• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Hulk אמר:
ראיתי מספיק מכיוף בצעירה בשביל לסמוך עליו.
לגבי דיע בוא נגיד ככה מה שדיע עשה בטורקיה אצילי לא עושה שם בחיים, ודעי כבר נתן פה עונה של 25 גולים..
הייתה לו הצלה טובה נגד בלגיה וקבעת שהוא מספיק טוב? ראיתי אותו בעפולה וכפר שלם וזה אחד השוערים הגרועים שראיתי בחיים שלי. אומרים שהשנה השתפר, אולי, ועדיין להחזיר אותו כשוער שני זאת התאבדות

Jerry אמר:
Hulk אמר:
לגבי דיע בוא נגיד ככה מה שדיע עשה בטורקיה אצילי לא עושה שם בחיים, ודעי כבר נתן פה עונה של 25 גולים..
הייתה לו הצלה טובה נגד בלגיה וקבעת שהוא מספיק טוב? ראיתי אותו בעפולה וכפר שלם וזה אחד השוערים הגרועים שראיתי בחיים שלי. אומרים שהשנה השתפר, אולי, ועדיין להחזיר אותו כשוער שני זאת התאבדות
זה היה משחק שלם וראיתי אותו קצת בעפולה ברור שהוא לא יהיה יציב לגמרי כי הוא שוער צעיר שמתפתח, ואם היית יודע מה המצב הרפואי של טננבאום לא הייתי מעלה אותו כאופציה הבנאדם בלי גב לא סתם חצי ליגה לא נוגעת בוא.

Jerry אמר:
Hulk אמר:
Jerry אמר:
מהליגה השלישית באנגליה שתבינו את הרמה לכל החרטטנים שאמרו שזה אחד השוערים הטובים בצ'מפיונשיפ. יאללה חלאס עם השוער מילואים, שאלברמן ירד מהעץ הגבוה שהוא טיפס עליו ושישאיר את ג'וש ושיביא את טננבאום מחליף. חלאס עם המשחקים
כיוף מעולה בתור מחליף
של מי? מכבי חיפה או מכבי פ"ת? עזוב שטויות, בקסטר מגיע והוא נפילה או ג'וש חוזר ונפצע בכתף, עכשיו צריך לרוץ חודשיים וחצי עם כיוף, אתה סומך עליו? למה תמיד אנחנו צריכים להמר בעמדות של המחליפים? שיתחילו להחזיק סגל ראוי, קנדיל מחליף מעולה וגם דין, כל שאר העמדות מחוררות

Hulk אמר:
Jerry אמר:
מי/מה זה נרמין סבע, ולמה לעזאזל שישלמו לדיא 600 אלף יורו מי מת

השחקן הכי טוב בליגה, הוא חד משמעית שווה את הכסף
אפילו לא השחקן הכי טוב אצלנו אבל עזוב אין לי כוח לדיון הזה שוב, היחיד ששווה בליגה הזאת סכום כזה הוא אצילי, אם אתה חושב שדיא ברמה של אצילי אז אחלה

מה אכפת לנו כמה משלמים לו? כרגע זה משמעותי מאוד שהוא ישאר ככה שנוכל להביא קשר 6 זר ומגן שמאל מחליף ובגדול לסגור את הסגל.

שהצרות שלנו יהיו בעמדת השוער השני. קונה את זה.
(אני נוטה כרגע לחשוב שכיוף מספיק).

אם סוגרים פה את סבע, בקסטר, קשר אחורי זר, בלטקסה/בלם אחר, עד המחנה זה מבחינתי חלון לא רע בכלל בהתחשב בנסיבות.

לגבי סבע, אלברמן הבין שזה דבר שתקום ותיפול עליו עונה שלמה. וצריך "להתאבד" על זה, ולכן השכר הגבוה.
כולם פה צריכים להיות שמחים מהחלטה כזאת, ולא להגיד "הוא לא שווה". הוא שווה. והוא צריך להיות פה.
הלוואי.

ברור שהוא שווה את זה, אם יש מישהו שיכול להחליף את אצילי מבחינת מספרים, זה הוא.

Jerry אמר:
Hulk אמר:

גם אמרת שטל בומשטיין שוער לליגת העל. אז אמרת.

שלושה דברים:
1. כל הכבוד למועדון על ההצעה על סבע. גם ההצעה הזו וגם ההצעה השנייה לאברג'ל (שעל סמך השמועות/כתבות הייתה בגובה די דומה) מוכיחות שהמועדון נכון לשבור את תקרת השכר במקרים קריטיים.

2. אני גם התרשמתי מכיוף נגד בלגיה, אבל על סמך משחק אחד קשה להחליט אם הוא מספיק טוב לעמדת השוער השני, בייחוד כשזו עמדה שדורשת יציבות.

3. לא חושב שסבע יכול להחליף את אצילי מבחינת מספרים, ולא חושב שאפשר למצוא שחקן כזה או שזה נכון לחשוב ככה בכלל. בגלל זה חשוב גם להשאיר את סבע וגם להביא עוד שחקן מפתח בהתקפה.

KevinDurant אמר:
בפודקאסט בוואן מאשרים קו עם הפרסום של קאקה.

קאקא זה הסלב של הפורום. כולם מיישרים איתו קו. עוד מעט גם פבריציו רומאנו.

עוד נקודה על כיוף.

תהיו בטוחים שאם כיוף יראה לא טוב באימונים, אז ינסו לעשות מהלך על שוער אחר. היינו בסרט הזה כבר עם ישראלי ומשפתי.

סבע זאת החתמה אסטרטגית של שנים קדימה. אין עוד ישראלי ברמה הזאת חוץ מאצילי. אם לשבור את התקרה בשביל מישהו אז בשבילו

קאקא אתה יודע להגיד אם הפרסום על הקשר ממדגסקר וזיו מורגן זה נכון?

Gutti אמר:
קאקא אתה יודע להגיד אם הפרסום על הקשר ממדגסקר וזיו מורגן זה נכון?

מעדכנים אותי ברגע שיש משהו רציני, כמו משא ומתן.
כרגע אין לי משהו להגיד עליהם.

ירוק זה אני אמר:
ההצעה לסבע אומרת שלאלברמן אין תכנית ב במקרה וסבע יעזוב, והוא הולך עליו בכל הכוח.

איזו תכנית ב כבר יכולה להיות?

רק מכבי אמר:
עוד נקודה על כיוף.

תהיו בטוחים שאם כיוף יראה לא טוב באימונים, אז ינסו לעשות מהלך על שוער אחר. היינו בסרט הזה כבר עם ישראלי ומשפתי.

זה בכר.
בקטע הזה אין לו בעיה לשרוף שחקנים.

סבע זה המחליף של אצילי, חייב להישאר. וכן הוא היחיד שיכול להגיע למספרים האלה בליגה שלנו.
כאילו מישהו חשב שאצילי יגיע למספרים האלה שהגיע, באותה מידה גם שארונוב יכול להגיע כי לאף אחד אין מושג איך כל שחקן פותח את העונה.

NOSFERATU ZODD אמר:
רק מכבי אמר:
עוד נקודה על כיוף.

זה בכר.
בקטע הזה אין לו בעיה לשרוף שחקנים.

צריך להגיד ביושרה שלפחות אצלנו אני חושב שכל השחקנים נשרפו בצדק. במקרה של ישראלי ראינו אותו בבית"ר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה