• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
The real Tsepo אמר:
Smurk אמר:
Adi81 אמר:
התרומה שלו היתה הרבה יותר מ2 שערים ובישול
לקחתי את זה בחשבון. אם הייתי שופט נטו מקצועית הייתי אומר שבמכבי חיפה יש 10 שחקנים חשובים ממנו, אבל אני כולל את מה שהוא מביא מעבר לזה וגם אם זה הוא לא קרוב להיות השחקן הכי חשוב של מכבי חיפה

דולב הוא המייצג של מכבי חיפה הנוכחית. של הרעב ושל הטירוף. המשמעות שלו על המגרש היא עצומה הרבה יותר ממה שמתבטאת במספרים. מסכים שיש הרבה יותר איכותיים לפניו ברשימה, אבל אם יש שחקן שהכי חשוב לי שישאר אחרי כל העזיבות כדי להנציח את הגישה של מכבי חיפה שאחרי השושלת זה הוא ושרי.

חשוב לך שישאר והכי חשוב של מכבי חיפה אלה שני דברים שונים. יש בסגל הנוכחי של מכבי חיפה לפחות 3 שחקנים חשובים ממהו.

Smurk אמר:
The real Tsepo אמר:
Smurk אמר:
לקחתי את זה בחשבון. אם הייתי שופט נטו מקצועית הייתי אומר שבמכבי חיפה יש 10 שחקנים חשובים ממנו, אבל אני כולל את מה שהוא מביא מעבר לזה וגם אם זה הוא לא קרוב להיות השחקן הכי חשוב של מכבי חיפה

דולב הוא המייצג של מכבי חיפה הנוכחית. של הרעב ושל הטירוף. המשמעות שלו על המגרש היא עצומה הרבה יותר ממה שמתבטאת במספרים. מסכים שיש הרבה יותר איכותיים לפניו ברשימה, אבל אם יש שחקן שהכי חשוב לי שישאר אחרי כל העזיבות כדי להנציח את הגישה של מכבי חיפה שאחרי השושלת זה הוא ושרי.

חשוב לך שישאר והכי חשוב של מכבי חיפה אלה שני דברים שונים. יש בסגל הנוכחי של מכבי חיפה לפחות 3 שחקנים חשובים ממהו.
כי אתה נציג המועדון שאתה יודע איזה שחקנים הכי חשובים למכבי חיפה?
תשמע בכל פודקאסט ובכל חור כמה הוא חשוב בחדר הלבשה וכמה ההנהלה מתה עליו. מספיק לשמוע איך הוא מדבר, את הגישה שלו ואת איך שהוא מתנהל על המגרש. לא הכל זה מספרים, ובמכבי חיפה שאתה מוציא ממנה כל כך הרבה איכות, הגישה הרעב והרוח תהיה שחקן מרכזי העונה ובדיוק בגלל זה הוא טופ 3 הכי חשובים בלי ספק.
מסכים שלא טופ 3 איכותיים.

The real Tsepo אמר:
Smurk אמר:
The real Tsepo אמר:

תשמע בכל פודקאסט ובכל חור כמה הוא חשוב בחדר הלבשה וכמה ההנהלה מתה עליו. מספיק לשמוע איך הוא מדבר, את הגישה שלו ואת איך שהוא מתנהל על המגרש. לא הכל זה מספרים, ובמכבי חיפה שאתה מוציא ממנה כל כך הרבה איכות, הגישה הרעב והרוח תהיה שחקן מרכזי העונה ובדיוק בגלל זה הוא טופ 3 הכי חשובים בלי ספק.
אני מחזיר אותך לתגובה הקודמת שלי. לקחתי את הדברים האלה בחשבון, אם הייתי שופט נטו על פי איכות זה היה הרבה פחות מ-3. כל הדברים האלה שאתה מציין חשובים מאוד ואני לא מזלזל, כל המסביב קריטי להצלחה אבל בסוף המדד הכי חשוב הוא על הדשא. סק, סבע קורנו וגם שרי חשובים ממנו הרבה יותר.

Smurk אמר:
The real Tsepo אמר:
Smurk אמר:
אני מחזיר אותך לתגובה הקודמת שלי. לקחתי את הדברים האלה בחשבון, אם הייתי שופט נטו על פי איכות זה היה הרבה פחות מ-3. כל הדברים האלה שאתה מציין חשובים מאוד ואני לא מזלזל, כל המסביב קריטי להצלחה אבל בסוף המדד הכי חשוב הוא על הדשא. סק, סבע קורנו וגם שרי חשובים ממנו הרבה יותר.
זה שלך. ללא ספק הם גם שחקנים קריטים בטירוף.
האמת שעם מצב השוק הביזיוני, כל שחקן שנשאר/עוזב מקבל משמעות מטורפת.

[mention]KevinDurant[/mention]שחקן אחד הרס לנו את כל התוכניות ? אם זה המצב שלנו אלוהים ישמור.
זה שחקן שאמרנו עליו מהתחלה שהוא בקליבר קצת גבוה בשבילנו, קשה לי להאמין שאלברמן כזה מפגר שהוא בנה עליו הכל
[/quote]
הכי קל להגיד את מה שאתה אומר אבל עם חוק הזרים בליגה פה כל שחקן ישראלי יכול לשבש לך את הפאזל בצורה קיצונית ובמציאות לשחקנים הישראלים אין באמת תחליף

בסדר, ברור, אבל זאת לא הייתה הנקודה שלי.. זה פשוט נשמע לי מופרך להגיד שבנו על שחקן שמראש היה קשה להביא את כל התוכניות.
אנחנו לא באמת יודעים מה היה שם, ויכול להיות שבכלל מהתחלה הבינו שלא יגיע והתקשורת סתם פמפמה כדי לבזבז עוד כמה מילים בים הזבל האנטרנטי. זה כמו להגיד שבונים את כל התוכניות על זה שסבע ישאר.

אם אני לא טועה, אתה כמוני מנותני החסד לצוות. אשפוט אותם כשיגמר החלון. מה שלא יהיה, לתחושתי ימצאו איזה פתרון סבבה בסוף, כזה שלפחות על הנייר אמור להיות טוב. בין אם זה יעבוד או לא, נחיה ונראה.
אגב, אני תומך פה על שינוי חוק הזרים כבר הרבה זמן פה, וקצת יותר מרוב האחרים :)

קשה לדעת מה בדיוק היו התוכניות.
לא ברור אם דילן היה נשאר (הסיבות האישיות) גם אם אצילי לא היה עוזב.
וכן, ברור שאלברמן ייעד את אברג'ל לקישור, וכנראה רצה לשמור את הזר למחליף לדילן/שחקן התקפה נוסף זר.
כשאתה מוגבל בחוק הזרים, כל שינוי או עזיבה של שחקן יכולה להשפיע על התוכניות.
וברור שאחרי שאצילי עוזב, אז עשו התאבדות על סבע, מה שלא בטוח היו עושים אם אצילי היה נשאר.

בקיצור, הכל ספקולציות. מה שבטוח הוא שגם אם שחקן ''הבריז'' לך, זה לא תירוץ. האחריות על מקבלי ההחלטות הוא למצוא פתרונות.

באנגליה מדווחים שבקסטר על סף חתימה בבולטון.

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=440760

אליאור אמר:
באנגליה מדווחים שבקסטר על סף חתימה בבולטון.

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=440760

סתם שטויות ינחת מחר-מחרתיים ויחתום עד חמישי

אני לא מבטל כרגע את הפרסום האנגלי.
זה הגיע מכתב סופר אמין. חצי מיליון עוקבים.

לפני שבועיים דיווחו שהוא ויתר על ההצעה מרדינג כי לא רצה לרדת לליגה השלישית. נשמע כמו משחק לחץ של סוכן להוציא מאיתנו יותר כסף.

מעניין אם ג'וש עדיין ממשיך לחיות בפנטזיה או שהוא מוכן לוותר כבר

תראו, אני עדיין מחכה לראות מה קורה עם זה. אבל זה נראה שזה בדרך למחדל.
אם זה אכן קורה זה לא פחות משערורייה.
פעם שנייה בקיץ אחד ששחקן כבר מגיע לארץ, ומזיין אותנו.

אלברמן חייב לשבת על אשתו של גוש. לזרוק להם עוד כמה עשרות אלפי דולרים, ולסגור את הסיפור.

לפי גולדשטיין מכחישים אצלנו את הדיווח הזה. מצד אחד נשמע כמו ניסיון של סוכן להוציא תנאים יותר טובים ברגע האחרון, מצד שני כל ההתנהלות איתו הייתה מוזרה מהרגע שהוא נחת פה לבדיקות אז לא יפתיע אותי אם הוא באמת לא יחתום פה בסוף

רק מכבי אמר:
תראו, אני עדיין מחכה לראות מה קורה עם זה. אבל זה נראה שזה בדרך למחדל.
אם זה אכן קורה זה לא פחות משערורייה.
פעם שנייה בקיץ אחד ששחקן כבר מגיע לארץ, ומזיין אותנו.

פעם שנייה? מי הראשון?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה