• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
greenguy אמר:
כי בכר רצה אותו. רק מראה מה השאיפות של בכר היו פה לעומת עכשיו. נוח להם שהוא לא פה
לא שחקן ריאלי ואין מה להשוות. 10 רמות מעל פיירו

אתם חייבים להפסיק עם השליליות הזאת זה מביך

זה לא משנה את העובדה שהרבה יותר נוח להם עם דגו מאשר עם בכר.

אני בטוח ששחר התבאס נורא מהמיליונים שנכנסו מאירופה בגלל הדרישות של בכר.
או שאלברמן בכה מבפנים על ההישגים המקצועיים שסידרו לו יופי של מעמד.

באמת שאתם חייבים לשחרר מקונספירציות לפעמים. לשחר ובכר היה הכי נוח עם מאמן שהביא להם הישגים אדירים ושהייתה להם תחושה שהם יכולים לסמוך עליו.
אני בטוח ששניהם היו רצים להחתים אותו לעוד עונה בלי שאלות בכלל.

בכר רצה את החוויה האירופית ואמר את זה בכל הזדמנות. ולמד את הלקח שלו מכמה מהר הוא איבד מומנטום בעונה כושלת אחרי שלוש אליפויות בבאר שבע. זו הסיבה היחידה לעזיבה שלו

greenguy אמר:
KevinDurant אמר:
greenguy אמר:
כי בכר רצה אותו. רק מראה מה השאיפות של בכר היו פה לעומת עכשיו. נוח להם שהוא לא פה

די די,גם על פיירו אמרתם את זה והוא שכנע אותו לבוא.
בסוף זה מראה שהוא כן היה דופק על שולחנות וזאת עובדה שהעונה לא רצו להוציא הרבה כסף. פסימי אופטימי זה לא משנה,יש עובדות בשטח

מאיפה החרטא הזו? בכר לא שכנע את פיירו לבוא. זו הייתה עבודה של אלברמן להחתים אותו, לא חושב שבכר דיבר איתו לפני שחתם.

Kaka אמר:
אליאור אמר:
Kaka אמר:
נוצר פה קטע כאילו בכר הוא זה שמחפש את השחקנים והוא זה שבוחר אותם.
את השחקנים מביאים הצוות של אלברמן, הבחירה היא משותפת. לא יביאו שחקן שלא מוסכם ע״י שניהם. אם בכר רצה את קרסו זה כי הסקאוטים הביאו לו את השם.

איך זה סותר משהו ממה שנרשם למעלה?

אני מדבר בכללי על זה שאנשים מקשרים כל דבר לבכר כאילו הוא היה אל פה.
קרסו ירד מהפרק עוד כשבכר אימן פה, זה חלוץ שהוא גדול בכמה רמות על הליגה הזאת. די עם תיאוריות הקונספירציה שלכם.

אין לזה רלוונטיות אם הדוגמה על קראסו היא נכונה או לא, ואני מסכים שהיא לא.
השורה התחתונה היא שעל דגו הרבה יותר קל להחליט מאשר עם בכר.

בוא נראה כמה כסף ישקיעו בקשר האחורי. יש מצב מסיימים פה חלון עם רווח של סביבות 4 מיליון יורו נקי רק על דמי העברה בלי לקחת בחשבון את החוזים שהם חסכו

״הכסף שחסכנו על הצוות ילך לשחקנים״

חייב להגיד שאני לפחות הייתי משוכנע שאם בכר נשאר פה הוא מתרסק בעונה הרביעית, כל הסימנים במהלך העונה החולפת הראו את זה.
לכן כשעזב אמרתי שזה כנראה צעד חיובי בשבילו ובשבילנו ויוכל ככה לחזור לפה בראש מורם בעתיד וכו'.
לא חשבתי שהמחליף שלו יהיה מסאי דגו.
אבל כן זה לא סותר את זה שאני עדיין חושב שאם היה נשאר היינו מתרסקים.
זה רק ממחיש כמה ההתרסקות שצפויה לנו בעונה הקרובה עם דגו ובלי השחקנים המובילים תהיה גדולה עוד מעבר לכל הציפיות.

אוהדי בית"ר טוענים שאנחנו לא מוכנים לשחרר את דהן כרגע, הייתם בונים עליו?

Judokan אמר:
greenguy אמר:
KevinDurant אמר:

בסוף זה מראה שהוא כן היה דופק על שולחנות וזאת עובדה שהעונה לא רצו להוציא הרבה כסף. פסימי אופטימי זה לא משנה,יש עובדות בשטח

מאיפה החרטא הזו? בכר לא שכנע את פיירו לבוא. זו הייתה עבודה של אלברמן להחתים אותו, לא חושב שבכר דיבר איתו לפני שחתם.
בכר דיבר עם פיירו לפני שחתם, פיירו אמר את זה. הוא גם אמר שזה גרם לו לבוא

Jerry אמר:
אוהדי בית"ר טוענים שאנחנו לא מוכנים לשחרר את דהן כרגע, הייתם בונים עליו?
לא. בלם חלש. הדבר היחיד שטוב בו זה שיש לו כדורים ארוכים טובים

Jerry אמר:
Kaka אמר:
נוצר פה קטע כאילו בכר הוא זה שמחפש את השחקנים והוא זה שבוחר אותם.
את השחקנים מביאים הצוות של אלברמן, הבחירה היא משותפת. לא יביאו שחקן שלא מוסכם ע״י שניהם. אם בכר רצה את קרסו זה כי הסקאוטים הביאו לו את השם.

