• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Undertheknife אמר:
יש מצב שאדוארד סובול יהודי?

כן אבל לא ריאלי שיגיע לפה, חתם לפני 5 חודשים בשטרסבורג.

אליאור אמר:
אז בלטקסה וקשר אחורי זר, ועם קצת מזל דיא נשאר?

זה מה שמסתמן, לפחות לסבב ההחתמות הראשון.
מאמין שכתלות באירופה ובתנאי השוק לקראת סוף החלון יחליטו אם להעמיק את הסגל בעוד עמדות.

ברק.י אמר:
אליאור אמר:

מאמין שכתלות באירופה ובתנאי השוק לקראת סוף החלון יחליטו אם להעמיק את הסגל בעוד עמדות.
אני חושב שבכנות גם אין במי להעמיק

הצרה הכי גדולה של הכדורגל הישראלי ומכבי חיפה בפרט היא חוק הזרים.

ראיתי חלקים מהמשחקים של הנבחרות בכל הגילאים, גם הנוער, גם הצעירה וגם הבוגרת ואם זה היצע השחקנים אנחנו בבעיה גדולה

KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:
אליאור אמר:

ראיתי חלקים מהמשחקים של הנבחרות בכל הגילאים, גם הנוער, גם הצעירה וגם הבוגרת ואם זה היצע השחקנים אנחנו בבעיה גדולה

יש הרבה אימים בסגל שמסתמן לגבי תפוקה של שחקנים מסוימים. אבל אם סבע ישאר ויביאו חלוץ זר טוב במקום פיירו בהמשך החלון אני חושב שתהיה קבוצה טובה גם התקפית.
וכמובן נקווה ששישה זרים יוכלו להיות על הדשא בעונה הבאה.
סימני השאלה הם שרי, חזיזה, שוראנוב ובקסטר, שלא ברור מה יתנו בעונה הבאה.

שני דברים נוספים:
1. יכול להיות ששוראנוב יהיה החלוץ הראשון, ואז פיירו הזר השישי. במקרה כזה אני חושב (או מקווה לפחות) שיש אפשרות שישחררו את פיירו אם ואחרי שיאשרו שישה זרים על הדשא בעונה הבאה.
2. לגבי מה שדוידה אמר השבוע - אני לא פוסל שהדברים כוונו כלפי הקבוצה שלו. מעין "אם לא תשחררו אותי אז אני רוצה להישאר", כדי להוריד את המחיר שלו ולתת לו דווקא להשתחרר בקלות יותר.

אם סבע איכשהו נשאר אין לי שום בעיה שהסגל בשלב זה יסתכם בעוד בלם ישראלי וקשר אחורי זר.
ואז לבחון את שוראנוב ובהתאם לאיך שהוא ידבק להחליט מה עם פיירו והחתמות נוספות

KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:
אליאור אמר:

מצד אחד, אתה צודק.
מצד שני, עדיין צריך X זוגות רגליים בסגל.
אם נעשה קמפיין אירופי ולא יגיע רכש, איזה שלא יהיה, יצטרכו למלא את החלל בצעירים שככל הנראה יבזבזו פה עונה קריטית להתפתחות שלהם. אחרת, אנחנו עלולים למצוא את שרי עולה באמצע ואת גרשון מחזיק את מרכז ההגנה לאורך זמן.

ברק.י אמר:
KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:

מצד אחד, אתה צודק.
אם נעשה קמפיין אירופי ולא יגיע רכש, איזה שלא יהיה, יצטרכו למלא את החלל בצעירים שככל הנראה יבזבזו פה עונה קריטית להתפתחות שלהם. אחרת, אנחנו עלולים למצוא את שרי עולה באמצע ואת גרשון מחזיק את מרכז ההגנה לאורך זמן.
תאמין לי שכל פעם שאני רואה את רז שלמה שכביכול מצויר כבלם הישראלי הכי טוב בליגה ועושים ממנו איזה מאלדיני, אני לא בטוח שאני מעדיף אותו על גרשון, או בעיקר שאני סומך על גרשון יותר ממנו

KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:
KevinDurant אמר:

מצד אחד, אתה צודק.
תאמין לי שכל פעם שאני רואה את רז שלמה שכביכול מצויר כבלם הישראלי הכי טוב בליגה ועושים ממנו איזה מאלדיני, אני לא בטוח שאני מעדיף אותו על גרשון, או בעיקר שאני סומך על גרשון יותר ממנו

גם אני לא הייתי שם עליו סכומים שסגל דורש על שחקנים.
יחד עם זאת, לא הייתי שמח לראות על הספסל שלנו את דהן/אזרואל/לאופר/ארבל/ליש וגרשון.

