ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אם יהיה שינוי זה רק ב2024/25אליאור אמר:מישהו יודע אם יש משהו חדש לגבי מספר הזרים שיהיו על הדשא בעונה הבאה?
benrey אמר:אם יהיה שינוי זה רק ב2024/25אליאור אמר:מישהו יודע אם יש משהו חדש לגבי מספר הזרים שיהיו על הדשא בעונה הבאה?
צודק.אליאור אמר:benrey אמר:אם יהיה שינוי זה רק ב2024/25אליאור אמר:מישהו יודע אם יש משהו חדש לגבי מספר הזרים שיהיו על הדשא בעונה הבאה?
למה?
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=439567
אני חושב שאתה מתבלבל עם ההצעה השנייה שהייתה על הפרק (שבעה זרים ושישה על הדשא).
SaTla אמר:אבו פאני זה שחקן שעוד שנה חוזר לשחק אצל הגרמנים או בבני סכנין
Shocking4U אמר:אני מקווה שבלטקסה יגיע. אני מחזיק ממנו ואם באמת הולכים לשחק הרבה 3-5-2 כמו שהרבה בפורום חושבים אז הוא אחלה של אופציה כמגן כנף בשמאל או כבלם שלישי.
Apoc אמר:גולדשטיין טוען שמכבי חיפה "ירדה מסלסטן בגלל שתאריך אזרוחו ארוך מהצפוי", ובלטקסה עדיין מועמד
Shocking4U אמר:אני מקווה שבלטקסה יגיע. אני מחזיק ממנו ואם באמת הולכים לשחק הרבה 3-5-2 כמו שהרבה בפורום חושבים אז הוא אחלה של אופציה כמגן כנף בשמאל או כבלם שלישי.
חזיזה ^קודם כל עברתי עונה ארוכה ויש לי דלקת באכילס שמלווה אותי, המאמן יודע ויכול להיות שזה היה חלק מהשיקול שלו שאני לא אפתח. אמרתי לו תמיד שאני מוכן להתאבד בשביל הנבחרת גם אם זה אומר לסכן את עצמי.
מסכים בכללי מורוזוב פספוס ענק של הגדולות, שחקן ישראלי עם עבר של 10 שנים בדינמו מוסקבה, כולם ישנו בעמידהUndertheknife אמר:לדעתי מורוזוב עדיף על בלטקסה.
SaTla אמר:חזיזה לא יפתח את העונה?
הוא אמר את זה כאילו הוא יודע שעוד שנייה הוא קורס ונפצעApoc אמר:SaTla אמר:חזיזה לא יפתח את העונה?
למה לא?
SaTla אמר:הוא אמר את זה כאילו הוא יודע שעוד שנייה הוא קורס ונפצעApoc אמר:SaTla אמר:חזיזה לא יפתח את העונה?
למה לא?
SaTla אמר:הוא אמר את זה כאילו הוא יודע שעוד שנייה הוא קורס ונפצעApoc אמר:SaTla אמר:חזיזה לא יפתח את העונה?
למה לא?