Jerry אמר:הייתי מנותק היום, יש דיבור על בדש? דוידה לא מגיע?
לא פספסת הרבה. עוד יום של כלום.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Jerry אמר:הייתי מנותק היום, יש דיבור על בדש? דוידה לא מגיע?
ToniKroos אמר:קבוצה בלגית מתעניינת בחלאיילי
כמובן שראינו את הנולד ושמנו עליו סעיף שחרור שיספק אותנו.
הטורניר המוצלח של ענאן חלאיילי, באליפות העולם עד גיל 20 עם נבחרת הנוער, עשה את שלו. השחקן הצעיר של מכבי חיפה זוכה להתעניינות מרחבי אירופה, ואוניון סן ז'ילואז הבלגית פנתה לנציגיו.
חלאיילי בן ה-18 היה אחד השחקנים הבולטים במונדיאליטו שבו כבש שלושה שערים והוסיף בישול נהדר במשחק על המקום השלישי נגד דרום קוריאה. הוא מחזיק בסעיף שחרור של מיליון יורו במכבי חיפה, שבה הוא אמור להתחיל את האימונים לעונה הבאה.
העיקר על למלמים כמו מאור לוי הם יודעים לשמור. עד שיש שחקן נוער מוכשר שווה להשקיע בו הם שמים לו סעיף שחרור מצחיקאליאור אמר:ToniKroos אמר:קבוצה בלגית מתעניינת בחלאיילי
כמובן שראינו את הנולד ושמנו עליו סעיף שחרור שיספק אותנו.
עוד כסף שיגיע אלינו ונשתמש בו כדי "להשקיע בשחקנים".
Smurk אמר:לדעתי לא ישלמו עליו את זה. לא סותר שעניין סעיפי השחרור האלה בדיחה
דם ירוק!!! אמר:גם חזיזה היה שחקן סביר...בדש השחקן היחיד שיכול אולי לצאת ממנו משהו.Kaka אמר:מה יש לו ברגליים, עוד שחקן סביר בליגה הזאת.דם ירוק!!! אמר:גם אני לא מייחס חשיבות..אבל ניתן לראות בבירור שיש לבדש משהו ברגלים...שחבל שיתפרץ בב"ש וישבר ליבנו
שחקן שמבקיע 11 שערים בקבוצה חלשה יכול רק להשתפר עם שחקנים טובים מסביבו.
יש לו מוח וטכניקה, מה שלאלון תורג'מן ולאבוחצירא אין.Adi81 אמר:דם ירוק!!! אמר:גם חזיזה היה שחקן סביר...בדש השחקן היחיד שיכול אולי לצאת ממנו משהו.Kaka אמר:מה יש לו ברגליים, עוד שחקן סביר בליגה הזאת.
גם שלומי אבוחצירא עשה מספרים כאלו
גם אלון תורג'מן
גם שלומי אזולאי החלוץ והקשר עשו מספרים דומים
לא חסר דוגמאות
Adi81 אמר:דם ירוק!!! אמר:גם חזיזה היה שחקן סביר...בדש השחקן היחיד שיכול אולי לצאת ממנו משהו.Kaka אמר:מה יש לו ברגליים, עוד שחקן סביר בליגה הזאת.
גם שלומי אבוחצירא עשה מספרים כאלו
גם אלון תורג'מן
גם שלומי אזולאי החלוץ והקשר עשו מספרים דומים
לא חסר דוגמאות
לא הבנתShocking4U אמר:אהבתי שעושים ״עונת בנייה״ עם שחקן בן 37 כרכש וכישרון עולה בן 18 שהולך במיליון יורו
אלברמן גאון