אבל נניח שעם הבלם עוד אפשר למצוא פתרונות: תשחק רק בשלושה בלמים, תסמוך על סונדגרן בצמד בלמים או לא יודע מה.
בקישור לא תהיה לנו ברירה, אלא להחזיק קשר אמצע חמישי, מי שזה לא יהיה, אם יהיה קמפיין אירופי.
המועדון יצטרך להחליט אם הוא מריץ את זערורה/זרגרי, שם את הכסף על שחקן בוסרי אחר (אל ים) או מביא פלסטר (כיאל ודומיו).
לרוץ עם ארבעה קשרים בלבד זה התאבדות.

כמעט כל ההודעות פה אומרות ״אם סבע ישאר..״ אבל אנחנו יודעים שיש סיכוי גבוה שיעזוב, לא חבל על ההאכזבה ?

אני מקווה מאוד שבצוות גם לא תולים בו תקוות ולא באמת כאלה ״אופטימים״ כמי שכל הזמן מדווח.

DelPiero אמר:
כמעט כל ההודעות פה אומרות ״אם סבע ישאר..״ אבל אנחנו יודעים שיש סיכוי גבוה שיעזוב, לא חבל על ההאכזבה ?

אני מקווה מאוד שבצוות גם לא תולים בו תקוות ולא באמת כאלה ״אופטימים״ כמי שכל הזמן מדווח.

אין מה לשקוע בסוגיות של סבע יותר מדי ככה או ככה. נדע את התשובה בבירור השבוע - אם הוא לא ייתן תשובה חד משמעית (בסגנון של יאללה משא ומתן לחוזה חדש), אז אפשר להמשיך בבניית הסגל בהנחה שהוא עוזב

חייב להגיד לפרוטוקול חוץ מחצי ידיעה ספקולטיבית על הקבוצה של פלאניץ לא דובר על איזו הצעה שסבע מתלבט לגביה
בדרכ זה מפומפם בלי סוף

יכול להיות שאין לו הצעה ביד?

חזיזוש אמר:
חייב להגיד לפרוטוקול חוץ מחצי ידיעה ספקולטיבית על הקבוצה של פלאניץ לא דובר על איזו הצעה שסבע מתלבט לגביה
בדרכ זה מפומפם בלי סוף

גם אם אין הצעה קונקרטית כרגע, סמוך על הקצבים שיהנדסו לו איזה הצעה.
אגב, גם אצל אצילי לא דווח על הצעה קונקרטית, עד שיצאה ההודעה על אל עין. והיא הייתה על השולחן שבוע-שבועיים לפני

Judokan אמר:
חזיזוש אמר:
בדרכ זה מפומפם בלי סוף

אגב, גם אצל אצילי לא דווח על הצעה קונקרטית, עד שיצאה ההודעה על אל עין. והיא הייתה על השולחן שבוע-שבועיים לפני

אנחנו שומעים על אל עין בערך 3 שבועות
אני סהכ אומר - מדברים על זה שהוא בטוח הולך בגלל הסעיף
אבל מה אם פשוט לא תהיה לו הצעה? זו גם אופציה

חזיזוש אמר:
Judokan אמר:
חזיזוש אמר:
בדרכ זה מפומפם בלי סוף

אנחנו שומעים על אל עין בערך 3 שבועות
אני סהכ אומר - מדברים על זה שהוא בטוח הולך בגלל הסעיף
אבל מה אם פשוט לא תהיה לו הצעה? זו גם אופציה
גם בינואר לא היו לו הצעות למרות שהיה סעיף שחרור נמוך.

הוא בכלל הגיע לטורקיה כי לא היו לו הצעות מהאמירויות
וכן גם בינואר לא היו לו
השאלה אם גם לא יהיו בקיץ, וכשהקצבים עובדים חזק על זה

בשבילו לתת חצי עונה/עונה מדהימה עם מספרים ותואר יהיה מעולה ובטוח הוא יקבל הצעות גבוהות בהרבה מעכשיו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה