• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא מדים + מרצ'נדייז - עונת 26/27

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
שלישית:

43_0546e789-e159-44ec-b5bb-8e257a44069f.jpg

42_0c439c33-e870-4c70-ba85-0c59d2cf658b.jpg

מכבי חיפה ואדידס חושפות את החולצה השלישית לעונת 2026/27

העיצוב החדש משלב לראשונה בתולדות המועדון גווני שחור וכסף בהשראת החיבור בין עולם הכדורגל לאופנת הרחוב.

לאחר חשיפת חולצת הבית לעונת 2026/27, מכבי חיפה וענקית הספורט אדידס מציגות היום את חולצת המשחק השלישית של הקבוצה לעונה הקרובה.

החולצה החדשה עוצבה בהשראת מגמת החיבור בין עולם הכדורגל לאופנת הרחוב ומציגה לראשונה בתולדות המועדון שילוב של צבעי שחור וכסף. העיצוב כולל בסיס שחור עם אלמנטים כסופים, לצד נגיעות ירוק כהה בצווארון ובשרוולים, המעניקות פרשנות עדכנית לזהות המועדון.

גם סמל המועדון זכה לעיצוב ייחודי המותאם לצבעי החולצה, כאשר שלושת פסי adidas בכתפיים משלימים את המראה האחיד. את התלבושת משלימים מכנסיים שחורים וגרבי משחק שחורות או ירוקות כהות, המעוצבות במיוחד עבור המועדון עם הכיתוב MHFC.
השקת החולצה מלווה בסרטון המציג את החיבור בין המגרש לרחוב, וממחיש את המגמה ההולכת ומתחזקת בעולם הכדורגל, שבה חולצות משחק הפכו לפריט אופנתי הנלבש גם מחוץ ליציעים ולמגרשים.

חשיפת החולצה השלישית היא חלק משיתוף הפעולה המתמשך בין אדידס למכבי חיפה, כאשר בהמשך הקיץ צפויות השקות נוספות במסגרת פעילות המועדון והמותג.

https://www.instagram.com/reel/DbAdJl4gSS7/?igsh=czV3eGZkdjlwenRl

יש יותר מדי ירוק בחולצה השלישית, הייתי מציע להם להפחית קצת איתו שלא יתבלבלו עם התלבושת הראשונה 🤦‍♂️

צודק אין ירוק אבל עשו יפה שעשו אותה פשוט. עם הפסים של אדידס

״החולצה עוצבה בהשראת עשן הסיגריות ביציעי קריית אליעזר. שילוב של נוסטלגיה, לצד החדשנות שמביאים איתם אדידס ואצטדיון סמי עופר.״

רק מכבי אמר:
yanivst9 אמר:
רק מכבי אמר:
נ. ב. ציפור לחשה לי שתהיה גם תלבושת רביעית.
היא לחשה גם מתי יציגו את שאר המדים ?

אחת תקבל היום(שחורה).
אחת לפני פתיחת הליגה(לבנה).
אחת "בהפתעה".

אגב, לחובבי ז'אנר פולו ייצוגית.

30_15e5bb32-8a25-49ba-b0f8-406d01968b05.png

חולצה מאוד יפה.
הייתה יכולה להיות יותר יפה אם לא היה את השרוול בצבע ירוק אחר פתאום בקצה השרוול. פחות התחברתי.

לגבי השחורה היא יפה אבל זה מרגיש כמו חולצה של ב״ש/הפועל. בכללי לא אוהב שמכבי חיפה משחקת עם שחור. אני מוותר עלייה ומחכה ללבנה.

Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
yanivst9 אמר:
היא לחשה גם מתי יציגו את שאר המדים ?

אחת תקבל היום(שחורה).
אחת לפני פתיחת הליגה(לבנה).
אחת "בהפתעה".

אגב, לחובבי ז'אנר פולו ייצוגית.

30_15e5bb32-8a25-49ba-b0f8-406d01968b05.png

חולצה מאוד יפה.
הייתה יכולה להיות יותר יפה אם לא היה את השרוול בצבע ירוק אחר פתאום בקצה השרוול. פחות התחברתי.

לגבי השחורה היא יפה אבל זה מרגיש כמו חולצה של ב״ש/הפועל. בכללי לא אוהב שמכבי חיפה משחקת עם שחור. אני מוותר עלייה ומחכה ללבנה.
אם כבר שחור, שיעשו אותה עם נוכחות משמעותית של ירוק באופן שלא מאפשר להתבלבל, כמו למשל השחורה האחרונה

חזרה
למעלה