Undertheknife אמר:יש מצב שאדוארד סובול יהודי?
סובול שם משפחה יהודי אז כנראה שכן.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אליאור אמר:אז בלטקסה וקשר אחורי זר, ועם קצת מזל דיא נשאר?
אני חושב שבכנות גם אין במי להעמיקברק.י אמר:אליאור אמר:אז בלטקסה וקשר אחורי זר, ועם קצת מזל דיא נשאר?
זה מה שמסתמן, לפחות לסבב ההחתמות הראשון.
מאמין שכתלות באירופה ובתנאי השוק לקראת סוף החלון יחליטו אם להעמיק את הסגל בעוד עמדות.
KevinDurant אמר:אני חושב שבכנות גם אין במי להעמיקברק.י אמר:אליאור אמר:אז בלטקסה וקשר אחורי זר, ועם קצת מזל דיא נשאר?
מאמין שכתלות באירופה ובתנאי השוק לקראת סוף החלון יחליטו אם להעמיק את הסגל בעוד עמדות.
הצרה הכי גדולה של הכדורגל הישראלי ומכבי חיפה בפרט היא חוק הזרים.
ראיתי חלקים מהמשחקים של הנבחרות בכל הגילאים, גם הנוער, גם הצעירה וגם הבוגרת ואם זה היצע השחקנים אנחנו בבעיה גדולה
KevinDurant אמר:אני חושב שבכנות גם אין במי להעמיקברק.י אמר:אליאור אמר:אז בלטקסה וקשר אחורי זר, ועם קצת מזל דיא נשאר?
ראיתי חלקים מהמשחקים של הנבחרות בכל הגילאים, גם הנוער, גם הצעירה וגם הבוגרת ואם זה היצע השחקנים אנחנו בבעיה גדולה
תאמין לי שכל פעם שאני רואה את רז שלמה שכביכול מצויר כבלם הישראלי הכי טוב בליגה ועושים ממנו איזה מאלדיני, אני לא בטוח שאני מעדיף אותו על גרשון, או בעיקר שאני סומך על גרשון יותר ממנוברק.י אמר:KevinDurant אמר:אני חושב שבכנות גם אין במי להעמיקברק.י אמר:זה מה שמסתמן, לפחות לסבב ההחתמות הראשון.
מצד אחד, אתה צודק.
מצד שני, עדיין צריך X זוגות רגליים בסגל.
אם נעשה קמפיין אירופי ולא יגיע רכש, איזה שלא יהיה, יצטרכו למלא את החלל בצעירים שככל הנראה יבזבזו פה עונה קריטית להתפתחות שלהם. אחרת, אנחנו עלולים למצוא את שרי עולה באמצע ואת גרשון מחזיק את מרכז ההגנה לאורך זמן.
KevinDurant אמר:תאמין לי שכל פעם שאני רואה את רז שלמה שכביכול מצויר כבלם הישראלי הכי טוב בליגה ועושים ממנו איזה מאלדיני, אני לא בטוח שאני מעדיף אותו על גרשון, או בעיקר שאני סומך על גרשון יותר ממנוברק.י אמר:KevinDurant אמר:אני חושב שבכנות גם אין במי להעמיק
מצד אחד, אתה צודק.
מצד שני, עדיין צריך X זוגות רגליים בסגל.
אם נעשה קמפיין אירופי ולא יגיע רכש, איזה שלא יהיה, יצטרכו למלא את החלל בצעירים שככל הנראה יבזבזו פה עונה קריטית להתפתחות שלהם. אחרת, אנחנו עלולים למצוא את שרי עולה באמצע ואת גרשון מחזיק את מרכז ההגנה לאורך זמן.
DelPiero אמר:כמעט כל ההודעות פה אומרות ״אם סבע ישאר..״ אבל אנחנו יודעים שיש סיכוי גבוה שיעזוב, לא חבל על ההאכזבה ?
אני מקווה מאוד שבצוות גם לא תולים בו תקוות ולא באמת כאלה ״אופטימים״ כמי שכל הזמן מדווח.
חזיזוש אמר:חייב להגיד לפרוטוקול חוץ מחצי ידיעה ספקולטיבית על הקבוצה של פלאניץ לא דובר על איזו הצעה שסבע מתלבט לגביה
בדרכ זה מפומפם בלי סוף
יכול להיות שאין לו הצעה ביד?
Judokan אמר:חזיזוש אמר:חייב להגיד לפרוטוקול חוץ מחצי ידיעה ספקולטיבית על הקבוצה של פלאניץ לא דובר על איזו הצעה שסבע מתלבט לגביה
בדרכ זה מפומפם בלי סוף
גם אם אין הצעה קונקרטית כרגע, סמוך על הקצבים שיהנדסו לו איזה הצעה.
אגב, גם אצל אצילי לא דווח על הצעה קונקרטית, עד שיצאה ההודעה על אל עין. והיא הייתה על השולחן שבוע-שבועיים לפני
גם בינואר לא היו לו הצעות למרות שהיה סעיף שחרור נמוך.חזיזוש אמר:Judokan אמר:חזיזוש אמר:חייב להגיד לפרוטוקול חוץ מחצי ידיעה ספקולטיבית על הקבוצה של פלאניץ לא דובר על איזו הצעה שסבע מתלבט לגביה
בדרכ זה מפומפם בלי סוף
גם אם אין הצעה קונקרטית כרגע, סמוך על הקצבים שיהנדסו לו איזה הצעה.
אגב, גם אצל אצילי לא דווח על הצעה קונקרטית, עד שיצאה ההודעה על אל עין. והיא הייתה על השולחן שבוע-שבועיים לפני
אנחנו שומעים על אל עין בערך 3 שבועות
אני סהכ אומר - מדברים על זה שהוא בטוח הולך בגלל הסעיף
אבל מה אם פשוט לא תהיה לו הצעה? זו גם אופציה