אין דבר כזה שחקן שהגיע ובכר לא אישר

נו ומה אמרתי...

Smurk אמר:
Judokan אמר:
greenguy אמר:

מסתבר שלא כולם מושלמים. אפילו לא בכר.

Shocking4U אמר:
בוא נראה כמה כסף ישקיעו בקשר האחורי. יש מצב מסיימים פה חלון עם רווח של סביבות 4 מיליון יורו נקי רק על דמי העברה בלי לקחת בחשבון את החוזים שהם חסכו

1.5 פאני
0.5 בכר
2 אצילי

תוסיפו לזה את החוזים שנחסכים על השחקנים האלה ועל הצוות של בכר ויענקלה ועוזי עושים אחלה קופה

Judokan אמר:
אליאור אמר:
KevinDurant אמר:

זה לא משנה את העובדה שהרבה יותר נוח להם עם דגו מאשר עם בכר.

אני בטוח ששחר התבאס נורא מהמיליונים שנכנסו מאירופה בגלל הדרישות של בכר.
או שאלברמן בכה מבפנים על ההישגים המקצועיים שסידרו לו יופי של מעמד.

באמת שאתם חייבים לשחרר מקונספירציות לפעמים. לשחר ובכר היה הכי נוח עם מאמן שהביא להם הישגים אדירים ושהייתה להם תחושה שהם יכולים לסמוך עליו.
אני בטוח ששניהם היו רצים להחתים אותו לעוד עונה בלי שאלות בכלל.

בכר רצה את החוויה האירופית ואמר את זה בכל הזדמנות. ולמד את הלקח שלו מכמה מהר הוא איבד מומנטום בעונה כושלת אחרי שלוש אליפויות בבאר שבע. זו הסיבה היחידה לעזיבה שלו

Shocking4U אמר:
Shocking4U אמר:

1.5 פאני
0.5 בכר
2 אצילי

תוסיפו לזה את החוזים שנחסכים על השחקנים האלה ועל הצוות של בכר ויענקלה ועוזי עושים אחלה קופה

השקר הגדול הוא שמראש לא היו שחקנים להשקיע עליהם. אולי חוץ מאלו שהיו פה וכבר אינם...

Shocking4U אמר:
Shocking4U אמר:

1.5 פאני
0.5 בכר
2 אצילי

אחי אנחנו בפלוס של יותר מ30 מיליון יורו במאזן מתחילת עונה שעברה
גם אם ירכשו עכשיו את צ'אבי סימונס מPSV אנחנו במאזן חיובי

Smurk אמר:
Judokan אמר:
greenguy אמר:

יש לך מקור לזה?

Judokan אמר:
Smurk אמר:
Judokan אמר:

יש לך מקור לזה?

https://www.israelhayom.co.il/sport/israeli-soccer/article/14086690?utm=rm&amp=1

שאלה פילוסופית -
אם עכשיו שהוא משוחרר מליאז', מכבי חיפה תלך על דוידה בחינם - האם אותם אנשים שאמרו שצריך להחתים את דוידה יתלוננו שזה רכש גרוע ושרק חוסכים כסף?

Judokan אמר:
שאלה פילוסופית -
אם עכשיו שהוא משוחרר מליאז', מכבי חיפה תלך על דוידה בחינם - האם אותם אנשים שאמרו שצריך להחתים את דוידה יתלוננו שזה רכש גרוע ושרק חוסכים כסף?
הכסף הגדול צריך ללכת על שחקנים שוברי שיוויון. אף אחד לא מתלונן על זה שמביאים שחקן טוב חופשי אלא על זה שלא משקיעים כסף משמעותי בזר כמחליף לאצילי או בקשר אחורי.

ובזה שהדבר היחיד בערך ששחר הבטיח כסוכריית פיצוי על דגו זה שהכסף יושקע בשחקנים ובינתיים הם רק חסכו כסף

לא מבין מה הקשר לקונספירציה,פיירו סיפר שבכר דיבר איתו ישירות ושיכנע אותו להגיע,זה בוודאי מראה על כוח של מאמן וזה גם ידוע שהוא היה דורש חיזוק כל חלון וגם קיבל.
אף אחד לא אומר שאם היה נשאר אולי היה נכשל,העובדות אומרות שכרגע אנחנו חוסכים,זה בכלל לא קשור למה שכתבתם. אם לכם סבבה העונה הפיננסית הזאת ומשתיקים אתכם עם רפאלוב,זאת בעיה שלכם. לי זה מראה סימנים לא טובים של קבוצה שהולכת אחורה וכל הצעדים מראים על זה שזה לא הולך לכיוון חיובי לפחות מבחינתי.
הלוואי ואני טועה ודגו ישתיק את האמאמא שלי עם אליפות ובתים בקונפרנס ואני המאושר באדם. לצערי אני מלווה את הקבוצה 30 שנה,מה שקורה הקיץ הזה לא מראה משהו חיובי. מצטער אם זה שונה משאר הדעות פה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה