• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אליאור אמר:
רק מכבי אמר:
Jerry אמר:
תמיד כדורגלנים טסים למדריד כדי לקבל חוות דעת מיוחדת מאיזה ד"ר לא? זכור לי משהו כזה. בכל מקרה ברור שמשהו שם לא בסדר

אדוני חסר ידע כנראה. יש במדריד כמה מהרופאים המומחים הטובים בעולם. זלזול ללא ידע הוא גובל בטמטום.

שוב, בכלל לא בטוח שזה המקרה.

אם האימונים מתחילים, והוא חתם? אז למה הוא לא פה?
ההסבר היחיד שהוא חיובי זה סידורים של עניינים לקראת העלייה ומעבר של מרכז החיים.

זה הסבר מאוד לא סביר כי הוא אנגלי. איזה סידורים יש לו לעשות במדריד?
יכול להיות שטס לכמה ימים לחופשה ויחזור בערב או מחר ויצטרף לאימונים בחמישי או משהו כזה.

שמע, יש אין ספור ספוקלציות שאפשר לחשוב עליהם.

זה יכול להיות שיש איזה מסמך שקשור ליהדות שלו בספרד,
ואולי זו רק תחנת מעבר בדרך למקום אחר (אנגליה)?,
ואולי זה חופשה(?) מה שלא נראה סביר. זמן החופשות נסגר. שחקנים חוזרים לאימונים, ויש נבחרות,

אני אתחיל מאוד לחשוש אם לא יודיעו עליו ב-24 השעות הקרובות.

Jerry אמר:
רק מכבי אמר:
Jerry אמר:
תמיד כדורגלנים טסים למדריד כדי לקבל חוות דעת מיוחדת מאיזה ד"ר לא? זכור לי משהו כזה. בכל מקרה ברור שמשהו שם לא בסדר

אדוני חסר ידע כנראה. יש במדריד כמה מהרופאים המומחים הטובים בעולם. זלזול ללא ידע הוא גובל בטמטום.

מה? זה מה שאמרתי, נראה לי לא הבנת אותי. בכל מקרה עוד לא ראיתי שחקן שהגיע לארץ עבר בדיקות רפואיות ויומיים לאחר מכן עזב את הארץ בלי וולקאם. משהו מוזר או ששלחו אותו לבדיקות יותר מקיפות בגלל הפציעות שלו

סליחה ידידי. חשבתי שאתה ציני.

רק מכבי אמר:
אליאור אמר:
רק מכבי אמר:

זה הסבר מאוד לא סביר כי הוא אנגלי. איזה סידורים יש לו לעשות במדריד?
יכול להיות שטס לכמה ימים לחופשה ויחזור בערב או מחר ויצטרף לאימונים בחמישי או משהו כזה.

שמע, יש אין ספור ספוקלציות שאפשר לחשוב עליהם.

זה יכול להיות שיש איזה מסמך שקשור ליהדות שלו בספרד,
ואולי זו רק תחנת מעבר בדרך למקום אחר (אנגליה)?,
ואולי זה חופשה(?) מה שלא נראה סביר. זמן החופשות נסגר. שחקנים חוזרים לאימונים, ויש נבחרות,

אני אתחיל מאוד לחשוש אם לא יודיעו עליו ב-24 השעות הקרובות.

כן, אבל צריך להתמקד בריאליות - חופשה או בדיקה.
אני מאמין שהסטורי הזה כבר הלחיץ אוהדים ככה שאם הכל בסדר יהיה וולקאם כבר בשעות הקרובות.

אז בקסטר סגור פה? זה אומר שג'וש ללא לקבוצה ולא תהיה לו ברירה הוא יחתום אצל הגמלים.
פשוט הזוי, לא יכול להבין התנהלות כזאת של שחקן.

אצילי בשבי של גדודי אל האלי אל קאסם

1297762.jpg

לגבי בקסטר, כמה רשמים מעניינים של זליג עליו:

[bbvideo]https://twitter.com/ZoharZelig/status/1668265955829399556?t=mm0DLCYvLATgG3pAWprs8A&s=19[/bbvideo]

אצבע
כתף
יד
קרסול
מצד אחד פציע
מצד שני לא פציעות כרוניות באותו מקום.
יכול להיות רק חוסר מזל?

יכול להיות שהוא לא פצוע כרוני ובאמת מדובר בחוסר מזל, מה שכן יש פה כאלו שכבר הספיקו לפסול אותו כבר על זה ומנגד רוצים להביא את כנעאן אחרי צולבת🤷‍♂️

Kozmo אמר:
לגבי בקסטר, כמה רשמים מעניינים של זליג עליו:

[bbvideo]https://twitter.com/ZoharZelig/status/1668265955829399556?t=mm0DLCYvLATgG3pAWprs8A&s=19[/bbvideo]
אחלה שרשור והמסקנה בדיוק כמו שלי, אין לי בעיה איתו כשוער שני, לרוץ עונה שלמה איתו ועם שריף זה חוסר אחריות נוראי. חייבים לגבות את עצמנו ואשכרה כל השוערים הישראלים בקיץ הזה הם בלי חוזה חוץ מפרץ וגלזר, צריך להחתים אחד מהם, חבל שלא הלכו על ג'ראפי

נו הנה בקסטר לא חתם על החוזה עדיין אפילו, עזבו גם במועדון כנראה לא בטוחים לגביו, זה לא צריך להיות שוער ראשון, אולי שוער שני. מקווה שאלברמן יפסיק לראות הסנדק וסופרנוס בלילה ושיבין שאנחנו לא במצב שאפשר להמר על השוער ראשון שלנו

מה השערוריה פה? שבדקו אם הוא כשיר פיזית לפני שהמו״מ נסגר? לא נשמע שהוא ברח מפה או שהוא נכשל בבדיקות. נהפוך הוא, הפרסומים לגביו תורמים ללחץ על ג׳וש שעוד צריך להחזיר תשובה לקבוצה לגבי ההמשך (אאל״ט, הדדליין שלו הוא היום).

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה