ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אם יש מישהו שמגיע לו שדרוג זה לו. מקווה שיכנס לצוות הקפטנים גםKaka אמר:בן דור: חיפה וחזיזה קבעו להיפגש אחרי משחק הנבחרת.
The real Tsepo אמר:אם יש מישהו שמגיע לו שדרוג זה לו. מקווה שיכנס לצוות הקפטנים גםKaka אמר:בן דור: חיפה וחזיזה קבעו להיפגש אחרי משחק הנבחרת.
Kaka אמר:ליפקין אומר שלא יהיה שינוי עם הזרים בליגה.
הכי קל להגיד את מה שאתה אומר אבל עם חוק הזרים בליגה פה כל שחקן ישראלי יכול לשבש לך את הפאזל בצורה קיצונית ובמציאות לשחקנים הישראלים אין באמת תחליףDelPiero אמר:Nirgreen אמר:אני אגיד ואומר שלורן הרס לאלברמן את כל התוכניות.
שחקן אחד הרס לנו את כל התוכניות ? אם זה המצב שלנו אלוהים ישמור.
זה שחקן שאמרנו עליו מהתחלה שהוא בקליבר קצת גבוה בשבילנו, קשה לי להאמין שאלברמן כזה מפגר שהוא בנה עליו הכל
ליפקין חזק בהתאחדות, אם הוא אומר הוא יודעKaka אמר:ליפקין אומר שלא יהיה שינוי עם הזרים בליגה.
איזה כיף סוף סוף להסכים אתך.Ganjot אמר:שיסגרו את הליגה ויתנו את הכסף לניצולי שואה ונזקקים, אין טעם להמשיך להתחרות פה.
יוצאים למלחמה עם מקלות ואבנים, זאת ההרגשה שהם נותנים.. כל ישראלי שנתן גול בגיל 18 או 19 יוצא לאירופה, הקבוצות נשארו עם הישראלים הבררה, אי אפשר להביא "זרים" מאירופה כמו שעושים בשאר הליגות.
איזה כיף לשלם כרטיס כדי לראות שחקנים שלא מסוגלים לבעוט לשער ולתת שני פסים.
אידיוטים שלא מבינים שזה ישרת את כל הליגה בסופו של דבר, ויעזור לשחקנים לא להתקע בקבוצות קטנות כי לא יוכלו לדרוש עליהם 5 מיליון כמו כנעאן ואחרים
The real Tsepo אמר:אם יש מישהו שמגיע לו שדרוג זה לו. מקווה שיכנס לצוות הקפטנים גםKaka אמר:בן דור: חיפה וחזיזה קבעו להיפגש אחרי משחק הנבחרת.
חזיזוש אמר:The real Tsepo אמר:אם יש מישהו שמגיע לו שדרוג זה לו. מקווה שיכנס לצוות הקפטנים גםKaka אמר:בן דור: חיפה וחזיזה קבעו להיפגש אחרי משחק הנבחרת.
השחקן הכי חשוב במכבי חיפה בפער לא הגיוני
חזיזוש אמר:The real Tsepo אמר:אם יש מישהו שמגיע לו שדרוג זה לו. מקווה שיכנס לצוות הקפטנים גםKaka אמר:בן דור: חיפה וחזיזה קבעו להיפגש אחרי משחק הנבחרת.
השחקן הכי חשוב במכבי חיפה בפער לא הגיוני
לקחתי את זה בחשבון. אם הייתי שופט נטו מקצועית הייתי אומר שבמכבי חיפה יש 10 שחקנים חשובים ממנו, אבל אני כולל את מה שהוא מביא מעבר לזה וגם אם זה הוא לא קרוב להיות השחקן הכי חשוב של מכבי חיפהAdi81 אמר:התרומה שלו היתה הרבה יותר מ2 שערים ובישול
Smurk אמר:לקחתי את זה בחשבון. אם הייתי שופט נטו מקצועית הייתי אומר שבמכבי חיפה יש 10 שחקנים חשובים ממנו, אבל אני כולל את מה שהוא מביא מעבר לזה וגם אם זה הוא לא קרוב להיות השחקן הכי חשוב של מכבי חיפהAdi81 אמר:התרומה שלו היתה הרבה יותר מ2 שערים ובישול