמר:
Kaka אמר:

איך זה סותר משהו ממה שנרשם למעלה?

אני מדבר בכללי על זה שאנשים מקשרים כל דבר לבכר כאילו הוא היה אל פה.
קרסו ירד מהפרק עוד כשבכר אימן פה, זה חלוץ שהוא גדול בכמה רמות על הליגה הזאת. די עם תיאוריות הקונספירציה שלכם.

Kaka אמר:

אין דבר כזה שחקן שהגיע ובכר לא אישר

greenguy אמר:
KevinDurant אמר:
greenguy אמר:

די די,גם על פיירו אמרתם את זה והוא שכנע אותו לבוא.
בסוף זה מראה שהוא כן היה דופק על שולחנות וזאת עובדה שהעונה לא רצו להוציא הרבה כסף. פסימי אופטימי זה לא משנה,יש עובדות בשטח
מי אמר על פיירו שהוא לא ריאלי?

קראסו שחקן של מיליון יורו שכר עם ביקוש הרבה יותר גדול מפיירו, מה יש להשוות?

באיזה חלון לא רצו להוציא הרבה כסף? אני לא מבין על מה אתם מדברים באמת

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה