נושא מושאלים - 26/27

• יוצר הנושא יוצר הנושא ברק.י
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בכורה לאגבה בגיור. נכנס בדקה ה-72 כשגיור ביתרון 1-0, וסייע לקבוצתו לנצח 3-0.

-אוגריסה עזב את ק''ש, ונחכה לראות אם הם יביאו חלוץ זר, או שייתנו לגבאי ללכת קדימה. בכל מקרה אלו חדשות טובות עבור גבאי. גם אם יגיע זר, סביר להניח שהוא לא יהיה דומיננטי כמו אוגריסה.

-אתייחס לאיתי אהוד. במחזור הראשון לא שותף כלל, במחזור האחרון שותף מהספסל ל-20 דקות, עזר לפ''ת להתגונן ולשמור על ה-1-0 נגד הפועל ירושלים.

-אוגריסה עזב את ק''ש, ונחכה לראות אם הם יביאו חלוץ זר, או שייתנו לגבאי ללכת קדימה. בכל מקרה אלו חדשות טובות עבור גבאי. גם אם יגיע זר, סביר להניח שהוא לא יהיה דומיננטי כמו אוגריסה.

-אתייחס לאיתי אהוד. במחזור הראשון לא שותף כלל, במחזור האחרון שותף מהספסל ל-20 דקות, עזר לפ''ת להתגונן ולשמור על ה-1-0 נגד הפועל ירושלים.
מצטרף לדברים ומוסיף:
- שלושת המושאלים שלנו בליגת העל (גבאי, אהוד וגטאצ׳ו) קיבלו בערך 20 דק׳ במחזור האחרון.
- המכירה של אוגריסה אמורה לתת יותר דקות לגבאי. בטח אחרי משחקים טובים בטוטו, הגיוני שיקבל הזדמנויות.
- גטאצ׳ו, לתחושתי, ירד לספסל כי הם שיחקו מול ב״ש. עד המשחק הזה הוא היה בהרכב ואני מאמין שיחזור לשם במשחקים שבהם זה מתאפשר.
- אהוד עם פתיחה לא מעודדת מבחינתו. הוא קיבל מעט דקות ועלו פרסומים בשבוע שעבר שהפועל פ״ת רוצה את נאור. אני מאד מאמין בו ויאכזב אותי אם הוא לא יפרוץ העונה. אנחנו צריכים אותו בשל להמשך.

-גבאי היה צריך לזייף עם שלושער. ולכל הפחות עם צמד.
החטיא מספיק מצבים טובים.
נכנס טוב לוואקום שהשאיר אוגריסה.

-בישול לגולאני בניצחון טבריה.

נערך לאחרונה:
-גבאי היה צריך לזייף עם שלושער. ולכל הפחות עם צמד.
החטיא מספיק מצבים טובים.
נכנס טוב לוואקום שהשאיר אוגריסה.

-בישול לגולאני בניצחון טבריה.
השער וצמד ההחמצות של גבאי(+השער של הפועל ירושלים):

בניגוד לכתוב הציוץ, בעיני גבאי פוטנציאל מאוד מעניין. חייב לעבוד על הסיומת.

הבישול של גולאני:

אפשר לחשוב שרוקאביצה ודין דוד לא היו מחמיצנים. כל עוד הוא מגיע למצבים שלו זה טוב, והוא מגיע אליהם בעיקר על המהירות שלו.

חזרה
למעלה