• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אליאור אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
רק מכבי אמר:
עוד נקודה על כיוף.

תהיו בטוחים שאם כיוף יראה לא טוב באימונים, אז ינסו לעשות מהלך על שוער אחר. היינו בסרט הזה כבר עם ישראלי ומשפתי.

זה בכר.
בקטע הזה אין לו בעיה לשרוף שחקנים.

צריך להגיד ביושרה שלפחות אצלנו אני חושב שכל השחקנים נשרפו בצדק. במקרה של ישראלי ראינו אותו בבית"ר.
לא אמרתי שזה לא בצדק.
הפוך הוא שורף רק מקצועית.
בגלל זה הוא הצליח, הוא רואה רק את טובת הקבוצה והחלק המקצועי ולא הכלכלי.
לדעתי כרגע זה לא המצב אצלנו.

KevinDurant אמר:
בכר מקצועי, אין לו את השטויות האלה של דברים אישיים.

לא חושב שמישהו מערער על זה.
אני התכוונתי בתגובה שלי שיש לו סטנדרטים מקצועיים טובים ועין טובה. זה אחד הדברים שאני אוהב בו אגב. אין לו בעיה לחשוב בצורה קרה ורציונלית, גם אם זה אומר להעיף שחקנים או להושיב אותם בחוץ 20 משחקים ברצף.

בוואן רושמים שאם סבע עוזב אז פיירו ישוחרר
מכסים בור וחופרים אחד חדש.

מקווה מאוד שלא יחתימו את מורגן. שחקן חלש מאוד. לא טוב כבלם, לא טוב כמגן.
עוד עקיצה של איזי.

אם הוא מגיע זה מצטרף לרשימת לקרדות שאכלנו ממנו: אבוחצירא, אלקיים, גבאי, דהן, מזרחי(כן. היה מושאל בשווייץ שנה לפני).

מקווה מאוד שזה יהיה בלטקסה.

רק מכבי אמר:
מקווה מאוד שלא יחתימו את מורגן. שחקן חלש מאוד. לא טוב כבלם, לא טוב כמגן.
עוד עקיצה של איזי.

אם הוא מגיע זה מצטרף לרשימת לקרדות שאכלנו ממנו: אבוחצירא, אלקיים, גבאי, דהן, מזרחי(כן. היה מושאל בשווייץ שנה לפני).

מקווה מאוד שזה יהיה בלטקסה.

קח בערבון מוגבל. וייס חלש מאוד הקיץ הזה

KevinDurant אמר:
בפודקאסט בוואן מאשרים קו עם הפרסום של קאקה.

עם הפרסום שלי שאמרתי שסבע יודיע עד תחילת שבוע הבא.

קאקא: מפרסם סקופ

נירגרין בתגובה: מפרסם אותו דבר בדיוק במילים אחרות 10 דקות אחרי בתוספת צבע על השם של האשה וצועק "פרסום ראשון".
יש עתיד בוואן

בקיצור אתם אומרים שבוע לא להיכנס לפורום
אחר כך נדע אם הולכים לעונת אליפות עם סבע (בתוספת קשר אחורי זר אכזר) או שוחים עם דגו לים

Smile אמר:
אחר כך נדע אם הולכים לעונת אליפות עם סבע (בתוספת קשר אחורי זר אכזר) או שוחים עם דגו לים
קל

אם סבע נשאר,הוא לא צריך לתת 25 גולים ולהיות אצילי,הוא צריך לתת מספרים אבל כל שחקני ההתקפה צריכים לתרום יותר,חזיזה,פיירו דין ושרי. דווקא עם סבע תיהיה אופציה לשאר ההתקפה. אם זאת באמת ההצעה,אני אופטימי. אמן

Judokan אמר:
קאקא: מפרסם סקופ

נירגרין בתגובה: מפרסם אותו דבר בדיוק במילים אחרות 10 דקות אחרי בתוספת צבע על השם של האשה וצועק "פרסום ראשון".
יש עתיד בוואן

אנשים עובדים, ברגע שיש זמן אני מפרסם.

Smile אמר:

באופציה ב' זה כנראה יהיה עם רב"ש אחרי שיקרא לדגל.

הפרסום בספורט5 לא מרגש אותי. גם יצאו כתבות דומות על פאני ואצילי ש״שוקלים להציע להם שדרוג״ ובסוף לא הונחה שום הצעה ממשית על השולחן.

לגבי סבע, במידה ובאמת ישדרגו אותו זה אומר חתימה על חוזה חדש לחלוטין לא? כדי לבטל את סעיף היציאה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה