דם ירוק!!!
משחק בשביל הסמל
איפה הדיוח שהתחלנו משא ומתן עם בדש? לא מוצא דבר כזה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:אגב, לכל המפנטזים - וייס מדווח שהחלטנו להתחיל במו"מ עם בדש.
נראה שאלברמן החליט סופית שהולכים על קש"א זר, מה שרומז לעזיבה של סבע או להבנה שצריך גיבוי למקרה שהסיכון של הגיל של רפאלוב יתממש. לדעתי זו כרגע האופציה השנייה.
טוכמן הצהוב דחף את זה בסוף כתבה על רפאלובדם ירוק!!! אמר:איפה הדיוח שהתחלנו משא ומתן עם בדש? לא מוצא דבר כזה
מעבר להחזרתו של רפאלוב, מכבי חיפה רוצה להתחזק בשחקן ישראלי נוסף באגף, ואחרי התלבטות ארוכה החליטו במועדון לפתוח במגעים עם שחקן הפועל ירושלים בשנתיים וחצי האחרונות, גיא בדש, במטרה לצרפו.
Shocking4U אמר:זה לא וייס זה טוכמן שלא מסקר אותנו כי וויס יצא לסקר את הצעירה וזה גם הערת שוליים בתוך כתבה על רפאלוב אז לדעתי זה סתם זריקת שם. טוכמן גם מסקר את ב״ש שבדש נקשר אליהם אז לא יפתיע אותי אם זה משחק סוכנים ומנסים לשרבב את השם שלנוJudokan אמר:אגב, לכל המפנטזים - וייס מדווח שהחלטנו להתחיל במו"מ עם בדש.
נראה שאלברמן החליט סופית שהולכים על קש"א זר, מה שרומז לעזיבה של סבע או להבנה שצריך גיבוי למקרה שהסיכון של הגיל של רפאלוב יתממש. לדעתי זו כרגע האופציה השנייה.
קבעת שחלאיילי עוזב על סמך הכתבה בספורט 5 "שפנו לנציגנו?" שירדה מהר מאוד למטה ולא הוזכרה באף אתר אחר. קשה לי להאמין.Apoc אמר:ברגע שדוידה נפל, חלאילי עוזב ולאיוס לא אופציה, יש רק בדש. ולכן הפעולה היחידה שאפשר לעשות זה להביא את בדש.
Apoc אמר:ברגע שדוידה נפל, חלאילי עוזב ולאיוס לא אופציה, יש רק בדש. ולכן הפעולה היחידה שאפשר לעשות זה להביא את בדש.
KevinDurant אמר:קבעת שחלאיילי עוזב על סמך הכתבה בספורט 5 "שפנו לנציגנו?" שירדה מהר מאוד למטה ולא הוזכרה באף אתר אחר. קשה לי להאמין.Apoc אמר:ברגע שדוידה נפל, חלאילי עוזב ולאיוס לא אופציה, יש רק בדש. ולכן הפעולה היחידה שאפשר לעשות זה להביא את בדש.
אגב, אם מועדון בסדר גודל כזה באמת רוצה אותו (נכון, זה לא מועדון גדול ועם מסורת סטייל ליאז' אבל יש שם המון כסף והם בצמרת הרבה זמן), זה היה נסגר גם בלי סעיף וזה פשוט עוד כסף שהיה נכנס לקופת המועדון.
בלי קשר אני לא מביא את בדש, אני לא חושב שהוא שחקן טוב מצ'יבוטה נניח.
אליאור אמר:Apoc אמר:ברגע שדוידה נפל, חלאילי עוזב ולאיוס לא אופציה, יש רק בדש. ולכן הפעולה היחידה שאפשר לעשות זה להביא את בדש.
סוף סוף משקיעים את הכסף שחסכו על המאמן והצוות המקצועי. איזה גאונים.
כן זה באמת הזוי לדעתי הסעיף שחרור הזה של המיליון יורו, מילא 2, אבל מיליון יורו? מביך בטירוףApoc אמר:KevinDurant אמר:קבעת שחלאיילי עוזב על סמך הכתבה בספורט 5 "שפנו לנציגנו?" שירדה מהר מאוד למטה ולא הוזכרה באף אתר אחר. קשה לי להאמין.Apoc אמר:ברגע שדוידה נפל, חלאילי עוזב ולאיוס לא אופציה, יש רק בדש. ולכן הפעולה היחידה שאפשר לעשות זה להביא את בדש.
אגב, אם מועדון בסדר גודל כזה באמת רוצה אותו (נכון, זה לא מועדון גדול ועם מסורת סטייל ליאז' אבל יש שם המון כסף והם בצמרת הרבה זמן), זה היה נסגר גם בלי סעיף וזה פשוט עוד כסף שהיה נכנס לקופת המועדון.
אתה לא עוקב, אמרתי שהוא הולך לפני הכתבה הזאת. יש לו סעיף שחרור של מיליון יורו. גם אם הוא לא הולך עכשיו (אמרתי אתמול שלדעתי עד סוף החודש הוא לא פה), והוא ישולב בקבוצה ויצליח להרשים, באמת נראה לך שלא יחטפו לנו אותו בינואר? ברגע שהודיעו שיש לו סעיף יציאה של שקל וחצי זה כבר לא רלוונטי.
Apoc אמר:אליאור אמר:Apoc אמר:ברגע שדוידה נפל, חלאילי עוזב ולאיוס לא אופציה, יש רק בדש. ולכן הפעולה היחידה שאפשר לעשות זה להביא את בדש.
אם הם מביאים קשר אחורי זר ב5 מיליון יורו אז ברור למה הכסף נשמר. אבל אני בספק.
גם אני מעדיף שישאירו את אצילי.. איך זה תלוי בנו בדיוק, אחרי ששמו לו סעיף שחרור של מיליון יורו?KevinDurant אמר:אני חושב שללכת על בדש זה טעות.
אנשים מסתנוורים מהעונת שיא שלו בהפועל י-ם אבל בפועל זה שחקן עם הרבה מניירות ושחצן במשחק שלו שהבקיע 7(!!!) שערים בפנדלים העונה, כלומר בלי פנדלים הוא עומד על 4 שערי ליגה ו2 בישולים והוא כבר בן 29.
זה שחקן נחמד וטוב להפועל ת''א והפועל חיפה וקבוצות בלבל הזה אבל אני ממש לא מביא אותו למכבי חיפה.
אם המועדון לא רואה בלאיוס/דוידה/יהודון כלשהו בגולה כישרון על חלל ומישהו שמאוד מחזיקים ממנו, אני מעדיף שישאירו את חלאיילי מאשר שיביאו שחקן סטייל בדש.
מה גם, שלדעתי צ'יבוטה שחקן לא פחות טוב ממנו וכבר נמצא פה וגם סוף פה וחוזר השנה.
עוד מעבר לזה, אני חושב שהמערך העיקרי במסגרת הליגה השנה יהיה 3-5-2 ואין לו מקום במערך הזה, אולי ב10 וגם שם כבר יש את רפאלוב ושרי.
השופרות יגיעו בעיקר בגלל שעוד מעט החולצה הרשמית וגם פתיחת חידוש המנויים וכו' אז מניח שישתמשו בהחתמה של רפאלוב חזק.אליאור אמר:תתכוננו מחר לשופרות בתקשורת על רפאלוב - "זה השחקן שרצינו", "שמחים שהצלחנו להביא אותו, זה לא היה פשוט".
זו לדעתי ההחתמה הגדולה של הקיץ במקום אצילי.
Apoc אמר:KevinDurant אמר:קבעת שחלאיילי עוזב על סמך הכתבה בספורט 5 "שפנו לנציגנו?" שירדה מהר מאוד למטה ולא הוזכרה באף אתר אחר. קשה לי להאמין.Apoc אמר:ברגע שדוידה נפל, חלאילי עוזב ולאיוס לא אופציה, יש רק בדש. ולכן הפעולה היחידה שאפשר לעשות זה להביא את בדש.
אתה לא עוקב, אמרתי שהוא הולך לפני הכתבה הזאת. יש לו סעיף שחרור של מיליון יורו. גם אם הוא לא הולך עכשיו (אמרתי אתמול שלדעתי עד סוף החודש הוא לא פה), והוא ישולב בקבוצה ויצליח להרשים, באמת נראה לך שלא יחטפו לנו אותו בינואר? ברגע שהודיעו שיש לו סעיף יציאה של שקל וחצי זה כבר לא רלוונטי.
Apoc אמר:אליאור אמר:Apoc אמר:ברגע שדוידה נפל, חלאילי עוזב ולאיוס לא אופציה, יש רק בדש. ולכן הפעולה היחידה שאפשר לעשות זה להביא את בדש.
אם הם מביאים קשר אחורי זר ב5 מיליון יורו אז ברור למה הכסף נשמר. אבל אני בספק.
GreenGlory אמר:השופרות יגיעו בעיקר בגלל שעוד מעט החולצה הרשמית וגם פתיחת חידוש המנויים וכו' אז מניח שישתמשו בהחתמה של רפאלוב חזק.אליאור אמר:תתכוננו מחר לשופרות בתקשורת על רפאלוב - "זה השחקן שרצינו", "שמחים שהצלחנו להביא אותו, זה לא היה פשוט".
זו לדעתי ההחתמה הגדולה של הקיץ במקום אצילי.
אגב נראה שהקו מחשבה עד עכשיו זה שוק השחקנים החופשיים, מצער אבל לא אגיד שאני מופתע.
לא אפול מהיכסא אם יביאו פתאום גם את הזר בהעברה חופשית.
חוץ משוראנוב לא הוציאו כסף החלון הזה.