אני אוהב את המועדון. כל-כך אוהב שזה משגע אותי שכל פעם מחדש העומד בראש מונע ממנו לעשות את ה-Level Up, את הצעד קדימה.
הרי אני לא מצפה שנהיה רד בול זלצבורג שכל עונה עושה שמינית גמר צ׳מפיונס ולקנות שחקנים בעשרות מיליוני יורו. אבל למה לא דינמו זאגרב? כמעט כל עונה להעפיל לבתים, פה ושם לעשות ליגה אירופית ולהגיע לנוק אאוט. לא אומר תוך שנה שנתיים, גם דינמו זאגרב עשתה 0 נקודות ו-0 שערים אבל הם השתדרגו מזה.
אנחנו מועדון שעומד במקום, מייצר שושלת וחוזר אחורה, שעושה את כל הטעויות האפשריות כדי לחזור למסלול המהיר של עונת 2011/12.
זה מתחיל בעמדת המאמן, עם המינוי החצוף הזה שלא עובר לאף אחד בגרון.
זה ממשיך בלהסתכל מהצד ולא לעשות כלום שהכוכב הכי גדול שלך מקבל הצעה מחו״ל(לפחות תנו הצעה נגדית, משהו שתוכלו להגיד ניסינו, אפילו בשביל הפוזה סטייל בחורה שמוציאה בדייט ראשון את הארנק)
ועם כל הכבוד לליאור, שאני מהתיכון גדלתי עליו והיתה לי חולצה שלו מספר 26, מקצוען ככל שיהיה הוא לא יכול להביא את המספרים של אצילי.
ראיתי את היקף ההכנסות ממכירות שחקנים. על מה מעלים לנו פה מנויים וגרין פלוס? לאן הכסף הזה הולך? שבינואר יביאו לי איזה אושר דוידה ב-2 מליון יורו? לשם אנחנו חוזרים? למהלכים של פאניקה אחרי סיבוב שפספסנו את הרכבת?
מי שלא רואה לאן זה הולך אז שיתעורר, איבדנו נכון לעכשיו חצי מההרכב שפתח את שלב הבתים בצמפיונס. (ג׳וש, דילן, אצילי, אבו פאני, נטע) ונכון לכתיבת שורות אלה 0 תחליפים ראויים.
נ.ב
אני אחדש מנוי, אז אל תכתבו לי הודעות בסגנון ״אז תמכור את המנוי שלך״, אני הולך אחרי הקבוצה לא משנה מי משחק. אבל כקהל יש לנו זכות לבקר ומי שרוצה להיות עיוור שיתקדם לפוסט הבא.